Μήπως να έκανες ένα service το αυτοκίνητό σου;

Συστατικό απαραίτητο, πριν την οποιαδήποτε δύσκολη πρόκληση της ασφάλτου.

249 SHARES

Δεν περίμενα ποτέ ότι ένα σέρβις αυτοκινήτου θα μου έβγαζε τόσο πολύ το λάδι. Τηλεφώνησα από 'δω, πήρα ένα άλλο συνεργείο από 'κει αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Το απόλυτο τίποτα. 

Μόλις εχθές, έφτασα σε βαθμό απελπισίας, και πραγματικά πίστευα ότι δεν θα βρω διαθέσιμο συνεργείο. Σαν «μάννα» εξ’ ουρανού όμως ο συνάδερφος Χρήστος με άκουσε και μου βρήκε τη λύση… στο τσακ μπαμ.

Απλά μου πρότεινε την ολοκληρωμένη λύση της Anytime σε συνεργασία με τον autoduder και μου έλυσε το πρόβλημα, καθώς σε χρόνο dt μπορείς να:

-βρεις δωρεάν το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο αυτοκινήτου κοντά σου, καθώς και να κλείσεις online το ραντεβού σου στο συνεργείο με ξεκάθαρους όρους, εύκολα και γρήγορα!
-συγκρίνεις τιμές και αξιολογήσεις από πολλά συνεργεία μέσα σε 1’. Οι τιμές είναι εγγυημένες χωρίς ψιλά γράμματα και οι αξιολογήσεις είναι αληθινές από τους πελάτες που έχουν επισκεφθεί τα συνεργεία.
-βλέπεις online διαθεσιμότητα για να διαλέξεις μέρα ραντεβού χωρίς ούτε ένα τηλέφωνο.

Είτε είσαι, είτε δεν είσαι πελάτης της Anytime, αρκεί να είσαι εντός Αττικής, η λύση θα βρεθεί. Απλά εγώ που είμαι πελάτης της Anytime, εξασφάλισα 10% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά.

Και θα μου πεις, γιατί να κάνω το service μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Τι θα μου προσφέρει παραπάνω. Διάλεξε και πάρε:

-Μπορείς να συγκρίνεις τιμές για το service του αυτοκινήτου σου από διάφορα συνεργεία.
-Ελέγχεις τη διαθεσιμότητα και τις παροχές του συνεργείου.

-Τα συνεργεία έχουν αληθινές αξιολογήσεις από πελάτες, όποτε πριν κλείσεις ραντεβού έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις κριτικές. Μόνο οι προηγούμενοι πελάτες που έχουν επισκεφτεί τα συνεργεία μπορούν να τα βαθμολογήσουν και όχι ο οποιοσδήποτε!
-Άνθρωπος του autoduder θα είναι δίπλα σου διασφαλίζοντας την ποιότητα των ανταλλακτικών και επιβλέποντας, τις εργασίες μέχρι τέλους! Ο πελάτης αν δε θέλει, δε χρειάζεται να ασχοληθεί με το συνεργείο. Ό,τι απορία ή παράπονο έχει το λέει απευθείας στον άνθρωπο του autoduder.

Δες το video με τη δική μου εμπειρία, ακολούθησε όλα τα βήματα και κάνε το service σου σήμερα κιόλας:

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.anytime.gr/car-services/autoduder

Καλό Πάσχα σε όλους!

249 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved