Θα φτάσει η βενζίνη 3 ευρώ το λίτρο και θα ασχολούμαστε με τον Light και τον Snik

Το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do έγινε ρινγκ για όλους τους λάθος λόγους. Η φάση τους κούρασε, ας ασχοληθούμε με τις ζωές μας.

Ήταν ένα χαλαρό βράδυ Τετάρτης. Λίγο Disney+ (συγγνώμη Netflix αλλά πρέπει να ξανασκεφτούμε την σχέση μας), λίγο καύσωνας και τα social media μου. Ήταν τότε που στην πρώτη ανανέωση στο Twitter, έσκασε το πρώτο βίντεο. Με τον Light, με τον Snik και τα άλλα παιδιά. Μία κλωτσοπατινάδα στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για τα Mad Video Music Awards 2022, ανάμεσα σε trappers και κάτι φουσκωτά παλικαράκια. Το ένα βίντεο έφερε το άλλο, η είδηση γρήγορα μεταπήδησε από το Twitter, στο Facebook και από εκεί στο Instagram και το Tik Tok. Τα status διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και το 24ώρο που διανύουμε είναι αφιερωμένο στους Biggie & Tupac της πλέμπας.

Για την trap, τις παθογένειες της Πολιτείας και την υποκρισία της κοινωνίας έχουμε αναφερθεί εκτενώς. Δεν έχει μεγάλη σημασία να επαναλαμβανόμαστε. Η κοινή γνώμη ψοφάει για ίντριγκα. Είναι η ένοχη απόλαυσή μας. Είναι εκείνο το διάλειμμα από την κανονικότητα, ένα κοινό θέμα συζήτησης που όλοι θέλουν να πουν την άποψή τους και να αισθανθούν κάπως καλύτερα με τον εαυτό τους όταν η καθημερινότητά τους είναι μίζερη.

 

 

Ωστόσο πλέον δεν ζούμε σε εποχές 90s. Όσο και να προσπαθούμε να τα μιμηθούμε στο lifestyle μας, από το ντύσιμο μέχρι την διασκέδαση.

Αντιθέτως, οι εποχές που διανύουμε είναι σκληρές. Η ψυχούλα μας έχει επιβαρυνθεί από μνημόνια, οικονομική κρίση, πανδημία και τώρα ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας. Η μεσαία τάξη είναι τσακισμένη ψυχολογικά και διαλυμένη οικονομικά. Δεν είναι ένα κείμενο μιζέριας αλλά μία καταγραφή της πραγματικότητας. Δεν γίνεται συζήτηση για πολυτέλειες αλλά για την επιβίωσή μας. Οι τιμές στο supermarket αγγίζουν τον Ύψιστο, το λίτρο της βενζίνης σε λίγο θα ανταγωνίζεται την τιμή για ένα σουβλάκι και φοβάσαι ν’ ανοίξεις τον λογαριασμό του ρεύματος, λες και θα βρεις μέσα άνθρακα. Αν είσαι πάνω από 15 χρονών, αν είσαι ένας άνθρωπος που έχει αναλάβει τις ευθύνες του, κατανοείς πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα γύρω μας. Κάθε εβδομάδα στα social media υπάρχει και ένα ζήτημα που αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Είναι σκοπούμενο; Δεν θα μπω σε θεωρίες συνωμοσίας. Αλλά είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να καταγραφεί. Από τα κιλά μίας τηλεπερσόνας μέχρι την κόντρα και το ξύλο δύο διασκεδαστών, η πρακτική του αποπροσανατολισμού είναι πλέον ντεμοντέ.

VMA 2022: Τράπερς έπαιξαν ξύλο σε ζωντανή μετάδοση. Ε και;

Ήταν ένα στημένο μαρκετινίστικο κόλπο όλο αυτό το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο trappers; Δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί. Αυτό που επιθυμώ είναι να μπουν στο περιθώριο και να μην τους βλέπω καθημερινά στο timeline μου. Με έχει κουράσει και πλέον δεν βρίσκω τίποτα το ιδιαίτερο σε όλο αυτό. Καιρός να ασχοληθούμε με τα πραγματικά σημαντικά. Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι κοντά και ο Χειμώνας θα είναι βαρύς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved