Βρήκαμε την απόλυτη λύση για εσένα που βαριέσαι να περιμένεις το delivery

34 SHARES

Από τον Στέλιο Παπαγρηγορίου

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να εργάζομαι από το σπίτι όμως, δεν είναι εύκολο να μεριμνώ κάθε μέρα και για το φαγητό μου, όταν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα βρίσκομαι πάνω από τον υπολογιστή. Εντάξει, το ξέρω πως δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να βάλεις μέσα σε μία κουζίνα -από μικρός είχα, άλλωστε, θέματα με τη μαγειρική. Γενικά δεν «το έχω» καθόλου με το να μαγειρεύω, οπότε πάντα στρεφόμουν στο delivery.

Επίσης, το ίδιο πρόβλημα έχει και ο κολλητός μου, οπότε συνήθως κάνουμε μαζί τις παραγγελίες για το φαγητό μας, μιας και εκείνος εργάζεται επίσης από το σπίτι και τυχαίνει να μένουμε δίπλα. Αυτό βολεύει διότι κάνουμε ταυτόχρονα διάλειμμα, οπότε καταλήγουμε να τρώμε μαζί. Και οι δύο, λοιπόν, δεν μπορούμε να μαγειρέψουμε, οπότε το ρίχνουμε στο delivery. Τώρα όμως αυτό έχει αλλάξει, χάρη στο everest και για την ακρίβεια, το On The Road.


Η χαρά του να απολαμβάνεις πάντα ζεστό το φαγητό σου

Βλέπεις, πάντα έβλεπα στον κινηματογράφο το λεγόμενο drive thru, όπου πηγαίνεις με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου μπροστά από το παράθυρο ενός καταστήματος και παίρνεις το φαγητό σου ζεστό και λαχταριστό, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις το delivery. Κοίτα να δεις όμως που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Τώρα, λοιπόν, με την υπηρεσία που προσφέρουν τα everest, είναι όλα πολύ πιο απλά και γρήγορα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει το φαγητό σου στο σπίτι, αλλά τελικά αποφασίζεις εσύ πότε θα φας ζεστό το αγαπημένο σου σάντουιτς ή την φρέσκια σαλάτα σου. Φυσικά, μόλις το είπα στον κολλητό, και εκείνος ενθουσιάστηκε. Έχει δε μηχανάκι οπότε, βολεύει φουλ να πεταγόμαστε μέχρι το everest στο Κολωνάκι και να παίρνουμε το φαγητό μας στα χεράκια μας, χωρίς καν να κουνηθούμε.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, η καθημερινότητά μου πλέον έχει ως εξής: Εκεί που κάθομαι στο σπίτι μου και συγκεκριμένα στο γραφείο μου, ξαφνικά με πιάνει μία τρελή πείνα, αλλά ούτε μπορώ να μαγειρέψω, ούτε έχω την υπομονή να περιμένω το delivery να έρθει στην πόρτα μου. Τι κάνω; Είναι ξεκάθαρο. Με την νέα υπηρεσία On the Road των everest μπορώ απλά να έχω αυτό που θέλω μέσα σε λίγο χρόνο. Παραγγέλνω online αυτό που λαχταράω να φάω και απλά, καβαλάω το μηχανάκι με τον κολλητό μου για το κοντινότερο κατάστημα everest. Όταν φτάνω πατάω «έφτασα» στο κινητό μου και ο υπάλληλος του καταστήματος, βγαίνει με το φαγητό μου έτοιμο. Το πολύ πολύ να περιμένω τρία λεπτά πάνω στο μηχανάκι.

Τι είναι όμως τρία λεπτά σήμερα; Τίποτα απολύτως και σε αυτό συμφωνεί απόλυτα και ο κολλητός μου και έτσι, την έχουμε βολέψει κανονικά με την υπηρεσία On The Road. Με τη νέα αυτή υπηρεσία των everest δε, μπορώ να μένω ήσυχος, όπου και αν είμαι. Ακόμη κι όταν τελειώσει η τηλεργασία και πρέπει να επιστρέψω στο γραφείο, τώρα ξέρω πολύ καλά από πού και με ποιον τρόπο θα παίρνω το φαγητό μου, έτσι ώστε να το απολαμβάνω ζεστό και φρέσκο. Ευτυχώς, υπάρχουν καταστήματα everest και κοντά στο γραφείο, οπότε μπορώ απλά περνώντας από αυτά, να παραλαμβάνω άμεσα το φαγητό μου και να το τρώω ζεστό, χωρίς να περιμένω το delivery.


Πλέον, λοιπόν, δεν χρειάζεται να αγχώνομαι για το φαγητό μου, ούτε να περιμένω κάθε μέρα πεινασμένος την παραγγελία μου να έρθει στον χώρο μου. Μπαίνω απλώς στο αυτοκίνητο ή παίρνω το μηχανάκι μαζί με τον κολλητό μου και πηγαίνω εγώ στο πιο κοντινό κατάστημα everest.

Τώρα, όλες οι ανησυχίες για το πώς θα μεριμνήσω για το φαγητό μου ανήκουν στο παρελθόν και όλα αυτά με μία απλή κίνηση, που έκαναν τα everest. Χαίρομαι που επιτέλους κάποιος σκέφτηκε να το κάνει αυτό και στην Ελλάδα, μιας και το έβλεπα μόνο στον κινηματογράφο και φυσικά, μόνο στην Αμερική. Πραγματικά, έχουμε χαρεί τόσο πολύ με τον κολλητό μου, που κάθε μέρα παραγγέλνουμε από την υπηρεσία On The road. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι σύνδεση στο διαδίκτυο, την εφαρμογή των everest στα κινητά ή τους υπολογιστές μας και ένα μέσο μεταφοράς!


Διάβασε όλο το αφιέρωμα εδώ.

34 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved