GNTM: Μη ζηλεύεις που η κοπέλα σου είναι ερωτευμένη με τον Edward

Nαι, είμαστε groupies και καθόλου δεν ντρεπόμαστε γι' αυτό!

Το δράμα ξεκίνησε χθες λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και κορυφώνεται απόψε. Αυτό που βαθιά μέσα μας γνωρίζαμε αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε, έγινε πραγματικότητα. Ο Edward Στεργίου, ο ξανθός άγγελoς του GNTM, αποχώρησε (ή μήπως να πω… τον αποχώρησαν; ) αφήνοντας πίσω του στάχτη και μπούρμπερη. Ήδη από την ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, όπου όλες εμείς οι Eddie-τσες (από το Ρουβίτσες) είδαμε το παλικάρι να αγωνιά και να έχει χάσει το χαμόγελό του, τα social media και όχι μόνο, κατακλύστηκαν από έξαλλες φανς οι οποίες ζητούσαν δικαιοσύνη για τον τόσο αδικημένο παίκτη του GNTM.

 

 

Μέσα σε αυτές είμαι κι εγώ. Θα μου πεις τώρα, σχεδόν 35 χρονών γυναίκα δεν ντρέπεσαι να έχεις crush με ένα 24χρονο μοντέλο που απλά αποχώρησε από ένα show; Κι όμως αγαπητέ μου, ούτε εγώ, ούτε και καμία άλλη γυναίκα εκεί έξω που αναζητά δικαίωση για τον Eddie, ντρέπεται. Διότι πολύ απλά το GNTM είναι μία υπέροχη διέξοδος από τη μουντή πραγματικότητα, και ο Edward Στεργίου, το αιώνιο outsider που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί… είναι outsider.

Πώς να στο πω με απλά λόγια; Ο ξανθός Eddie, είναι εκείνο το κατατρεγμένο παλικάρι, το οποίο προσπαθεί σκληρά για έναν καλό λόγο, αλλά δεν τον ακούει ποτέ. Πιθανότατα γιατί υπήρξε αξιοπρεπέστατος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και δεν έκανε υστερίες, κάθε φορά που οι κριτές του έλεγαν κάτι αρνητικό -βασικά αυτό γινόταν σε κάθε επεισόδιο-. Είναι ο άνθρωπος που διατήρησε την ψυχραιμία του την ημέρα που θα έπαιρνε καλύτερη φωτογραφία, και η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να… αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, και ο άνθρωπος ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως μετριότητα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον τελευταίο καιρό-και έχουμε αρκετά μέτρια πράγματα γύρω μας-. Ο Edward λοιπόν, και αυτό είναι προς τιμήν του, συνέχιζε να χαμογελά, και μάλλον από μέσα του σκεφτόταν «Δε θα βγούμε έξω; Θα σας δείξω εγώ»!

 

 

Και μεταξύ μας, αν αναλογιστεί κανείς ότι από χθες το βράδυ έχει κερδίσει πάνω από 100.000 followers στο Instagram και έχει ήδη δεχτεί άπειρες προτάσεις… γάμου (όχι δεν είμαι μέσα σε αυτές υπάρχει χάσμα γενεών), μάλλον ο κύριος Στεργίου έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τι αξίζει, στους δύσπιστους κριτές, οι οποίοι λογικά ήθελαν να τον δουν να καταπίνει σπαθιά, προκειμένου να πειστούν για την αξία του.  

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, θεωρώ άκρως φυσιολογική την αγάπη που του τρέφουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίες δηλώνουν με περηφάνεια ότι είναι #TeamEdward. Κι αν εσύ έχεις γίνει λίγο έξαλλος με την εμμονή της κοπέλας σου μαζί του, δείξει λίγη κατανόηση και υπομονή και σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα: Να θέλει τον Αιμιλιάνο!

 

 

Εν κατακλείδι, να πούμε ότι ο αποψινός τελικός θα είναι αδιάφορος, ενώ οι φανς του Eddie έχουν κάνει δήλωση-σοκ, ότι δεν θα τον παρακολουθήσουν καν. Εγώ τόσο μεγάλα λόγια δε θέλω να πω-γιατί έχω δει και όλες τις σειρές πια- αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον παρακολουθήσω με την ίδια αγωνία και προσμονή. 2020, μας πήρες τη ζωή, μας πήρε τη διασκέδαση τώρα μας παίρνεις και τον Edward.

Σε ψάχνουμε!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved