Τι κακό έχει το Halloween δηλαδή βρε παιδιά;

Η γιορτή που ο κόσμος λατρεύει να μισεί, έχει την δική της μαγεία. 

Διανύουμε μέρες εορταστικές και δεν αναφέρομαι στην 28η Οκτωβρίου, η οποία μπορεί να είναι η Εθνική μας Εορτή, αλλά όσο να πεις δεν προσφέρεται για χορό και ξεφάντωμα. Ευλόγως θα σκεφτείς ότι τα Χριστούγεννα, πόσο μάλλον οι απόκριες αργούν, οπότε σίγουρα σου έχω κινήσει την περιέργεια μιας και δεν καταλαβαίνεις πού έχω εντοπίσει το εορταστικό κλίμα. Βρε… δεν πάει ο νους σου στο Halloween;

 

 

Ναι ξέρω σου έρχονται πολλές προσβολές στην ακρούλα των χειλιών σου μιας και στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί, δεν θα έλεγα πολέμιοι του Halloween, αλλά κυρίως χλευαστές. Προφανώς και πρόκειται για ένα ξενόφερτο έθιμο-το οποίο καλά καλά δεν έχει φτάσει ακόμα σε μας-και οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν έχω τίποτα το ξενόφερτο στο γενεαλογικό μου δέντρο που να αιτιολογεί έστω και στο ελάχιστο την αγάπη μου για τη γιορτή αυτή. Να με συμπαθάτε όμως, εμένα μου αρέσει.

Και δεν καταλαβαίνω τελοσπάντων γιατί θα πρέπει να απολογούμαι όταν ξεστομίζω κάτι τέτοιο, λες και έχω εκτοξεύσει την μεγαλύτερη προσβολή του κόσμου. Εξάλλου, αν το δεις ψύχραιμα και τελικά αποδομήσεις το Halloween, θα σου μείνει μία κολοκύθα, μία σκούπα και πολλά γλυκά.

 

 

Υπάρχει κάτι κακό σε όλα αυτά;

 

giphy 1

 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναρωτηθείς: Μήπως τελικά αρέσει και σε σένα το Halloween και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει;

Αλλά θα πάρω τα πράγματα από την αρχή: Σκέψου ότι σου δίνεται η ευκαιρία, το σκοτεινό και ζοφερό αυτό βράδυ, να μεταμφιεστείς σε ό, τι πιο spooky και σκιαχτικό έχεις φανταστεί, να βγεις στους δρόμους και να παρτάρεις ανελέητα. Μερικά από τα καλύτερα parties συμβαίνουν πλέον και στη χώρα μας, και όλα αυτά χωρίς τα εκνευριστικά κετελαπόνγκο και μπομπολέιο!!! Επιτέλους, μπορείς να ντυθείς Wednesday  Addams και να το φχαριστηθείς!

 

 

Αφού δεν μπορείς να παρτάρεις λόγω COVID 19, τι το κακό βρίσκεις σε μία ωραία μάζωξη στο σπίτι, για προβολή θρίλερ back to back; Έτσι να θυμηθείτε τα νιάτα σας και να μετά να κάνετε και sleep over γιατί η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θα θέλει, και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί μόνος του μετά από όλη αυτή τη λαίλαπα κραυγής και αίματος. Εξάλλου ας είμαστε ειλικρινείς: Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ποιος βαριέται να βλέπει το Hocus Pocus και το Scream ρε παιδιά; 

Τελοσπάντων σε περίπτωση που σου αρέσει το Halloween μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό και τρομακτικό με την παρέα σου. Άντε και καλή μας διασκέδαση (όσοι γιορτάσουν).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved