GNTM: Το τίμημα της «ασχήμιας»

Η ασχήμια της ψυχής δεν καμουφλάρεται ούτε με έναν τόνο make-up.

Έφυγε η Ασημίνα από το GNTM και το πρωί της Τρίτης ήταν καλεσμένη στη "Φωλιά των Κου-Κου", όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες και τις παίκτριες που αποχωρούν από κάποια εκπομπή του καναλιού. Μόνο που η Ασημίνα πήγε, είδε και απήλθε, αλλά εμείς δεν την είδαμε. Και σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε και όσα μάθαμε, αποφάσισε να μην βγει, παρότι ήταν εκεί, διότι δεν ένιωσε καλά πιθανότατα με την εικόνα της, με αυτό που έβγαλε στο παιχνίδι και με τα σχόλια των ανθρώπων στα social media. 

Διαβάστε μερικά από αυτά στο παρακάτω άλμπουμ:

Η Ασημίνα, αποδείχθηκε το πιο τρανό παράδειγμα του κουτοπόνηρου νεοέλληνα: μπροστά στις συμπαίκτριες της, ήταν "τύπος και υπογραμμός". Μπροστά στους κριτές, φόραγε το ψεύτικο χαμόγελο, παρίστανε το "καλό κορίτσι" και "έγλυφε" ανελέητα. Και μπροστά στην κάμερα, όταν ήταν μόνη της, έκραζε και έθαβε οποιαδήποτε δεν ήταν στην παρέα και την κλίκα της. Τυπική συμπεριφορά ανθρώπου χωρίς προσωπικότητα, χωρίς χαρακτήρα, που δεν "πατάει" γερά στα πόδια του και προσπαθεί να επιβιώσει με σάλια, κουτσομπολιά και διπρόσωπες συμπεριφορές. Κλασσική περίπτωση ετερόφωτου ανθρώπου, που προσπαθεί να πιαστεί από τη συμπαίκτριά της (την Κάτια εν προκειμένω) που καταλαβαίνει ότι είναι δυνατό "χαρτί", μπας και μπορέσει μέσα απ' αυτή τη συμμαχία να πάει λίγο παρακάτω. 

Σοκαρίστηκε όμως (πιθανόν) η Ασημίνα, από τη γνώμη που σχημάτισε γι' αυτήν ο κόσμος, όπως αυτή αποτυπώθηκε στα social media. Λες και με τη συμπεριφορά που έδειξε, υπήρχε περίπτωση να έχει ο κόσμος θετική άποψη γι' αυτήν, λες και ήταν το "καλό παιδί του παιχνιδιού" που η παραγωγή ή το μοντάζ ή κάποιοι κακοί άνθρωποι αποφάσισαν να σπιλώσουν. Μια "ασχήμια" έβγαλε και μια "σκουπιδένια" συμπεριφορά από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα κι αυτό ακριβώς εισέπραξε ο κόσμος. Και της το "ανταπέδωσε" και θα της το ανταποδίδει σε κάθε ευκαιρία, μέχρι να τη βαρεθεί και να ασχοληθεί με κάποιον άλλον. 

Αν ήμασταν σε μια άλλη εποχή, αν ήμασταν π.χ. στα πρώτα χρόνια των reality, θα είχε μια λογική η άγνοια της Ασημίνας για την αρνητική γνώμη του κόσμου απέναντί της. Τώρα πια όμως, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία: όταν στήνεσαι μπροστά στην κάμερα και κράζεις, για να κερδίσεις μερικά δευτερόλεπτα προβολής και δημοσιότητας παραπάνω, όταν προσπαθείς να γίνεις "σημαντική" στο παιχνίδι επειδή μιλάς άσχημα για συμπαίκτριες σου (κάνοντας νούμερα), οφείλεις να γνωρίζεις ότι όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης κι ότι θα έρθει κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου, όπου θα "πληρώσεις" για όσα είπες. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είσαι η πιο δυνατή παίκτρια, που δεν έχεις τα φόντα να πας τελική τριάδα, που είσαι 6+1 φορές στον '"τάκο" - τις έξι σώθηκες, αλλά την έβδομη όχι. Και πολύ μακριά έφτασες εδώ που τα λέμε, πολύ πιο μακριά απ' ό,τι σου αναλογούσε. 

Η Ασημίνα και η κάθε "Ασημίνα" του κόσμου τούτου, απόλαυσε μερικούς μήνες δημοσιότητας στο παιχνίδι και θα απολαύσει και "15 λεπτά δημοσιότητας" ακόμα, ως η "κακιά του GNTM" ή αυτή που θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι ήταν το "καλό και παρεξηγημένο παιδί". Και μετά θα "σβήσει" και θα εξαφανιστεί. Διότι πέραν του ότι δεν έχει τη στόφα, το class και την ποιότητα ενός καλού μοντέλου, απέδειξε ότι έχει και μπόλικη "ασχήμια" μέσα της. Τόση, που ούτε ένας τόνος make-up δεν μπορεί να κρύψει ή να καμουφλάρει. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved