The Game of Love: Επιτέλους, λίγη «πχοιότητα» στην ελληνική TV!

Δάκρυσε από συγκίνηση η Σία Λιαροπούλου…

14 παίχτες. Κανονικά ζευγάρια. Ντεμέκ ζευγάρια. Αποστολές αποπλάνησης. Πισίνες. Πισινοί. Ψηφοφορίες. Πεντακοσαρικάκι «αν καταφέρεις να τον αποπλανήσεις». – «Πόσο πολύ;», ρωτάει η ανυποψίαστη νεαρά; Τόσο, 1-0 θα έπρεπε κανονικά να είναι η απάντηση του Χάρη Χριστόπουλου, αλλά πρώτο επεισόδιο ήταν, το ποσέτ έπρεπε να μείνει ατσαλάκωτο και ο παρουσιαστής κράτησε ένα επίπεδο. «Game of Love», καλωσήρθες στη ζωή μας! Χαρούμενο 2002 να έχουμε!

Μπήκα να διαβάσω τους κανόνες του παιχνιδιού για να καταλάβω τι στην ευχή γίνεται. Παράτησα γρήγορα την – όποια – προσπάθεια να βγάλω άκρη, αφού οι κανόνες μου φάνηκαν κάπως μπερδεψουάρ και η δύναμη της εικόνας είναι μεγαλύτερη κι από τη Δύναμη του «Star Wars», μεγαλύτερη κι από τη δύναμη του «Βουνού» στο «Game of Thrones». Ώπα! «Game of Thrones», «Game of Love»… Γίνονται πραγματάκια στο ελληνικό Γουέστερος, το ερωτικό Έσος των Βαλκανίων.

Τσεκάρετε βιντεάκι που ετοιμάσαμε για να σας βάλουμε στο κλίμα:

  

 

Αφήνουμε τους κανόνες στην άκρη

Kαι μένουμε σε αυτά που είδαν τα γουρλωμένα μας μάτια στο πρώτο επεισόδιο: κορίτσια στον ήλιο. Κορίτσια στην παραλία. Κάτι μουσκουλάτοι τύποι. Υποβρύχιες κάμερες μέσα στην εσωτερική πισίνα να ζουμάρουν στα επίμαχα σημεία. Φασώματα. Ραντεβού. Τιμούλα – 500 ευρώ αν ολοκληρώσεις την αποστολή. Ζευγάρια που δεν ξέρουμε αν όντως είναι ζευγάρια, αλλά «για τις ανάγκες του παιχνιδιού» θα κάνουν ένα τηλεοπτικό σουίνγκινγ και θα πάει το αγόρι να μείνει με ένα άλλο κορίτσι και το κορίτσι με ένα άλλο αγόρι. Και ό,τι ήθελε, προκύψει. Κάτι μου λέει ότι θα προκύψει… Τελικό έπαθλο; 30.000 ευρώ. Αλλά το μεγαλύτερο «έπαθλο» όλων, «η αγάπη του κόσμου». Και οι επαγγελματικοί ορίζοντες που θα ανοιχτούν μετά για τους καλύτερους και τις καλύτερες. Φωτογραφίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, βίντεοκλιπ, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Θα καεί το πελεκούδι.

 

 

Θα ήθελα να είμαι από μια πλευρά στο σαλόνι του σπιτιού, όπου μαζεύονται οι συγγενείς και φίλοι των παικτών – ας πούμε ότι μαζεύονται κάπου και τα δυο σόγια του ζευγαριού, να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Τι συγκίνηση πρέπει να υπάρχει! Πόσο καμάρι! «Δες την εδώ την γλυκιά μας, πόσο ωραία φλερτάρει με τον άγνωστο! Βρε ηθοποιός σωστή είναι, βλέπεις πόσο πειστική είναι όταν τον αγκαλιάζει;» - «Αμ ο δικός σας; Δείτε τον πόσο καλά υποκρίνεται όταν της κάνει μασάζ! Έχει άραγε πιστόλι στο μαγιό ή χάρηκε που την είδε;» - «Χαχαχα, σε καλό σου συμπεθέρα, πάντα με το χωρατό στο στόμα!».

 

 

Είμαι σίγουρος ότι εκεί που βρίσκεται πλέον η Σία Λιαροπούλου, στην τηλεοπτική Χαμένη Ατλαντίδα ή στη Σπηλιά των Τηλεοπτικών Ελεφάντων όπου έχει αποσυρθεί μαζί με όλους τους υπόλοιπους παλαίμαχους της ελληνικής τηλεόρασης, αν έχει Digea και πιάνει ΑΝΤ1, ένα δάκρυ πρέπει να κύλησε στο μάγουλό της. Διότι το δικό της «Ζευγάρι της Χρονιάς», τόσα χρόνια πριν, ήταν τελικά τόσο πολύ μπροστά. Αυτό που έκραζαν κάποτε και αποκαλούσαν «τρασαδούρα», ήταν απλά το σωστό πρόγραμμα σε λάθος εποχή. Τώρα που ωρίμασαν οι συνθήκες, που ο κόσμος είναι πλέον έτοιμος να υποδεχθεί το καινούργιο, το αληθινό, το αυθεντικό, αντί να είναι εκείνη στην παρουσίαση, είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Ας είναι… Ας απολαύσουμε επιτέλους λίγη ποιότητα χωρίς ενοχές και χωρίς αναστολές. Ας ανοίξουμε τα μυαλά και τις καρδιές μας κι ας υποδεχθούμε αυτό που πραγματικά θα απογειώσει τη λίμπιντό μας. Κι αν κάνει καμιά πλάκα το ΕΣΡ και το στείλει πακέτο μετά τα μεσάνυχτα, χαλάλι: θα ξενυχτάμε λίγο παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα πατάξουμε την υπογεννητικότητα. Είναι μικρό πράγμα αυτό;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved