Η Ιωάννα Τούνη είναι πιο άντρας από κάποιους

Ό,τι και να έχεις κάνει με κάποια, οφείλεις να την προστατέψεις.

Υπάρχει ένα ανέκδοτο. Το λένε οι γυναίκες: «Γιατί οι άντρες τελειώνουν γρήγορα; - Για να πάνε να το πουν στο φίλο τους». Μας αδικούν λες; Όχι. Γιατί έχουμε γεμίσει «σαλιάρηδες». Αντράκια που πάνε με το πουλί στο χέρι. Που δεν θέλουν να ρίξουν μια γκόμενα γιατί πραγματικά τους αρέσει αλλά για το… βιογραφικό τους. Για να τη βάλουν στη λίστα τους. Ότι «πήγα και με αυτή». Λες κι έχει σημασία η ποσότητα… Αν έχεις πάει με μία ή με μια χιλιάδα… Δεν έχει. Σημασία έχουν τα συναισθήματα που ένιωσες. Και το πόσο πραγματικά γούσταρες και σε γούσταραν αυτές που πήγες. Αν ένιωσες τον έρωτα, την καύλα σε όλο της το μεγαλείο ή αν έστω πήρες κάποιες καλές στιγμές. Γιατί στο τέλος αυτής της διαδρομής το μόνο που σου μένει πραγματικά είναι αυτό ακριβώς: Οι στιγμές. Τίποτα άλλο.

Όποιος λοιπόν πηγαίνει με μια γκόμενα (και για να σας προλάβω η λέξη «γκόμενα» για μένα είναι ο ορισμός της καύλας) απλά για να κάνει το 28-29 κοκ είναι απλά βλάκας. Παγιδευμένος στο πρότυπο του απόλυτου τίποτα. Αυτός δε που κάνει το 28-29 και βγαίνει να το διαφημίσει είναι το απόλυτο τίποτα. Και αυτός που – για να έρθουμε στο θέμα- τραβάει σε βίντεο ότι κάνει για να έχει…αποδείξεις είναι χειρότερος από το απόλυτο τίποτα. Είναι ο ορισμός του κόπανου.

Όταν δε βγάζει στη φόρα το βίντεο και προ(σ)βάλλει σε δημόσια θέα τι έκανε με το κορίτσι, πέρα από τίποτα είναι και επικίνδυνα κομπλεξικός. Είναι άκρως επικίνδυνος όχι μόνο για τις κοπέλες, πρώην, νυν και επόμενες (;) αλλά και για τους άντρες. Γιατί καταστρέφει τον άντρα ως… πρώτη ύλη. Ως βασικό κώδικα αξιών. Αυτόν που απαιτούσε, απαιτεί και θα απαιτεί να κρατάς το στόμα σου κλειστό για τις… επιτυχίες σου στο σεξ. Με όποια και αν πας δεν το λες ούτε στον κολλητό σου. Το κρατάς για εσένα και για εκείνη. Αυστηρά. Ακόμη και αν σας δουν μαζί, προσπαθείς να τους πείσεις ότι είδαν λάθος. Ότι δεν ήταν το τάδε κορίτσι. Ή δεν λες κουβέντα.

Κουτσομπολιό δεν έχει με αυτό το θέμα. Με ποιαν πας ή δεν πας είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα και δικό της. Έτσι έκαναν οι άντρες από παλιά κι έτσι πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν. Για να πάψει πια αυτό το βαθιά οδυνηρό για τους νεότερους «άντρας παλιάς κοπής». Κάθε φορά που το ακούω είναι κλωτσιά στα… χαμηλά. Πόνος, όχι αστεία. Γιατί διαπιστώνω ότι όσο περνάνε τα χρόνια οι άντρες αλλάζουν. Σαλιαρίζουν, χειροτερεύουν. 

Και οι γυναίκες θα μου πεις. Αλλά αυτά είναι… δικά τους θέματα. Ας τα λύσουν. Εσύ, που έβγαλες το βίντεο με τον Τούνη, πρέπει να είσαι απελπιστικά «μικροτσούτσουνος». Στην ψυχή. Και δεν στο γράφω επειδή μεγαλώνω δυο κορίτσια… Άλλωστε δεν είμαι από αυτούς που λέω «μπράβο» για τον τρόπο που ζει και προβάλλει τον εαυτό της η Τούνη και η κάθε Τούνη. Αλλά είναι δικαίωμα της. Εσένα πάλι όχι απλά δεν είναι δικαίωμα σου να τη βγάζεις πρόγραμμα επειδή κάποτε πήγε μαζί σου αλλά θα έπρεπε να βρεις σπηλιά να κρυφτείς. Γιατί είσαι ρόμπα ξεκούμπωτη… Δεν έχω δει το βίντεο. Ούτε με νοιάζει. Άμα θέλω να δω τσόντες υπάρχουν δεκάδες εκεί έξω. Φαντάζομαι όμως ότι η φάτσα σου δεν φαινόταν… Το πρόσεξες. Ξέρεις όμως κάτι ρε μεγάλε; Αν προχώρησε στο ελάχιστο αυτή η πλάση είναι γιατί οι άντρες προσέχαμε τα κορίτσια…

Έτσι μας έμαθε η φύση και η μάνα μας. Η μάνα σου. Γυναίκα κι αυτή. Που είχε την τύχη να μην πέσει πάνω σε κάποιον σαν εσένα. Μεγάλη τύχη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved