Η δύναμη της αξιοπρέπειας όταν θρηνείς το παιδί σου

Μια βαθιά υπόκλιση στο ήθος και την αξιοπρέπεια του πατέρα του αδικοχαμένου Γιώργου Λυγγερίδη.

Είναι ίσως ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του, δηλαδή να βλέπει το ίδιο του το παιδί να χάνεται. Στην περίπτωση του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια που συνέβησαν στου Ρέντη σε εκείνο το παιχνίδι βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το να ξέρεις ότι το παιδί σου χάθηκε τόσο άδικα μεγαλώνει ακόμα παραπάνω τον πόνο αλλά και τη συναισθηματική σου φόρτιση.

Το ελληνικό διαδίκτυο μίλησε: «Ένα νέο παιδί έφυγε»

Ήδη από χτες, και βάσει των νέων για την μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. η ελληνική αστυνομία έχει ξεσκεπάσει ολόκληρη εγκληματική οργάνωση η οποία βρίσκεται πίσω από την δολοφονική αυτή επίθεση αλλά και άλλων εγκλημάτων που σχετίζονται με την αθλητική βία (και όχι μόνο).

 

 

Πάνω σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν οι τιμωρίες στους εγκληματίες, ο πατέρας του αστυνομικού συγκλόνισε τους πάντες με την ομιλία του, δείχνοντας την αξιοπρέπεια και το ήθος του.

«Θέλω να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου. Να τιμωρηθούν οι δράστες όπως τους αξίζει… Δεν θέλω να υπάρξει άλλος που να την πληρώσει όπως ο Γιώργος μου» ήταν μερικά από τα λόγια του πατέρα Λυγγερίδη ο οποίος έχει συγκλονίσει τους πάντες με τη στάση και το ήθος του.

 

 

Χωρίς κομματικές παρωπίδες και show για αυτοπροβολή, αλλά αγκαλιά με την «νέα οικογένεια» όπως αποκάλεσε την διμοιρία του γιου του. Τελικώς, υπάρχουν μαθήματα αξιοπρέπειας ακόμα και στο πένθος. Ευχόμαστε ολόψυχα σε εκείνους που έμειναν πίσω για να θρηνήσουν στο τέλος να δικαιωθούν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved