Προσέχουμε για να έχουμε Xmas edition: Tι πρέπει να ξέρεις για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή

Το Χριστουγεννιάτικο shopping είναι δύσκολο. Το Χριστουγεννιάτικο shopping για τις γυναίκες της ζωής μας είναι άθλος! Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ώστε να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή…

Οι γιορτές γενικά και τα Χριστούγεννα ειδικότερα, είναι από τις καλύτερες στιγμές του χρόνου. Έχεις άδεια, όλοι μαγειρεύουν σα να μην υπάρχει αύριο, τρως μέχρι λιποθυμίας λαμβάνεις δώρα και… τα προσφέρεις. Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο θέμα μας: Τα δώρα που θα προσφέρεις.

Όχι, δεν πιστεύουμε ότι δυσκολεύεσαι να διαλέξεις δώρο για τον κολλητό ή τον αδελφό σου. Ξέρουμε όμως σίγουρα ότι το να διαλέξεις δώρο για την αδελφή, τη μαμά, την κοπέλα ή τη σύζυγό σου έχει πολλούς βαθμούς δυσκολίας.

Σα να μην έφτανε αυτό, αφήνεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή, αγοράζεις μία σαχλαμάρα (sorry, έτσι είναι) και έτσι οι ουρές στα καταστήματα για αλλαγές, μετράνε χιλιόμετρα. Φέτος θα αλλάξουν όλα αυτά γιατί θα σε βοηθήσουμε να ψωνίσεις σωστά και να μην τρέχεις last minute.


Κίνηση πρώτη: Η έρευνα

Όλες οι γυναίκες και όταν λέμε όλες, εννοούμε ΟΛΕΣ, αφήνουν υπονοούμενα. Είτε επί τούτου είτε εντελώς τυχαία, η μία γυναίκα θα αποκαλύψει κάτι που της αρέσει ή που θα ήθελε να πάρει. Μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο βλέπετε τηλεόραση. Μπορεί να σου στείλει κάποιο link, μία βαρετή Τρίτη, από τη δουλειά για να πιάσετε κουβέντα. Μπορεί σε μία βόλτα στα μαγαζιά να την πιάσεις να κοιτάζει με τις ώρες κάτι. ΕΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ. Ναι, με κεφαλαία. Τις περισσότερες φορές, μία γυναίκα σου έχει ήδη πει τι θέλει και απογοητεύεται διπλά όταν ανοίγει το πακέτο και μέσα έχει μία φραπεδιέρα #truestory.

Κίνηση δεύτερη: Η κουβέντα

Δεδομένου ότι… Της γυναίκας η καρδιά είναι μία άβυσσος (τα έχει πει ο Στράτος), μπορεί να είναι πιο complicated το «θέλω» της. Πρέπει να μιλήσετε. Ναι, προφανώς μπορείς να τη ρωτήσεις τι θέλει, αλλά από αυτό προκύπτουν τα εξής τινά: α) να ου πει ότι δεν θέλει τίποτα (ψέματα) ή β) να σου πει τι θέλει και να χάσεις τους extra πόντους. Ποιοι είναι αυτοί οι πόντοι; Είναι οι πόντοι του «τελικά με προσέχεις», «μα πως ήξερες τι θέλω» και όλων των υπολοίπων που θα σε βοηθήσουν να κάνεις γιορτές ζάχαρη. Πιάσε κουβέντα λοιπόν.

Κίνηση τρίτη: Τα ψώνια

Αν κοιτάξεις το ημερολόγιό σου, θα δεις ότι οι γιορτές είναι κάμποσες εβδομάδες μακριά. Όχι δεν βιαστήκαμε άδικα, υπάρχει λόγος που σε βάζουμε στο trip του Christmas Shopping από τώρα. Τα πάντα αργούν στις γιορτές και όλα τελειώνουν γρήγορα. Είναι καλύτερα λοιπόν να κάνεις τα ψώνια σου τώρα και να ησυχάσεις, παρά να ψάχνεις σαν χαμένος μία αντιρυτιδική κρέμα. Αφιέρωσε μία ημέρα σε αυτή τη δουλειά και κάνε όλα σου τα ψώνια για να τελειώνεις. Άσε που το budget όταν πλέον θα έρθουν οι γιορτές, θα σου φαίνεται τεράστιο αφού δεν θα έχεις έξοδα. 

Κίνηση τέταρτη: Οι αλάνθαστες επιλογές

Μπορεί το κορίτσι σου να σου έστειλε link για διακοπές στις Μαλδίβες, η μαμά σου να κοίταζε ένα παλτό που κοστίζει όλο τον μισθό σου και η αδελφή σου να θέλει ένα αυτοκίνητο. Αυτά μάλλον δεν μπορείς να τα πάρεις (αν μπορείς μπράβο σου, εμείς θέλουμε μία καφετιέρα), άρα θα στραφείς στα αλάνθαστα δώρα. Τα δώρα που αρέσουν σε όλες τις γυναίκες. Τα δώρα που θα εκτιμήσουν, θα χρησιμοποιήσουν και δεν θα αλλάξουν. Είναι αυτά τα δώρα που προκαλούν αυτόματα χαμόγελα και σε κάνουν παράλληλα να μοιάζεις πολύ ψαγμένος. Είναι τα beauty πακέτα δώρων και συγκεκριμένα, τα πακέτα της Nuxe.

Ιδού οι επιλογές σου:

Δώρο για όλες!


NUXE FLORAL TRAVEL KIT

Δώρο για όλες!


Περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο Prodigieux® Floral, ένα λάδι Huile Prodigieuse® Florale, ένα άρωμα Prodigieux® Floral Le Parfum και ένα νερό ντεμακιγιάζ Very Rose Eau Micellaire.

Όλα μυρίζουν σαν όμορφα μπουκέτα λουλουδιών και για να την εντυπωσιάσεις, πες της ότι το μικυλλιακό νερό (αυτό του ντεμακιγιάζ) είναι ό, τι καλύτερο για κάθε τύπο επιδερμίδας.



NUXE ΠΑΚΕΤΟ ΔΩΡΟΥ FLORAL 

Αν το δώρο προορίζεται για γυναίκα 20+ ή 30+

Περιλαμβάνει ένα Huile Prodigieuse® Florale, μία Crème Prodigieuse® Boost, ένα αφρόλουτρο Prodigieux® Floral και ένα Prodigieux® Floral κερί.

Όλα μυρίζουν τέλεια και θα τα λατρέψει. Για να την εντυπωσιάσεις, πες της ότι το λαδάκι είναι το best selling λάδι στα φαρμακεία της Γαλλίας.


NUXE MERVEILLANCE EXPERT GIFTSET

Αν το δώρο προορίζεται για γυναίκα 40+

Περιλαμβάνει μία Merveillance Expert Day Cream και ένα Super Serum

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι θα τα λατρέψει και αν θέλεις πραγματικά να την εντυπωσιάσεις, αφού το ανοίξει, πες της ότι η κρέμα περιέχει το σπάνιο λουλούδι Daily και μιμόζα Κωνσταντινούπολης.



NUXE NUXURIANCE ULTRA GIFTSET

Αν το δώρο προορίζεται για γυναίκα 50+

Περιλαμβάνει μία Nuxuriance Ultra Day Cream και ένα Super Serum. Αν σε ρωτήσει πώς τα χρησιμοποιεί, πες της ότι πρώτα φορά το Super Serum και μετά την κρέμα. Πες της επίσης ότι η κρέμα περιέχει εκχύλισμα από βιολογικά πέταλα παπαρούνας (κλείνουμε το μάτι πονηρά).


NUXE NUXURIANCE GOLD GIFTSET

Αν το δώρο προορίζεται για γυναίκα 60+

Περιλαμβάνει μία Nuxuriance Gold Day Cream και ένα Super Serum

Όταν τα ανοίξει πες της ότι δεν τα έχει καμία ανάγκη και ότι είναι όμορφη έτσι κι αλλιώς. Για να την κάνεις να πει wow πες της ότι η κρέμα περιέχει εκχύλισμα από άνθη τζιάγκουλαν. Όντως το περιέχει…

Ανακάλυψε την εμπειρία Nuxe στο κοντινότερο σημείο πώλησης


13 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved