Aperitivo occasion σημαίνει να βρίσκεις τον κολλητό σου και να συζητάτε παρέα με το σωστό gin!

60 SHARES

Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, ούτε εσύ αλλά ούτε ο κολλητός σου έχετε διάθεση για νυχτοπερπατήματα και ξενύχτια στα γνώριμα στέκια σας. Έπειτα από ένα επικό, αυγουστιάτικο island hopping, η επαναφορά στο πολύβουο αστικό κέντρο και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, κάνει το οκτάωρο στο γραφείο να μην κυλάει με τίποτα και μετατρέπει την επιθυμία για ένα after work drink μετά τις 18.00, σε επιτακτική ανάγκη.

Λίγο πριν κλείσεις τον υπολογιστή και πάρεις τον δρόμο για το σπίτι, λοιπόν, μία ειδοποίηση στο smartphone από τον κολλητό σου, έρχεται να «σώσει» τη διάθεσή σου. «Είσαι για early drinks;», γράφει το μήνυμα, ενώ εσύ σκέφτεσαι… «θέλει και ερώτημα;». Κακά τα ψέματα, το φθινόπωρο στην πόλη θα ήταν κάπως πιο… επώδυνο, αν δεν είχαμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε τα απογεύματα μετά το γραφείο με τον κολλητό μας. Διότι χάρη στην παρέα του, αλλά και τη συντροφιά ενός απολαυστικού gin με πάγο, έχουμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε «ζωντανή» την καλοκαιρινή μας διάθεση και να μπορέσουμε να μεταβούμε πιο ομαλά και πιο εύκολα από τη μία εποχή στην άλλη.

Ακριβώς γι’ αυτό, όσο έχουμε ακόμη τον καιρό «σύμμαχό» μας, όσο ο ήλιος αργεί να δύσει πίσω από τις ταράτσες των αθηναϊκών πολυκατοικιών, καλό είναι να επωφεληθούμε από τα -σχεδόν καλοκαιρινά- απογεύματα στην πόλη. Ναι, αξίζει να αξιοποιήσουμε τα απογεύματά μας στο έπακρο, για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με καλούς φίλους ή συναδέλφους, απολαμβάνοντας early drinks που εμπλουτίζουν με γεύση τις ημέρες μας και δημιουργούν το #PerfectMatch του φετινού φθινοπώρου.

Ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να βρεις το δικό σου #PerfectMatch

Αν το καλοσκεφτείς, ακόμη και η πιο δύσκολη και κουραστική ημέρα στο γραφείο, κυλάει πολύ πιο εύκολα όταν υπάρχει κάτι απολαυστικό να περιμένεις την ώρα που θα κλείσεις τον υπολογιστή. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από μία αληθινή συζήτηση με τον κολλητό σου, τον άνθρωπο στον οποίο μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του τα πάντα, αρκεί να σας δοθεί η κατάλληλη αφορμή. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, το πιο πιθανό είναι πως θα συνεχίσετε να τα λέτε από την οθόνη ενός κινητού.

Παρόλα αυτά, η κατάλληλη αφορμή υπάρχει -και θα υπάρχει πάντα- αφού η αλήθεια είναι πως κανένας από τους δυο σας δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα πραγματικά ψαγμένο aperitivo με βάση το gin, το οποίο με τη λαχταριστή του γεύση θα «απογειώσει» μία κατά τα άλλα κοινότυπη Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη και θα σας βάλει στη διαδικασία να αρχίσετε να οργανώνετε ήδη τις φθινοπωρινές εξορμήσεις με την υπόλοιπη παρέα. Πού θα το βρείτε; Κυριολεκτικά παντού, καθώς το «My Aperitivo» μενού σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μοναδικά απεριτίφ σε προνομιακές τιμές, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

«My Aperitivo» ή αλλιώς, μία απολαυστική γιορτή για τους λάτρεις των early drinks

Έψαχνες μια αφορμή για να συσπειρωθείς με τον κολλητό σου και την υπόλοιπη παρέα; Έχεις βαρεθεί να δοκιμάζεις τα ίδια και τα ίδια και θέλεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σου ταιριάζει πραγματικά και θα ανταποκρίνεται απόλυτα στα γαστρονομικά σου γούστα; Τότε, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αναζητήσεις το δικό σου απεριτίφ έως και τις 10 Οκτώβρη (από τις 18.00 έως τις 22.00), σε ένα από τα 223 κορυφαία μπαρ της χώρας. Με λίγα λόγια, μπορείς να δοκιμάσεις οκτώ μοναδικά απεριτίφ σε προνομιακές τιμές, μέχρι να ανακαλύψεις εκείνο που θα «σφραγίσει» με τη γεύση του το φετινό φθινόπωρο.

Όπως και να έχει, το πρωτότυπο και δροσιστικό μενού του «My Aperitivo» περιλαμβάνει ανεπανάληπτες γεύσεις για κάθε λάτρη του αυθεντικά καλού gin, οπότε είναι βέβαιο πως σύντομα θα βρεις το επόμενο αγαπημένο σου απεριτίφ. Πιο αναλυτικά, μπορείς να δοκιμάσεις Tanqueray Negroni, Tanqueray Rangpur & Tonic, Tanqueray No. TEN & Tonic, Tanqueray No. TEN Negroni, Don Julio Blanco Tequila Paloma, Gordon’s &Tonic, Gordon’s Pink Gin & Lemonade και το ολόφρεσκο Tanqueray Flor de Sevilla Spritz, με το νέο premium gin, το οποίο παράγεται από Sevilla Oranges και η βάση του είναι εμπνευσμένη από τις συνταγές του ιδρυτή της πιο αναγνωρισμένης ετικέτας gin στον κόσμο, του Charles Tanqueray.

Μετάτρεψε τα απογεύματα σε μία tasting «ιεροτελεστία» με τον κολλητό σου

Όπως καταλαβαίνεις, οι δικαιολογίες για ατελείωτο άραγμα στο σπίτι μετά το γραφείο, δεν έχουν πλέον θέση στο φετινό φθινόπωρο. Όπου κι αν είσαι, είτε βρίσκεσαι στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τον Βόλο, την Πάτρα, τη Δράμα, την Κρήτη ή την Καλαμάτα, το «My Aperitivo» «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα και σε προσκαλεί να βιώσεις με τον κολλητό σου μία απολαυστική και ανεπανάληπτη tasting «ιεροτελεστία», αυστηρά μεταξύ… bros.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δώσεις ραντεβού με τον φίλο σου στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη ώρα. Δηλαδή, την ώρα που ο ήλιος αρχίζει να χαμηλώνει, ο ουρανός βάφεται με μοναδικά πορτοκαλί χρώματα και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα πιο hot στέκια της χώρας, εκεί όπου τσουγκρίζουμε και δοκιμάζουμε τα πιο εκλεπτυσμένα αποστάγματα.

Φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις και να συστήσεις στον κολλητό σου νέα γευστικά «μονοπάτια» μέσα από τις after work συναντήσεις σας. Το «My Aperitivo» είναι η αφορμή για να παρατείνετε λίγο ακόμη το καλοκαίρι σας, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου και δίνοντας την υπόσχεση πως οι επόμενοι μήνες θα είναι εξίσου απολαυστικοί, συναρπαστικοί και απρόβλεπτοι, όσο το περιεχόμενο στα ποτήρια σας.

                                                                                         


#MyAperitivo #EarlyDrinks #DrinkResponsibly #PerfectMatch

Αναζητήστε το κοντινό σας bar στον #MyAperitivo χάρτη:

60 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved