Με αφορμή τον ρόλο της ως Μπιάνκα στη θεατρική παράσταση “ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ”, συναντηθήκαμε με την καταξιωμένη ηθοποιό και μιλήσαμε για όλα.

“Συγγνώμη Ελαφόνησος αλλά δεν πρόκειται να σε ξαναδώ”. Αυτή ήταν η απάντηση της Σοφίας Μανωλάκου στο δίλημμα: “Αν σου έδινα το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου με αντάλλαγμα να μην πας ποτέ ξανά στην Ελαφόνησο, ποια θα ήταν η επιλογή σου”. Γιατί η Ελαφόνησος; Διότι είναι ο προσωπικός επίγειος παράδεισος της καταξιωμένης ηθοποιού. Το μέρος όπου έχει περάσει τα παιδικά καλοκαίρια της, το μέρος που επιστρέφει πάντα εκεί ώστε να ηρεμήσει. 

Με την Σοφία συναντηθήκαμε με αφορμή τον ρόλο της ως Μπιάνκα στη θεατρική παράσταση "ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη. Η παράσταση έχει επιστρέψει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο θέατρο ΑΘΗΝΑ και μας μίλησε για το μυστικό της συγκεκριμένης επιτυχίας. 

Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για τον Γιώργο Λάνθιμο και το κατά πόσο αδικήθηκε την βραδιά της απονομής των Oscars, την υπερδύναμη που θα ήθελε να έχει, το τι είναι αυτό που τη γοητεύει και τι είναι αυτό που την ξενερώνει σ’ έναν άνδρα και αν τελικά τα 90s ήταν τόσο αθώα ή όλο αυτό αποτελεί μία ψευδαίσθηση του μυαλού μας.

Αφού απολαύσατε παραπάνω τη συνέντευξή της, δείτε τι μας απάντησε στα διλήμματα που τη ρωτήσαμε:

@ratpackgr Γιώργος Πυρπασόπουλος ή Πέτρος Λαγούτης; Σούσι ή προβατίνα; Πρώτο ραντεβού για θαλασσινά στην Ελαφόνησο ή σε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας; Η Σοφία Μανωλάκου απαντάει σε όλα τα διλήμματα. Δείτε τη συνέντευξή της στο ratpack.gr #ratpackgr #σοφιαμανωλακου #interview #tiktokgr #tiktokgreece #foryoupage #fyp ♬ original sound - ratpackgr
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved