Πέντε λόγοι που το φθινόπωρο στην Αθήνα είναι η καλύτερη εποχή για after work ραντεβού

131 SHARES

Οφείλω να ομολογήσω πως οι πρώτες ημέρες στην πόλη έπειτα από τις καλοκαιρινές μου διακοπές, με βρήκαν να πασχίζω να διατηρήσω τη διάθεσή μου ανεβασμένη. Από τη μία πλευρά η επιστροφή στο γραφείο και… τα deadlines και από την άλλη, εκείνη η νοσταλγία για τις στιγμές που έζησα στο νησί. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες για να αρχίσω να κινούμαι σε πιο αισιόδοξους ρυθμούς. Για την ακρίβεια, αρκούσε μία πρόσκληση από τον καλύτερό μου φίλο για ένα after work aperitivo στο αγαπημένο μας στέκι στο κέντρο της πόλης, για να θυμηθώ πόσο ασύγκριτα απολαυστικό είναι κάθε φθινόπωρο στην Αθήνα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να απολαύσεις και εσύ το φετινό φθινόπωρο στο έπακρο και προσπαθείς να βρεις τη διάθεση ή τις αφορμές για να τα καταφέρεις, συνέχισε να διαβάζεις και είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις την απαραίτητη έμπνευση. Διότι στη λίστα που ακολουθεί και ετοίμασα για εσένα, θα ανακαλύψεις πέντε λόγους που το φθινόπωρο στην Αθήνα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου και προσφέρεται για μοναδικά after work ραντεβού.

#1 Είναι η κορυφαία αφορμή για να δώσεις μία παράταση στο καλοκαίρι

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παρατείνεις την καλοκαιρινή σου διάθεση, τώρα που επέστρεψες στην πόλη, από το να φροντίζεις να δίνεις ραντεβού με τους φίλους ή τους συναδέλφους σου μετά το γραφείο για ένα after work aperitivo. Με λίγα λόγια, αυτό που έκανες τα απογεύματα στο νησί, το ίδιο θα κάνεις και τώρα. Η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως έχεις έναν επιπλέον λόγο να φροντίζεις να δίνεις τα δικά σου «My Aperitivo» ραντεβού. Ποιος είναι αυτός; Ότι αυτές τις απογευματινές συναντήσεις τις έχεις πραγματικά ανάγκη, αφού αποτελούν ουσιαστικά τη διέξοδό σου από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Είναι οι στιγμές εκείνες που σε βρίσκουν ξανά να συζητάς ανέμελος με την παρέα για όσα ζήσατε στο νησί, για τις συναντήσεις και τις γνωριμίες που κάνατε και να γελάτε παρέα, καθώς αναλογίζεστε τις πιο αξέχαστες στιγμές σας.

#2 Τίποτε δεν συγκρίνεται με τη δροσιά μιας απογευματινής συνάντησης 

Μπορεί να λατρεύεις το καλοκαίρι όμως, η αλήθεια είναι πως οι υψηλές θερμοκρασίες του φετινού καλοκαιριού, σε ταλαιπώρησαν λίγο περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος που τους περασμένους μήνες, προτιμούσες τα beach bars της Αττικής, από τα αγαπημένα σου στέκια στην πόλη. Το φθινόπωρο όμως, σου επιτρέπει να επιστρέψεις στα αθηναϊκά bars που λατρεύεις, πιο άνετος από ποτέ. Διότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την απόλαυση του να φοράς το λεπτό σου πουκάμισο και να απολαμβάνεις το δροσερό σου gin, ένα ξεχωριστό aperitivo με ένα εκλεπτυσμένο απόσταγμα, νιώθοντας ένα ελαφρύ αεράκι να σε διαπερνά και να σε τονώνει, έπειτα από μία εξαντλητική ημέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης.

#3 Το «My Aperitivo» μενού που σε καλεί να ανακαλύψεις νέα γευστικά μονοπάτια 

Όποια αθηναϊκή γειτονιά και αν λατρεύεις -από το Κολωνάκι μέχρι το Κουκάκι- σίγουρα έχεις έναν επιπλέον λόγο να δώσεις περισσότερα after work ραντεβού αυτό το φθινόπωρο, γνωρίζοντας ότι μπορείς να επισκεφτείς τα αγαπημένα σου στέκια, για να απολαύσεις δροσερά απεριτίφ με εκλεπτυσμένα αποστάγματα, στις καλύτερες τιμές. Το πού θα βρεις το δικό σου #PerfectMatch, δηλαδή εκείνο το ταίριασμα που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα δώσει ώθηση σε κάθε σου συνάντηση μετά το γραφείο, εξαρτάται από το πού συχνάζεις. Το σίγουρο είναι πως το «My Aperitivo» είναι γεγονός και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, μεταξύ 18.00 και 22.00, συνολικά 223 αγαπημένα μπαρ σε όλη την Ελλάδα -102 από τα οποία βρίσκονται στην Αττική- σερβίρουν τα απεριτίφ που θα δώσουν στις δικές σου «My Aperitivo» στιγμές μία άλλη, πιο ποιοτική και γευστική «νότα». Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις τα σημεία με το ειδικά σχεδιασμένο «My Aperitivo» μενού, που είναι γεμάτο δροσερές προτάσεις. Από το Tanqueray Negroni μέχρι το Tanqueray Rangpur & Tonic και από το Tanqueray No. TEN & Tonic μέχρι τα Tanqueray No. TEN Negroni, Don Julio Blanco Tequila Paloma, Gordon’s &Tonic, Gordon’s Pink Gin & Lemonade και το ολόφρεσκο Tanqueray Flor de Sevilla Spritz. Οι επιλογές είναι πολλές και αν είσαι λάτρης του gin και δη, του premium, σίγουρα με καταλαβαίνεις!

#4 Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις την πόλη σου

Αν μένεις στον Πειραιά, η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να βρεθεί ένας καλός λόγος να σε ξεσηκώσει και να σε κάνει να πας μέχρι την Κηφισιά -αν δεν πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους. Το ίδιο και αν μένεις στο κέντρο και χρειαστεί να πας, για παράδειγμα, μέχρι την Κάντζα. Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι έχεις μεγαλώσει στην Αττική ή ζεις στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια, πιθανότατα υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία δεν έχει τύχει να επισκεφτείς, αν και πάντα είχες την περιέργεια να το κάνεις. Τα φθινοπωρινά after work ραντεβού, λοιπόν, αποτελούν τις κατάλληλες αφορμές για να αφήσεις για λίγο τα ίδια και τα ίδια και να δεις την πόλη σου αλλιώς, ανακαλύπτοντας νέα στέκια και περιοχές που μπορεί να σου ταιριάζουν -ειδικότερα τώρα που γνωρίζεις πως κάπου στην Αττική, θα ανακαλύψεις αυτό το φθινόπωρο το δικό σου perfect match. 

#5 Αποτελεί τη βάση για νέες γνωριμίες

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αγαπάμε το φθινόπωρο και ένας από τους πιο σημαντικούς, είναι ο καλός καιρός που αποτελεί «σύμμαχό» μας στις απογευματινές μας συναντήσεις στα bars της πόλης. Βλέπεις, τώρα που δεν έχει ούτε πολύ κρύο, αλλά ούτε και πολλή ζέστη, το να κάθεσαι αναπαυτικά και με ασφάλεια -διότι δεν ξεχνάμε και τις επιταγές της νέας πραγματικότητας- σε ένα τραπεζάκι στον εξωτερικό χώρο ενός bar και δη, σε έναν αθηναϊκό κήπο ή σε μία αυλή, αποτελεί μία εμπειρία που όχι μόνο σε χαλαρώνει, αλλά αποτελεί συχνά το έναυσμα για νέες γνωριμίες, για συναντήσεις που μπορεί να σε συνοδεύσουν τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Διότι αρκεί μία λέξη από το διπλανό τραπέζι, την ώρα που απολαμβάνεις το ολόφρεσκο Tanqueray Flor de Sevilla Spritz με το νέο αρωματικό, premium gin που φέρνει στο τραπέζι σου κάτι από τους ώριμους καρπούς πορτοκαλιών που μεγαλώνουν στις απέραντες εκτάσεις με πορτοκαλεώνες της ηλιόλουστης Ανδαλουσίας, για να ξεκινήσει μία συζήτηση, που θα αποτελέσει τη βάση για μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που εξηγούν το γιατί το φθινόπωρο στην Αθήνα… είναι η καλύτερη εποχή για after work ραντεβού. Είναι μία αφορμή για να δώσεις παράταση στο καλοκαίρι, για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες, για να δροσιστείς και κυρίως, για να ανακαλύψεις νέα γευστικά μονοπάτια στην πόλη σου και τα κορυφαία της bars, απολαμβάνοντας μάλιστα τα πιο premium aperitivo, στις καλύτερες τιμές. Το σίγουρο είναι πως οι διαδρομές που μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το φθινόπωρο στην Αττική είναι πολλές και αρκούν μερικές δοκιμές, για να βρεις το δικό σου perfect match, που θα δώσει στις «My Aperitivo» στιγμές σου μία άλλη, πιο γευστική και αναζωογονητική διάσταση. Όπου και αν επιλέξεις να πας και ό,τι και αν προτιμήσεις να απολαύσεις, φρόντισε απλώς να το κάνεις με ασφάλεια -και πάντα υπεύθυνα!

                                                                                        


#MyAperitivo #EarlyDrinks #DrinkResponsibly #PerfectMatch

Αναζητήστε το κοντινό σας bar στον #MyAperitivo χάρτη:

131 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved