Big Brother: Θα ξαναδείς σήμερα το βράδυ;

Ό,τι έγινε, έγινε. Το «μπαλάκι» -ή μάλλον το τηλεκοντρόλ- πλέον είναι στα δικά σου χέρια.

Μετά το GNTM και το Master Chef ήταν η ακτίδα φωτός που περίμενε ο κόσμος για να γεμίσει τα βράδια του πριν πάει για ύπνο. Ο ιδανικός επίλογος της ημέρας, στολισμένος με τα κλασικά εικονογραφημένα ξεκατινιάσματα και ίντριγκες που ασκούν έλξη στη μικρή οθόνη, αυτή η απρόσωπη γνωριμία με χαρακτήρες που έχεις την ελπίδα να σου βγουν ένας και ένας όπως εκείνοι του «Survivor» με τον Χανταμπάκη και τον Ντάνο και στο τέλος της ημέρας να σου προσφέρουν αυτό το κάτι διαφορετικό για να έχεις να συζητάς τις επόμενες ημέρες με φίλους, συναδέλφους στον καφέ ή τα social media.

Αν θεωρήσουμε πως το τελευταίο ήταν ο στόχος του φετινού «Big Brother» τότε αυτός έχει επιτευχθεί από την αρχή του κιόλας. Μόνο όχι έτσι όπως το φαντάζονταν στην παραγωγή του.

 

 

Θέλω να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν θέλω να κακοχαρακτηρίσω κάποιον παίκτη του ριάλιτι ή μια κατάσταση εντός του σπιτιού, έχω δει όλα και όλα τρία λεπτά την ώρα που έκανα ζάπινγκ και έπεσα πάνω στην ψηφοφορία. Δεν ξέρω αν φταίει που περίμενα ότι θα ξανάβλεπα κάτι σε στυλ Τσάκα ή Προδρόμου από το μακρινό 2001, αν πλέον μεγάλωσα και δεν έχω την ίδια περιέργεια να το παρακολουθήσω, ή αν όντως είναι τόσο κακό όσο λένε όλοι. Εδώ που τα λέμε δεν βοηθάνε ιδιαίτερα και τα όσα λέγονται για το «Big Brother» του 2020.

 

Και ύστερα γεννήθηκε το #cancelbigbrother

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 6 Σεπτεμβρίου εντός «Big Brother» από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Νομίζω πως το ίντερνετ, ο κόσμος, όσοι τον ξέρουν και όσοι τον έμαθαν πρόσφατα θα ασχολούνται μαζί του για καιρό και με αυτό που είπε. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν λόγω των κατάπτυστων λέξεων που ξεβράστηκαν περί βιασμού των γυναικών, προφανώς είναι λόγια που δεν έχουν θέση σε καμία κοινωνία, πόσο μάλλον σε μια εκπομπή που την παρακολουθεί τόσος κόσμος.

Αποτέλεσμα όλου του χαμού; Ο παίκτης έφυγε με προορισμό το κανονικό του σπίτι, πολλές εταιρίες αποφάσισαν να αποσύρουν τις χορηγίες τους, το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και να σχηματίζει φάκελο ενώ όλοι αγάπησαν το #cancelbigbrother.

 

 

Το θέμα είναι άλλο όμως από εδώ και πέρα.

 

 

Απόψε το βράδυ τι θα κάνεις;

Καλή ημέρα για να δεις τηλεόραση το βράδυ μια και κουράστηκες από τόσες σκληρές ώρες δουλειάς.

Καλώς κράζουμε τους πάντες για το συμβάν, από τον –πρώην πλέον- παίκτη του ριάλιτι, ύστερα εκείνους στους οποίους το είπε και δεν «κούνησαν» βλέφαρο ή δάχτυλο, ή τους υπεύθυνους που αποφάσισαν να συμπεριλάβουν τη σκηνή στο τελικό μοντάζ. Καλά όλα αυτά, εσύ όμως τι θα κάνεις; Το αφήνω πάνω σου και σε αυτό που επέλεξες.

Ό,τι και αν ψηφίσεις είναι σεβαστό. Απλώς αν είσαι από αυτούς που ένιωσαν αναβρασμό, ίσως πρέπει να σκεφτείς διπλά ή τριπλά για τις απόψεις σου.

Ειδικά άμα το χέρι σου γλιστρήσει προς την 4η επιλογή...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved