Instagram giannis_an34 H «απάθεια» είναι το φαρμάκι απέναντι στην πρόκληση

Ειρωνεύτηκαν τον Αντετοκούνμπο, τον υποτίμησαν, εκείνος δεν ασχολήθηκε καν και τελικά το Twitter της Εθνικής Νιγηρίας τα μαζεύει.

Σε αυτόν τον κόσμο εκτός από καλές στιγμές, ζουν ανάμεσά μας και οι «δυνάμεις» του φθόνου και της μνησικακίας. Προκλήσεις που έχουν στόχο να μας χαλούν την ζαχαρένια, επειδή κάποιοι φθονούν το τεράστιο χαμόγελο και την κατάσταση ευθυμίας την οποία βιώνουμε. Μια παρόμοια κατάσταση βίωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η οικογένειά του και κατ’ επέκταση η Ελλάδα, όταν είδε το Twitter της Εθνικής Ομάδας της Νιγηρίας (χώρα από την οποία κατάγεται) να εκτοξεύει ειρωνείες απέναντι στον Έλληνα ΝΒΑερ, με σκοπό προφανώς να τον φθείρει και να προκαλέσει μια απάντησή του βλέποντας ότι είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

 

 

Ο λόγος ωστόσο ότι η φανέλα γράφει ΕΛΛΑΣ και όχι Nigeria ήταν αρκετός για το Twitter της Εθνικής Νιγηρίας να αρχίσει τις προκλήσεις, απαντώντας με μια φωτογραφία ενός πιτσιρικά με απορημένη έκφραση, ενώ στην συνέχεια «ανέβασε» στιγμιότυπα από τον αποκλεισμμό της Ελλάδας από τη Νιγηρία το 2012 στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καράκας με σχόλιο «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό», αναμένοντας σαφώς την απάντηση του Greek Freak.

 

 

Ακόμα περιμένουν

Αν μας έχει διδάξει κάτι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όλα αυτά τα χρόνια που τον παρακολουθούμε είναι ότι ποτέ δεν σταμάτησε να είναι ταπεινός. Σε ένα κόσμο όπως αυτός του ΝΒΑ αλλά και της showbiz το να χάσει κανείς τα μυαλά του στον βωμό της επιτυχίας και του πλούτου είναι πιο εύκολο από το να θυμάται τις ρίζες του. Ο Γιάννης μπορεί να κατάγεται από την Νιγηρία ωστόσο έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, αισθάνεται Έλληνας και όσο και αν αρκετοί στενόμυαλοι συμπατριώτες μας δεν θέλουν να το καταλάβουν, σέβεται το έθνος και διαφημίζει με σεμνότητα το όνομά της χώρας σε όλο τον κόσμο.

Είναι πιο Έλληνας από πολλούς που γεννήθηκαν στη χώρα.

Όσον αφορά το post των Νιγηριανών ο Giannis δεν απάντησε καν, κάτι που προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στους διαχειριστές οι οποίοι συνέχισαν το «υφάκι» με ένα μήνυμα:

«Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

 

Ούτε αυτή η δράση είχε αντίδραση

Το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που προσπαθεί να σε προκαλέσει είναι να τον αγνοήσεις επιδεικτικά, όσες φορές και αν προσπαθήσει να μπει στο μυαλό σου. Τα έχει πει ο Garnett για το trash talking που έκανε στον Tim Duncan ο οποίος έκανε σαν να μην υπήρχε κανείς δίπλα του και έβγαζε τον «Big Ticket» από τα ρούχα του, έτσι λοιπόν φαίνεται να λειτούργησε η κατάσταση για τους «προκλητικούς» διαχειριστές του Νιγηριανού Twitter.

Δείτε σε ποια χρυσή λίστα βρίσκεται ο Γιάννης με βάση το Forbes.

Αφού κανείς δεν απάντησε και κυρίως κανείς δεν έδειξε να ασχολείται υπέρ τους, σήμερα τα γύρισαν ανεβάζοντας ένα Tweet-απολογία γράφοντας:

«Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι».

 

 

Με λίγα λόγια το γηπεδικό «φίλαθλοι, μην απαντάτε στις προκλήσεις» έκανε πραγματικά τη δουλειά του σε αυτή την περίπτωση. Και κάπως έτσι μπορεί ο Αντετοκούνμπο να εστιάσει στην προπόνηση με την «Επίσημη Ευλογημένη» και κάποιοι άλλοι μακρινοί συγγενείς να ασχοληθούν με το αυτογκόλ που έβαλαν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved