Κάναμε 6 ερωτήσεις στον JD Pardo για το Mayans M.C.

Και οι απαντήσεις του μάς έκαναν να αδημονούμε ακόμη περισσότερο για την νέα σειρά του Fox.

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για το spin off του Sons of Anarchy, περιμέναμε την στιγμή που θα το δούμε μέσα από τις οθόνες μας. Αυτή η στιγμή ήρθε από το FOX, αλλά μαζί με αυτή ήρθε και άλλη μία καλύτερη. Εκείνη που ο JD Pardo, ο πρωταγωνιστής του Mayans M.C. που υποδύεται τον EZ Reyes, θα έβρισκε χρόνο για μία αποκλειστική συνέντευξη με το Ratpack.gr.

Λίγο πριν οι μηχανές πάρουν μπρος και το club βρεθεί ξανά στους δρόμους, ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του μέσα από τη σειρά αλλά και όλους τους λόγους που το Mayans Μ.C. θα μιλήσει στην καρδιά των παλιών αλλά και των καινούργιων φαν.

 

 may4

 

Πρωταγωνιστείς στο spin off μίας σειράς που αποδείχτηκε κορυφαία επιτυχία. Νιώθεις μία υπευθυνότητα ότι πρέπει να αναλάβεις να συνεχίσεις την επιτυχία αυτού του brand με το Mayans M.C.;

Οπωσδήποτε υπάρχει υπευθυνότητα όπως και κάποια, ας το πούμε, πίεση. Το Sons of Anarchy ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο με καταπληκτικούς ηθοποιούς και χαρακτήρες που έχουν μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο fun club. Οπότε έχω στο μυαλό μου όλους αυτούς τους φανς και πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά καθότι χωρίς το SoA, δεν θα ήταν κανείς μας εδώ σήμερα. Είναι όνειρο μου να αναγνωρίσουν τόσο οι φανς όσο και οι ηθοποιοί ότι πήραμε την σκυτάλη και αφήσαμε και εμείς κάτι καλό πίσω μας.

 

MAYANS MC 01 GALLERY GALINDO ROGUE 485 R 1

 

Όταν σου έγινε η πρόταση για τον ρόλο γνώριζες το στόρι του Sons of Anarchy; Και αν ναι τι σου άρεσε περισσότερο σε αυτό;

Εννοείται. Το πιο μοναδικό είναι πως είχα πάντα στο μυαλό του Sons of Anarchy σαν μία νέα έκδοση γουέστερν. Όλη αυτή η δράση και το δραματικό στοιχείο που συναντούσε κανείς στη σειρά ήταν κορυφαία και παρότι η υπόθεση ήταν μία μυθοπλασία, σου έδινε την εντύπωση εκείνων των ηρώων που ζούσαν και πέθαιναν με το εξάσφαιρο. Δεν ήξερες ποτέ τι ακριβώς θα περιμένεις και οι χαρακτήρες είχαν να χάσουν τόσα πολλά. Μ’ άρεσε πολύ ο τρόπος που εξελισσόταν το στόρι.

 

MAYANS MC 01 GALLERY GROUP BIKES STREET 021 R 1

 

Ο EZ Reyes είναι πιο πραγματιστής από τον Jax Teller και συναισθηματικά πολυδιάστατος. Μέσα σε αυτόν τον λιγοστό χρόνο που έπαιξες τον ρόλο, πιστεύεις ότι σε άλλαξε και σένα τον ίδιο σαν ηθοποιό;

Δεν θα έλεγα ότι με άλλαξε τόσο, όσο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω υποκριτικά κάποιες ικανότητές μου. Ο EZ είναι πράγματι ένας περίπλοκος χαρακτήρας και πράγματι διαφορετικός από τον Jax. Είχα πάντα στο μυαλό μου τον Jax σαν έναν πρίγκιπα. Ξεκίνησε ως αντιπρόεδρος της SAMCRO, έφτασε πρόεδρος και τώρα έχεις έναν τύπο που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας prospect, που τον έχουν γονατίσει οι δυσκολίες και η ζωή και που παλεύει να επιβιώσει σε ένα νέο κόσμο. Αυτό όμως που πραγματικά μου άρεσε στον ΕΖ, ήταν o ρόλος του στο κλαμπ. Είναι prospect, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να πει πολλά και δεν μπορεί να κάνει πολλά. Και αυτό είναι μία πρόκληση και για το υποκριτικό κομμάτι. Θυμάμαι ας πούμε μεγάλους ηθοποιούς σαν τον Buster Keaton που, πολλές φορές, δεν χρειαζόντουσαν να πουν πολλά. Αρκούσε ένα τους βλέμμα για να δείξει τις προθέσεις τους.

 

Mayans 105 0389r 1

 

Ο πατέρας σου στη σειρά είναι ο θρυλικός Edward James Olmos. Πώς ήταν η εμπειρία να δουλέψεις με έναν βετεράνο σαν και αυτόν;

Ο Έντι είναι καταπληκτικός. Η επαφή μας ήταν σπουδαία και είναι πράγματι θρύλος! Σαν ηθοποιός έχει αξία να δουλεύεις πάνω στις ικανότητες σου, αλλά όταν συνεργάζεσαι με ιερά τέρατα σαν και αυτόν που έχει προσφέρει τόσα στην κινηματογραφική βιομηχανία και έχει τόσες πολλές εμπειρίες, κοιτάς να μάθεις πράγματα και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της δουλειάς.

 

2bcd2616aa0d36abb90e3d300f8f2cd7

 

Aν μπορούσες να διαλέξεις να παίξεις έναν άλλο χαρακτήρα στη σειρά ποιος θα ήταν αυτός;

Μάλλον του Angel (σ.σ.: ο αδερφός του EZ στη σειρά). Είναι απόκληρος, ο τύπος που συνεχώς δημιουργεί προβλήματα και δεν καταφέρνει τίποτα σωστό. Υπάρχουν πολλά για να δει ψάξει κανείς στον χαρακτήρα του. Ξέρεις, ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς ήταν ο John Cazale (σ.σ.: ο αδερφός του Michael Corleone στο Godfather). Πάντα με τράβαγαν οι «χαμένοι» χαρακτήρες, όπου πρέπει να φτάσεις μέχρι τον πάτο μαζί τους για να δεις τα μυστικά που κρύβουν. Οπότε η επιλογή μου θα ήταν σίγουρα ο Angel.

 

MAYANS MC 01 GALLERY ANGEL EZ STREET 275 R 1

 

Γιατί οι φαν του Sons of Anarchy θα αγαπήσουν το Mayans M.C.;

Είμαι σίγουρος πως θα το αγαπήσουν. Ο κόσμος είναι ακριβώς ο ίδιος, οι Mayans είναι αγαπημένο club και το στόρι εξελίσσεται λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του Jax. Είναι όλη εκείνη η συνταγή που τους έκανε να το αγαπήσουν. Η δράση, φυσικά οι μηχανές και θεωρώ ότι θα εκτιμήσουν τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται πλέον οι Mayans.

 

 

Τα επεισόδια της νέας σειράς «MAYANS M.C.», προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40 στο FOXΤο FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved