Όταν μία after work βόλτα στην Αθήνα αρκεί για να βρεις το δικό σου perfect match

20 SHARES

Τι κι αν διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη; Τι κι αν οι καλοκαιρινές διακοπές μοιάζουν με μια μακρινή ανάμνηση; Οι περισσότεροι από εμάς παραμένουμε πεισματικά σε καλοκαιρινό mood. Οπότε, όσο ο ήλιος είναι «σύμμαχός» μας, αρνούμαστε να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι. Είναι γεγονός ότι ακόμη και αν νυχτοπερπατήσαμε τους προηγούμενους μήνες, ακόμη και αν ζήσαμε επικές εξόδους στο νησί, τις οποίες θα συζητάμε για πολύ καιρό, δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων, τη φιλοξενία των αγαπημένων μας μπαρ και κυρίως, τη μοναδική γεύση των εκλεκτών απεριτίφ που αυτά μας σερβίρουν.

Ακριβώς για αυτό, καθώς το ρολόι στη δεξιά άκρη της οθόνης του υπολογιστή πλησιάζει τις 18.00, εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε στο κέντρο της πόλης, αφού η Αθήνα είναι για εμάς μια απρόβλεπτη wonderland αποκλειστικά για ενήλικες, όπου σε κάθε στενό και σε κάθε γειτονιά, μας επιφυλάσσει και από μία νέα έκπληξη! Και το μόνο που χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε τις εκπλήξεις της πόλης μας, είναι να μας δοθεί μία αφορμή, ένα απολαυστικό κίνητρο να προσκαλέσουμε τους φίλους μας σε μία after work συνάντηση και μαζί τους, να περιηγηθούμε στην πόλη μας, λες και τη γνωρίζουμε ξανά από την αρχή.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων, δίνοντας στον εαυτό μας την ευκαιρία να μετατρέψει μια καθημερινή ημέρα σε γιορτή, αλλά αυξάνουμε και τις πιθανότητες να… ανακαλύψουμε το δικό μας perfect match, το απολαυστικό ταίριασμα που μπορεί να «απογειώσει» γευστικά τα απογεύματά μας στην πόλη. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, τι είναι το perfect match ή πώς και πού θα το βρεις, συνέχισε να διαβάζεις και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο απολαυστικές after work συναντήσεις.

Ένα απολαυστικό «κυνήγι» γευστικών θησαυρών μέσα στην πόλη μας

Πριν αρχίσεις να βγάζεις λάθος συμπεράσματα για το perfect match, οφείλω να σε ενημερώσω πως δεν αφορά σε κάποια νέα online γνωριμία από κάποια dating εφαρμογή, αλλά σε μια απολαυστική αφορμή να γνωρίσεις καλύτερα την πόλη σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή κάποιο νέο πρόσωπο, το οποίο δεν γνώριζες μέχρι σήμερα. Το perfect match είναι ένα «κυνήγι» γευστικών… θησαυρών, όπου όσο συχνότερα περιηγείσαι στην πόλη, τόσο περισσότερο απολαμβάνεις -πάντα, φυσικά, με ασφάλεια. Ναι, πρόκειται για ένα απολαυστικό οδοιπορικό με την ονομασία «My Aperitivo», το οποίο σε προσκαλεί να αναζητήσεις τη γεύση που σου ταιριάζει καλύτερα και να συνεχίσεις να δίνεις απογευματινά ραντεβού, αξιοποιώντας τις τελευταίες ζεστές ημέρες του φθινοπώρου.

Πιο αναλυτικά, το «My Aperitivo» έρχεται και κάνει την ανατροπή στην καθημερινότητά σου, καθώς είναι η αφορμή για να ζεις την κάθε μέρα, σαν να είναι Παρασκευή! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έως και τις 10 Οκτωβρίου, έχεις οκτώ απολαυστικούς λόγους για να προγραμματίσεις μία after work συνάντηση με τους κολλητούς, τους συναδέλφους ή τη φίλη σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις μέσα από μία μεγάλη λίστα, την τοποθεσία, δηλαδή τη γειτονιά που θέλεις να επισκεφθείς και έπειτα, να διαλέξεις ένα από τα οκτώ δροσερά απεριτίφ με εκλεπτυσμένα αποστάγματα, τα οποία σου προσφέρονται σε προνομιακές τιμές.


Ανακαλύπτοντας την πόλη ξανά μέσα από ένα δροσιστικό και «ψαγμένο» μενού

Για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να γνωρίσεις ξανά από την αρχή την Αθήνα και να επισκεφθείς περιοχές που δεν είχες την ευκαιρία να εξερευνήσεις στο παρελθόν, πλέον έχεις έναν πολύ καλό λόγο για να το κάνεις και δεν είναι άλλος από το δροσιστικό και «ψαγμένο» μενού του «Μy Aperitivo», το οποίο περιλαμβάνει πρωτότυπους, μοναδικούς συνδυασμούς, όπως το Tanqueray Negroni, το Tanqueray Rangpur & Tonic, το Tanqueray No. TEN & Tonic, το Tanqueray No. TEN Negroni, το Don Julio Blanco Tequila Paloma, το Gordon’s &Tonic, το Gordon’s Pink Gin & Lemonade και το Tanqueray Flor de Sevilla Spritz με το αρωματικό Tanqueray Flor de Sevilla Gin από ώριμους καρπούς πορτοκαλιών που μεγαλώνουν στις απέραντες εκτάσεις με πορτοκαλεώνες της ηλιόλουστης Ανδαλουσίας.

Τα συγκεκριμένα απεριτίφ θα γίνουν η «πυξίδα» που θα σε κατευθύνει τις επόμενες ημέρες από περιοχή σε περιοχή και από τη μία απολαυστική εμπειρία στην αμέσως επόμενη. Από το Bookali στον Χολαργό μέχρι το Aristotle στον Πειραιά και από το Garage στην Ηλιούπολη μέχρι το Rudu στο Θησείο, το Majorelle στη Νέα Σμύρνη και μεταξύ άλλων, το Paliatsos στην Πεντέλη: Να είσαι σίγουρος πως αυτό το φθινόπωρο θα βρεις το perfect match σου, δηλαδή τον λαχταριστό συνδυασμό που θα «απογειώσει» γευστικά τις στιγμές σου.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως εκτός από τα αγαπημένα σου αθηναϊκά στέκια, στο «My Aperitivo» συμμετέχουν συνολικά 223 μπαρ από όλη σχεδόν την Ελλάδα: Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ναύπλιο και από την Κρήτη μέχρι τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τον Βόλο, τη Λάρισα, τη Ρόδο και πολλά ακόμη μέρη. Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, λοιπόν, από το να οργανώσεις μία σύντομη απόδραση σε κάποια από αυτές τις περιοχές, ώστε να δώσεις ώθηση στο φθινόπωρό σου;

#MyAperitivo #EarlyDrinks #DrinkResponsibly #PerfectMatch

Αναζητήστε το κοντινό σας bar στον #MyAperitivo χάρτη:

20 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved