Οι δικαστές των Social Media και η ξεχωριστή Κατερίνα Βρανά

Ο Νίκος Συρίγος βγάζει το καπέλο στην Κατερίνα Βρανά που κάνει χιούμορ με τα πάντα. Ακόμα και αν οι δικαστές του Facebook δεν το εγκρίνουν.

Πριν από μερικές μέρες ήμουν καλεσμένος στο «Στην υγειά μας», την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, για το αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα. Κάθισα (τύχη βουνό) πλάι στην Τζένη Μπότση… Στη γωνία του τραπεζίου, η θέση είχε μείνει κενή: «Θα έρθει η Κατερίνα!» μου είπε η Τζένη: «Η Κατερίνα Βρανά…», συμπλήρωσε πριν προλάβω καν να ρωτήσω. Η πρώτη σκέψη μου ήταν «θα περάσουμε ζάχαρη!». Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο της Κατερίνας!

 

 

Πως παρά το γεγονός ότι κουβαλάει ένα προσωπικό δράμα, ότι εδώ και κάποια χρόνια είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, ότι δυσκολεύεται να κάνει τα απλά, τα καθημερινά, όταν θα τη συναντήσεις ξέρεις ότι θα περάσεις καλά! Θα γελάσεις με την ψυχή σου! Γιατί η Κατερίνα κάνει πλάκα με όλα… Ακόμη και με τον θάνατο. Μόλις ήρθε λοιπόν η Κατερίνα και έκατσε δίπλα στην «κολλητή» της, άνθισε το στούντιο… Η τύπισσα έκανε πλάκα ακόμη και για το γεγονός ότι όταν της έκοψαν ένα δάχτυλο από το πόδι της (λόγω σηψαιμίας) άκουγε στα ηχεία του νοσοκομείο το «Μόνο μια φορά» του Μακεδόνα! Μας περιέγραφε μια συμφορά, με τρόπο τέτοιο που σε έκανε να γελάς… Δύναμη ψυχής λέγεται και από αυτή η Κατερίνα έχει τόνους! Η Κατερίνα λοιπόν που λέτε το Σάββατο που προβλήθηκε η εκπομπή έκανε μια ανάρτηση, ένα στόρι, με την Τζένη και τον Κώστα Μακεδόνα.

 

vrrana0

 

Θυμήθηκε την ατάκα της φιλενάδας της, στο σίριαλ με τον Τζώρτζογλου. Ναι, το περίφημο «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;». Απλά το έγραψε κάπως άλλιως… Για να το φέρει στα μέτρα της και να γελάσει! Ναι, να γελάσει! «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;». Έτσι γούσταρε να γράψει απευθυνόμενη στον… εαυτό της, η Κατερίνα! Προσέξτε: Έγραψε κάτι για τον εαυτό της. Εκείνη για εκείνη! Κι έπεσαν να τη φάνε! Ποιοι; Οι νταβατζήδες των social media!

 

 

 

Όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί που ξαφνικά λόγω Facebook, Instagram κτλ. απέκτησαν κοινό και… υπόσταση! Όλοι αυτοί που μάλλον δεν τους έπαιζαν μικρούς στο σχολείο, τους είχαν διαρκώς στο «κλάσιμο» και τώρα παίρνουν την εκδίκηση τους, κράζοντας όλο τον κόσμο… Αυτοί που τράβηξαν το αυτί της Κατερίνας, επειδή γούσταρε να πει τον εαυτό της «ανάπηρη» και να κάνει πλάκα με την «κολλητή» της και έναν φίλο τους! Η μπάλα πήρε και την Τζένη Μπότση όταν έκανε repost το στόρι και νόμιζαν ότι το έγραψε εκείνη αλλά αυτό το αφήνουμε ασχολίαστο γιατί τον βλάκα δεν τον νικάς ποτέ! Ακούστε για να τελειώνουμε: Όλοι εσείς οι νταβατζήδες των SM έχετε στις ζωές των κανονικών ανθρώπων όπως η Κατερίνα, την ίδια αξία που είχατε τότε στο σχολείο… Πάλι στο «κλάσιμο» σας έχουν. Απλά τώρα εκτίθεστε. Γιατί έχετε κοινό… Η Κατερίνα θα συνεχίσει να κάνει πλάκα με όλα. Ακόμη και με τον θάνατο… Α!

Κατερίνα σε ευχαριστώ για αυτό που πρεσβεύεις, είσαι μάθημα ζωής… Κι όταν αδειάσεις να συνεννοηθούμε να τα… στήσετε τα αμαξίδια με την κυρά Ρένα, τη μάνα μου! Να πάτε κόντρες, να γουστάρετε! Κι εσείς κι εμείς! Σ’αγαπάω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved