Αυτή η «Ανάκριση Γ' Βαθμού», δεν μοιάζει με καμία άλλη.

 Όχι μόνο διότι λείπει η «ανακριτική καρέκλα» από το στούντιο του Ratpack, όχι απλά διότι σε όλη τη διάρκειά της όλοι στέκονται όρθιοι, αλλά κυρίως επειδή καλεσμένος του Νίκου Συρίγου και του Κώστα Βαϊμάκη, είναι ένας καλοσυνάτος γίγαντας, ο «Έλληνας Hulk» όπως τον έχουν αποκαλέσει, ο παγκόσμιος πρωταθλητής χειροπάλης, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

Την ανακριτική καρέκλα την αντικατέστησε ένα τραπέζι χειροπάλης και ο Γιώργος μίλησε για ελληνορωμαϊκή, άρση βαρών και χειροπάλη - αυτό που μάθαμε από μικρά παιδιά ως «έλα να βάλουμε δύναμη» ή μπρα-ντε-φερ. Για τα παιδικά του χρόνια, τους (πολλούς) φίλους του, τους (ελάχιστους) εχθρούς του και το τσιμέντο ταχείας πήξεως... Για το πόσο εύκολα μπορεί να διευθετήσει ένα πρόβλημα στο δρόμο και να «παρκάρει» ένα αυτοκίνητο σηκώνοντάς το με τα χέρια του!

 

 

Ο Νίκος και ο Κώστας μίλησαν για πολλά και διάφορα με τον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο. Διότι πέρα από έναν πολύ δυνατό άνθρωπο, είχαν απέναντί τους έναν πολύ ευγενικό και χαμογελαστό τύπο, μορφωμένο (έχει σπουδάσει Πολιτισμιολόγος και τώρα σπουδάζει Φυσικοθεραπευτής) και οικογενειάρχη που - για κακή τύχη μελλοντικών υποψήφιων γαμπρών - έχει μόνο κόρες. Ο Νίκος και ο Κώστας επίσης σκέφτηκαν να προκαλέσουν το Γιώργο σε αγώνα μπρα-ντε-φερ (και οι δυο μαζί φυσικά), αλλά είπαν να αποφύγουν το ρεζιλίκι και τελικά στάθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον, σε έναν αγώνα που θα μείνει στην Ιστορία #ΝΟΤ.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved