Οι άνδρες που άνοιξαν την καρδιά τους στο Ratpack

Ένας απολογισμός για το 2023 αναφορικά με τους άνδρες που μίλησανστο Ratpack.

Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα ξεχωριστό; Η ασφαλέστερη και ίσως μοναδική αληθινή απάντηση είναι η ξεχωριστή προσωπικότητά του. Το να μην προσποιείται, να μη φοράει μάσκα όταν βρίσκεται στον έξω κόσμο, να τα έχει βρει με τον εαυτό του και να αφήνει την προσωπικότητά του να λάμψει όπως ακριβώς ένα σπάνιο διαμάντι. Στο Ratpack γοητευόμαστε από τους άνδρες που σπάνε τα όριά τους, ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι και μέσω της συναναστροφής μαζί τους γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Αυτά είναι τα πρόσωπα που επιλέξαμε το 2023 να συναντηθούμε μαζί τους και τα θυμόμαστε λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το έτος.

Γιώργος Πυρπασόπουλος - Πέτρος Λαγούτης

Τέλειοι αλλά σε καμί περίπτωση ξένοι. Το επιτυχημένο σκηνοθετικό ντουέτο της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» του Πάολο Τζενοβέζε στο ανακαινισμένο θέατρο ΑΘΗΝΑ πέρασε μπροστά από την κάμερα του ratpack.gr. Στη συζήτησή μας μιλήσαμε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Για τη σχέση τους με τα social media, τις συμβουλές για ένα πετυχημένο ραντεβού, το τι τους γοητεύει σε μία γυναίκα, τον ορισμό της ευτυχίας, το τι θα τους έκανε να αποδεχτούν έναν ρόλο και ποιος είναι ο star που έχουν δει από κοντά και τον ακολουθούσε αυτή η μαγεία. Όλες οι απαντήσεις στο video.

 

 

 Αντίνοος Αλμπάνης

«Έχω δει την Nicole Kidman από κοντά σ’ ένα bar στο Beverly Hills και παρότι δεν είναι από τις περιπτώσεις ηθοποιών που θαυμάζω, υποκλίνομαι ή προσκυνώ, την είδα σε πολύ κοντινή απόσταση και θυμάμαι να μην μπορώ να τραβήξω το βλέμμα μου από πάνω της. Εξέπεμπε τόσο πολύ φως που έλεγα τι έχει καταπιεί; Προβολέα; Τι γίνεται με αυτή τη γυναίκα». Τα λόγια ανήκουν στον Αντίνοο Αλμπάνη ερωτώμενος για την ηθοποιό που έχει συναντήσει από κοντά και την ακολουθούσε αυτή η μαγεία της star. Με τον ταλαντούχο ηθοποιό συναντηθήκαμε με αφορμή τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Κάποιος να με προσέχει», του Frank McGuinness. Στη συζήτησή μας αναφερθήκαμε για τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών που έχουν ξεκινήσει από τον κλάδο της υποκριτικής, για την περιπέτειά του με τον καρκίνο που τον άλλαξε νομοτελειακά, για την ερώτηση που σιχαίνεται να του κάνουν οι δημοσιογράφοι, για το ποια θεωρεί την πιο sexy επώνυμη και για το αν έχει αισθανθεί ντροπή για κάτι που έχει ποστάρει στο Instagram. Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο video.

 

 

Κωνσταντίνος Τσιώρης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down αποφασίσαμε να συναντήσουμε τον ιδρυτή της σχολής, Κωνσταντίνο Τσιώρη. Στη συζήτησή μας μιλήσαμε για τις «Ημέρες DJing και Μουσικής», οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντες», για τα εκπληκτικά αποτελέσματα στην ψυχολογία αυτών των παιδιών, για τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει ο ίδιος από την τριβή του με τα ΑμεΑ, για το αν η κοινωνία μας και οι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ένα άτομο με σύνδρομο Down, αυτισμό ή με νοητική στέρηση στα decks και τη διαφορά αντιμετώπισης της Πολιτείας στο εξωτερικό σε σύγκριση με την Ελλάδα. Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Στέλιος Παπαδόπουλος

Τι λογίζεται ως επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο; Ένας παχυλός μισθός, ένα επιχειρηματικό success story, μία διευθυντική θέση που σου εξασφαλίζει όλα όσα δεν έχουν οι υπόλοιποι. Ωστόσο τι λογίζεται ως ευτυχία; Χωρίς αμφιβολία το να κάνεις επάγγελμα αυτό που έχεις ονειρευτεί από μικρό παιδί. Να φτάνεις στην κορυφή ακολουθώντας τον δρόμο που πάντα είχες στο μυαλό σου. Όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Στέλιου Παπαδόπουλου. Από την ηλικία των 4 ετών που φόρεσε τα γάντια του μποξ, υποσυνείδητα είχε καταλάβει τον σκοπό του σε αυτή τη ζωή. Θα περνούσε τα πιο παραγωγικά του χρόνια μέσα στα ρινγκ, θα έφευγε από το πατρικό του στη Νέα Πέραμο Καβάλας για να μετακομίσει μόνιμα στο Los Angeles, θα έκανε τους Σιλβέστερ Σταλόνε και Ρόμπερτ Ντε Νίρο να υποκλιθούν στο ταλέντο του και θα αποτελούσε τον πυγμάχο που κανείς δε θα ήθελε να είχε απέναντί του. Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Δημήτρης Αλεξανδρής

Η φυσιογνωμία του γνώριμη. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ότι έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που τους βλέπεις και λες «κάποιον μου θυμίζει». Υπάρχουν αρκετοί που σχολιάζουν την ομοιότητά του με τον Γιάννη Κότσιρα. Ή με τα επίσης ταλαντούχα και επιτυχημένα αδέρφια του, τους Ηλία και Νίκο Πουρσανίδη. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι ο ηθοποιός που όλοι θέλουν να σκοτώσουν στον «Σασμό», που -αν ήσουν έφηβος στα 90s- το κορίτσι σου θα τον είχε ερωτευτεί στο «Λόγω Τιμής», που το έζησε για λίγο ως rock star στον «Δούρειο Ίππο», που καψουρεύτηκε την Κορίνα στα θρυλικά «Εγκλήματα» και τον κολλητό που θα ήθελες να έχεις στη ζωή σου ώστε να συζητάτε με τις ώρες και να παρακολουθείτε μαζί αγώνες ποδοσφαίρου. Στη συνάντησή μας αναφερθήκαμε στην «αθωότητα» των 90s, σε όλες τις τηλεοπτικές του επιτυχίες, στην πατρότητα, στον Ηλία Πουρσανίδη, το μάθημα που πήρε αναφορικά με την υποκριτική από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Άλεξ Φέργκιουσον και κλείσαμε με τον ρόλο του στα «Εγκλήματα». Δες το βίντεο εδώ.

 

Φάνης Μουρατίδης

Είναι εκείνος ο τύπος ανθρώπου που κάθε παρέα θέλει να έχει, αφού θα προβληματιστείς μαζί του, όπως συμβαίνει κάθε φορά που συναντάς ανθρώπους που έχουν «βάθος», αλλά σίγουρα θα γελάσεις και πολύ. Για να το θέσουμε απλά και χωρίς πολλές φιοριτούρες, είναι cool. Τον συναντήσαμε σε μία από τις αίθουσες του ANT1 MediaLab και ξεκινήσαμε να μιλάμε για όλα αυτά που κάνει το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο. Τα πήραμε από την αρχή και καταλήξαμε στο βίντεο που θα δεις παρακάτω:

 

Γιώργος Χρυσοστόμου

Ωριμότητα. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε όταν συναντήσαμε από κοντά τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Στιβαρή χειραψία. Κλασσικό σημάδι δυναμισμού και ανθρώπου που έχει δουλέψει από μικρό παιδί. Δε χρειάστηκε περισσότερο από δύο λεπτά για να μας αποκαλυφθεί ότι αυτός ο τύπος είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος με τα θέλω του. Βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του και προσπαθεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Δες παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη.

 

 

Γιώργος Λιόπετας

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κάνει πραγματικά περήφανους είναι να κάνουμε πράξη τα παιδικά μας όνειρα. Να μετουσιώνουμε τη φαντασία μας σε πραγματικότητα, να γινόμαστε εκείνοι οι πρωταγωνιστές που είχαμε ονειρευτεί στο παιδικό μας δωμάτιο. Κι αν αυτός ο δρόμος που έχουμε επιλέξει οδηγεί σε αδιέξοδο, τότε το μυαλό λειτουργεί ως ένα φαντασιακό GPS που θα μας βγάλει από αυτό το τέλμα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πετύχεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Τότε τα πέπλα θα ανασηκωθούν και η ματιά σου θα γίνει ευθυτενής. Όπως ο Γιώργος Λιόπετας που ήθελε να γίνει από μικρός rock star και το πέτυχε μέσω της φωτογραφίας. Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Αντώνης Κοντίτσης

H 14η Νοεμβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα καταπολέμησης του Διαβήτη. Αυτός είναι ο λόγος που συζητήσαμε με τον καθηγητή φυσικής αγωγής, Αντώνη Κοντίτση, γυμναστής και διαβητικός. Στη συζήτησή μας αναφερθήκαμε στην καθημερινότητα ενός διαβητικού, για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυμναστής και διαβητικός ταυτόχρονα, για το πόσο τον έχει βοηθήσει το CGM, ένα σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης, για τις χρήσιμες συμβουλές που δίνει σ’ έναν διαβητικό που θέλει να ασκηθεί εντατικά και κλείσαμε με τους επώνυμους που θα ήθελε να γυμνάσει. Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Γιώργος Γκούντας

Για τον περισσότερο κόσμο, η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, είναι μία υπενθύμιση για την κοινωνία και τους πολίτες της, να αντιμετωπίζουν ισότιμα και με σεβασμό τους συνανθρώπους τους. Όμως για εκείνους που έχουν μάθει να ζουν με την αναπηρία τους και μάλιστα να έχουν υπερπηδήσει εμπόδια δείχνοντας το σθένος και τον αγώνα τους, ζουν την Παγκόσμια Ημέρα στην καθημερινότητά τους. Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι υπάρχουν σύμμαχοι. Ένας από αυτούς και ο Γιώργος Γκούντας, προπονητής και φυσιοθεραπευτής του Συλλόγου ΙΩΝΑΣ. Ο ΙΩΝΑΣ που εδρεύει στο ΟΑΚΑ, αριθμεί περίπου 150 παιδιά στο πρόγραμμα της υδροθεραπείας και 25 εν ενεργεία αθλητές που συμμετέχουν τόσο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα όσο και σε Διεθνείς Οργανώσεις, όπως οι Παραολυμπιακοί και Ευρωπαϊκοί Αγώνες. Μιλήσαμε μαζί του και μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

NINO Ξυπολιτάς

Είναι το διαχρονικό ερώτημα που πέφτει στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του meeting για τον επώνυμο που θα επιλεγεί ως κεντρικό πρόσωπο για τις ημέρες των γιορτών. Γιατί ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς, λοιπόν; Διότι ο ΝΙΝΟ συνδυάζει όλα εκείνα που γοητεύουν το Ratpack και υποστηρίζουν την ανδρική μας ταυτότητα. Είναι ειλικρινής, forward thinker, δε φοβάται να ρισκάρει, του αρέσει να πρωτοπορεί, είναι πάντα πρόθυμος να μάθει, να βελτιωθεί και ένας τύπος που βλέπει πάντα μπροστά από την εποχή του. Επίσης παρότι δεν πιστεύει στην έννοια του star, η αύρα του είναι τόσο θετική, τον ακολουθεί αυτή η αστερόσκονη, που θα μπορούσε χωρίς αμφιβολία να υιοθετήσει την ταμπέλα και να μην του πει κανείς τίποτα. Ο ΝΙΝΟ είναι λαμπερός και από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις, καταλαβαίνεις ότι αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να σταθεί επάξια στη festive διάθεση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Διάβασε όλη τη συνέντευξη εδώ.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved