Assosiated Press Ο Ίμε Ουντόκα δεν είναι ο άντρας που θες να μοιάσεις

Η πραγματική μαγκιά για έναν άντρα είναι να αντιστέκεται στις προκλήσεις, ειδικά όταν πρόκειται να ζημιώσουν.

Απιστία, μια λέξη, μια δυσμενής κατάσταση που χωρίζει ζευγάρια, δημιουργεί μένος και καταστρέφει οικογένειες. Ο άνθρωπος στην εποχή του μη ρομαντισμού είναι γεμάτος προκλήσεις, εκείνη όμως στην οποία υποκύπτει συχνότερα είναι αυτή που περικλείεται από το απαγορευμένο. Αυτό που θα τον κάνει να ζήσει μια «περιπέτεια», παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση, ή σε ένα γάμο.

Ο Ίμε Ουντόκα, κόουτς των Σέλτικς, ο τύπος που επανέφερε τους «Κέλτες» στο προσκήνιο και τους Τελικούς του ΝΒΑ, είναι «ένοχος» για μία τέτοια περίπτωση. Τις τελευταίες μέρες ο άλλοτε βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς είναι το «μαύρο πρόβατο» του ΝΒΑ, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα που τον οδήγησε σε τιμωρία ενός έτους από τα καθήκοντά του (όλα δείχνουν ότι δεν αργεί η απόλυση).

Το Μπακς-Σέλτικς ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε πέρσι.

O λόγος; Είχε παράνομη σχέση με μέλος του σταφ, την Άλισον Φίστερ, παραβιάζοντας τον εσωτερικό κανόνα της ομάδας που δεν επιτρέπει σχέσεις μεταξύ μελών του οργανισμού.

 

 

Μέσα σε όλα υπάρχουν και φήμες που αναφέρουν ότι είχε ταυτόχρονα και δεύτερη σχέση, με την Καθλίν Νίμο-Λιντς η οποία τυχαίνει να είναι σύντροφος με εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Πάτρικ Λιντς, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ουντόκα είναι αρραβωνιασμένος εδώ και 7 χρόνια με τη μητέρα του παιδιού του, τη γνωστή ηθοποιό, Νάια Λονγκ.

 

Ωραίο το απαγορευμένο, αλλά θα βγεις με ντισκαλιφιέ

Ο Ίμε Ουντόκα μπορεί να μην είχε ποτέ την τεράστια καριέρα ως παίκτης του ΝΒΑ, ωστόσο σαν προπονητής απέδειξε μετά τα περσινά κατορθώματα ότι μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ σημαντικό, ως το άτομο που καθοδηγεί τους φιναλίστ της σεζόν 2021-22. Το έργο του μάλιστα από πέρσι θα έλεγε κανείς ότι ήταν κάτι παραπάνω από θαυματουργό, ειδικά από τη στιγμή που οι Σέλτικς έκαναν ένα τρομακτικό ντεμαράζ από τα μέσα της χρονιάς, όταν παιζόταν ακόμα το αν θα μπουν στα πλέι οφ.

 

 

Ο Ουντόκα κέρδισε το σεβασμό όλων, ωστόσο μετά τα τελευταία απεδείχθη όχι μόνο ότι δεν σέβεται τους Σέλτικς, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Σε μια δουλειά στην οποία έχεις ξεκινήσει ελπιδοφόρα, κερδίζεις συμπάθειες συνεχώς, εμπνέεις σεβασμό και ανακαλύπτεις μεγαλύτερο ταβάνι από τύπους που ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν για τους εαυτούς τους (βλ. Τέιτουμ και Μπράουν), το να καταπατείς εσωτερικούς κανονισμούς με τον συγκεκριμένο τρόπο ουσιαστικά σε καθιστούν αδύναμο στα μάτια όλων και κυρίως τα δικά σου. 

Για οποιονδήποτε άνθρωπο το νέκταρ της καταξίωσης και της δόξας είναι πάντα γλυκό, για έναν πραγματικό άντρα όμως είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζει ποια είναι τα όριά του. Οι προκλήσεις είναι μέσα στη ζωή μας και μια από αυτές είναι και η απιστία, ειδικά σε ένα μέρος όπως η δουλειά μας όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Εκεί είναι που ζυγίζεις τα πράγματα και σκέφτεσαι αν είναι κάτι που αξίζει να ρισκάρεις. Όταν όμως υπάρχει ένας κανονισμός που σε δείχνει με το δάχτυλο και σε βγάζει εκτός με ντισκαλιφιέ (για να μιλήσουμε με μπασκετικούς όρους) άμα τον καταπατήσεις πολύ απλά δεν εκτιμάς τον εαυτό σου, κυρίως όμως και εκείνους που πίστεψαν σε σένα. Και θα το κουβαλάς για πάντα μαζί σου.

Όπως και ο ίδιος ο Ουντόκα και κάθε «Ουντόκα» εκεί έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved