Μπουκάραμε στο μοναδικό ξενοδοχείο Swingers στην Ελλάδα

Και μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του για όλα όσα έχουν δει τα δόλια τα ματάκια του.

460 SHARES

Σοφία Μαυραντζά


Ήρθε και μας πήρε από το ξενοδοχείο σαν σωστός gentleman. Άνοιξα την πόρτα του πολυτελούς αυτοκινήτου του και ήρθε κατευθείαν στα αυτιά μου μία γνώριμη φωνή από τη δεκαετία του ‘90. «Έρωτας είναι και πώς ν’ αντισταθώ» τραγουδούσε η Βικτώρια Χαλκίτη από τα ηχεία. «Έρωτας είναι, την πάτησα κι εγώ».

Ο Νίκος Χαλκιαδάκης είναι γελαστός και σε πολύ καλή διάθεση. Διαρκώς. Είναι, θα λέγαμε, η ψυχή της παρέας, αυτός που θα τον ήθελες για κολλητό σου. Γελάνε και τα μάτια του, ενώ γίνεται κόκκινος όταν λέει «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες.

Τον γνώρισα δυο μέρες πριν τη συνέντευξη και μου είπε πράγματα και περιστατικά που -δυστυχώς- δεν θα μάθεις ποτέ (από εμένα). Τον «έστησα» περίπου… 6 ώρες στο ραντεβού μας. Όμως, εκείνος, ήρθε χαμογελαστός και πρόσχαρος να μου τα πει όλα. Για το πώς προέκυψε η ιδέα με τους swingers, για τις προτιμήσεις τους, για τον αριθμό των συμμετεχόντων στα πάρτι με ούζα...

Οι ηλικίες, οι συμμετοχές και ο τζίρος

Η όλη φάση «ψήνεται» στο Cactus Royal στη Σταλίδα της Κρήτης, κάπου ανάμεσα από τη Χερσόνησο και τα Μάλια. Ένα ξενοδοχείο που η επένδυσή του κόστισε 22.500.000 ευρώ. Η ιδέα τού «έσκασε» πριν πέντε χρόνια, όταν ο Νίκος πήγε στην Αυστρία για μία τουριστική έκθεση. Εκεί, ένας τύπος του έριξε κάτω (κατά λάθος) την μπύρα. Ο τύπος αυτός -για καλή τύχη του Νίκου- ήταν ο επικεφαλής του μεγαλύτερου club των swingers στην Ευρώπη (SCD). Γνωρίστηκαν και το πρώτο event έγινε ένα χρόνο μετά. Σήμερα μετράμε τέσσερα events με swingers.

Το event είναι «κλειστό», διαρκεί έξι μέρες, τα 177 δωμάτια ανήκουν στους swingers και έρχονται στο σύνολο 354 άτομα. Όλοι straight (οι gay απαγορεύονται). Από 25 ετών έως 70 ετών. Οι συμμετοχές έχουν φτάσει να προέρχονται και από 86 διαφορετικά κράτη. Ναι, υπάρχουν συμμετοχές και από Ελλάδα.

Η τιμή του δωματίου εκείνη την εποχή είναι τέσσερις φορές πάνω, από την τιμή του ίδιου δωματίου την εποχή του Αυγούστου. Για την ακρίβεια, ένα δωμάτιο τον Αύγουστο κοστίζει περίπου 200 ευρώ (διανυκτέρευση), ενώ την περίοδο του event κοστίζει 800 ευρώ. Ο Νίκος Χαλκιαδάκης βαράει σουτ από τα αποδυτήρια και σε μια βδομάδα του Απριλίου κάνει τον τζίρο ολόκληρου του Αυγούστου. Πώς σου φάνηκε;

Οι προτιμήσεις των swingers

Καλογυμνασμένα κορμιά (και όχι μόνο) απολαμβάνουν τις γυμναστικές τους και κυκλοφορούν μόνο με μια πετσέτα (ή και χωρίς αυτή) ολημερίς στους χώρους του ξενοδοχείου. Σεξουαλικά βοηθήματα υπάρχουν (εννοείται) ενώ το μπακάλικο της γειτονιάς εκείνη την περίοδο μετατρέπεται σε… sex shop.

Δες το βίντεο και μάθε πώς περνάνε οι swingers τη μέρα τους:

Η ασφάλεια και τα tips

Η ασφάλεια στο ξενοδοχείο χτυπάει «κόκκινο». Υπάρχουν παντού security, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να δεις τι γίνεται -ούτε καν- στους εξωτερικούς χώρους (όσο κι αν προσπαθήσεις).

Το βιοτικό επίπεδο των πελατών είναι, όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, πολύ υψηλό. Υπήρξε κάποτε πελάτης που είχε 15.000 υπαλλήλους. Το ίδιο υψηλά είναι και τα tips στο προσωπικό. Τόσο καλά είναι τα tips, που θα ευχόσουν να έκανες μια «αρπαχτή» το χρόνο. Άσε που θα έπαιρνες και λίγο μάτι (όλοι στο ξενοδοχείο το απολαμβάνουν). Μόνο που θα αναγκαζόσουν να αφήσεις το κινητό σου στην είσοδο (για όσο θα διαρκούσε η βάρδιά σου).

Επίσης, από τα party των swingers δεν λείπουν οι διάσημοι. Μάλιστα, την πρώτη χρονιά είχε συμμετάσχει γνωστός αστέρας του Hollywood, ο οποίος είχε καταφθάσει με το ιδιωτικό του jet (και όχι, ο Νίκος δεν μας είπε ποτέ ποιος είναι. Πάνω από όλα ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ).

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά… γαργαλιστικά μέσα στο ξενοδοχείο.

Δες το βίντεο και πάρε μια «γεύση»:

Ο σεξοτουρισμός στην Ελλάδα είναι μία θεματική ανερχόμενη, σύμφωνα με τον Νίκο, που σκοπεύει να αδράξει την ευκαιρία και να στήσει ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για swingers. Το μόνο που του λείπει είναι ένας χώρος, τον οποίο βέβαια αναζητεί στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης. Και αυτό δεν θα αργήσει να το βρει.

Τα είδη των swingers

Είναι περισσότερα από όσα νομίζεις. Είναι -φυσικά- εκείνη που πάει με όλους, εκείνος που πάει με όλες, όπως -εννοείται- είναι και εκείνοι που απλά παίρνουν μάτι. Κλασικοί ματάκηδες που μετά, στο δωμάτιό τους, δεν ξέρουμε τι κάνουν, αλλά ελπίζουμε κάτι να κάνουν. Μην πάνε και τσάμπα τα ναύλα δηλαδή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι τρεις κατηγορίες. Είναι κι άλλες.

Δες το βίντεο με την «ανάλυση» του ιδιοκτήτη:

 Η οικογένεια του Νίκου Χαλκιαδάκη

Ο ίδιος παντρεύτηκε μια Ολλανδέζα, που γνώρισε όταν εκείνη είχε επισκεφτεί την Κρήτη για διακοπές. Έχουν έναν γιο, τον Φρανκ -που περιμένει το πρώτο του παιδί από τη Ρωσίδα σύντροφό του (που επίσης γνώρισε σε διακοπές της στο νησί). 

Η σύζυγός του, λοιπόν, αν και πουριτανή (ολίγον τι), αν και στην αρχή είχε τις αντιρρήσεις της για το event με τους swingers, όταν είδε την επιτυχία που γνώρισε το event, άλλαξε γνώμη (και λογικό). Πάντως, ο ίδιος και η σύζυγός του δεν συμμετέχουν στη διασκέδαση των swingers. Ακόμα.

460 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved