Ο γιατρός που χαρίζει κοιλιακούς και σμιλεμένο κορμί σε μια μέρα!

Θυμάσαι πριν μερικά χρόνια που είχε επικρατήσει η άποψη πως «η κοιλίτσα είναι γοητεία»; Τότε που μπορούσαμε να πίνουμε όσες μπύρες θέλουμε και να τρώμε ό,τι θέλουμε, χωρίς καμία απολύτως ενοχή; Εάν όντως το θυμάσαι και πρόλαβες αυτή τη χρυσή εποχή, μάλλον ήρθε η ώρα να την ξεχάσεις, γιατί όπως όλα δείχνουν, αυτή η εποχή έχει περάσει πια ανεπιστρεπτί. Με την έννοια της «ευεξίας» να κυριαρχεί πλέον παντού γύρω μας, επόμενο ήταν πως τα πρότυπα ομορφιάς θα ακολουθούσαν την ίδια κατεύθυνση. Τι γίνεται όπως με εμάς που δεν το «έχουμε» καθόλου με το wellness; Τι γίνεται με εμάς που δεν έχουμε χρόνο να τρέχουμε στα γυμναστήρια ή να ζυγίζουμε το φαγητό μας; Τι γίνεται με εμάς που είμαστε καλοφαγάδες, αλλά κατά βάθος θέλουμε και ένα six pack που να παραπέμπει σε Tom Hardy;

Εάν πιστεύεις πως δεν υπάρχει απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, τότε οφείλω να σου συστήσω τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου, τον άνθρωπο που ήρθε από το Beverly Hills στην Ελλάδα, να δώσει μία απάντηση στο πρόβλημά μας. Πρόκειται για έναν κορυφαίο πλαστικό χειρουργό, Πρόεδρο και Επιστημονικό Διευθυντή του Athens Beverly Hills Medical Group, του ιατρικού κέντρου που σάρωσε τα φετινά «Medical Beauty Awards», ενώ απέσπασε και το βραβείο «Medical Beauty Center of the Year»!

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε μία επίσκεψη στο υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο που διαθέτει στη Γλυφάδα, έναν minimal χώρο που θυμίζει περισσότερο… Los Angeles παρά Αθήνα, και να κάνουμε μία συζήτηση μεταξύ αντρών, για το πώς θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μέσα σε μία μόλις ημέρα, το καλλίγραμμο σώμα και το six pack που θέλουμε!

doc22

 

Πώς προέκυψε η ιδέα για το Athens Beverly Hills Medical Group;

Ήρθε πριν από χρόνια, όταν έκανα τη μετεκπαίδευσή μου στην Αμερική. Ήξερα ότι αυτό το μοντέλο ήθελα να φέρω στην Ελλάδα. Όχι τα αισθητικά πρότυπα της Αμερικής, γιατί αυτά είναι πολύ πιο πληθωρικά σε σχέση με τα ευρωπαϊκά, αλλά την απενοχοποίηση της πλαστικής χειρουργικής. Το γεγονός πως είναι ταμπού ή κακό να διορθώσω ή να βελτιώσω κάτι στην εμφάνισή μου.

Τολμηρό εγχείρημα θα έλεγε κάνεις…

Τολμηρό το θεωρούσαν και οι γύρω μου όταν ξεκινούσα πριν 12 χρόνια σε περίοδο βαριάς οικονομικής κρίσης. Ευτυχώς, δεν ασχολούμουν τόσο πολύ με τα οικονομικά, γιατί ίσως δεν θα το είχα τολμήσει. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Δεν θα ήμουν εγώ, εάν άνοιγα ένα παραδοσιακό ιατρείο. Μου ήταν πολύ ξεκάθαρο τι ήθελα να κάνω. Έναν χώρο υψηλής αισθητικής με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Και αν κρίνω από τα βραβεία που βρίσκονται πίσω σας, μάλλον τα καταφέρατε…

Τα βραβεία είναι σίγουρα μία επιβράβευση. Είναι μία αναγνώριση της προσπάθειάς σου. Αλλά για μένα, για όλους εμάς εδώ, η μεγαλύτερη αναγνώριση είναι τα χαμόγελα και η ικανοποίηση των ασθενών μας. Όταν παίρνεις ένα μήνυμα στο Instagram και σου λένε πως έχει αλλάξει η ζωή τους, αυτό είναι η πραγματική αναγνώριση!

w34

Τους αλλάζετε τόσο πολύ;

(γελάει) Δεν είναι το θέμα πόσο τους αλλάζεις. Το θέμα είναι να βρεις τη χρυσή ισορροπία μεταξύ της ανάγκης του ασθενούς και του ιατρικά ορθού, ώστε να δώσεις το αποτέλεσμα που θα είναι αρμονικό, φυσικό και θα καλύπτει τις προσδοκίες του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου! Έχεις απέναντί σου μια κοπέλα που ζητάει ένα υπερφυσικά μεγάλο στήθος. Ξέρεις ότι μπορεί αυτό να έχει επιπλοκές αργότερα στην υγεία της, αλλά εκείνη επιμένει να το ζητάει! Μπορεί να εφαρμόσεις την πιο δύσκολη τεχνική, να έχεις ένα άριστο ιατρικά αποτέλεσμα και τελικά να μην είναι ευχαριστημένος ο ασθενής. Εκεί τι λες; Ποιος έχει δίκιο;

Ακούγεται αρκετά περίπλοκο…

Είναι, αλλά όταν έχεις ξεκάθαρο όραμα τα πράγματα απλοποιούνται. Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου, προσπαθούμε να διερευνούμε σωστά τις ανάγκες των ασθενών μας. Να τους προτείνουμε το βέλτιστο πλάνο που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Να είμαστε ειλικρινείς και να αποτρέψουμε κάποιον από το να κάνει μία επέμβαση εάν δεν είναι 100% σίγουρος και ενημερωμένος.

Δηλαδή θα αρνηθείτε θεραπεία;

Φυσικά. Αν δεν πιστεύω ότι αυτό είναι που χρειάζεται ο ασθενής απέναντί μου ή ότι δεν θα έχει το αποτέλεσμα που περιμένει να δει, ακόμα κι αν μου ζητάει κάτι που εγώ δεν πιστεύω πως είναι σωστό. Μπορεί να το βρει αλλού, αλλά δεν θα διαπραγματευτώ αυτά που πρεσβεύω. 

Γιατρέ αυτοί οι κοιλιακοί εδώ είναι αληθινοί ή προϊόν photoshop;

Όχι, είναι αληθινοί! Μπορεί να μην έχουν αποκτηθεί με χρόνια γυμναστικής και διατροφής, αλλά είναι αληθινοί! Είναι αποτέλεσμα της μεθόδου Vaser 4D High Definition. Είναι μια ειδική τεχνική, μία δυναμική μέθοδος λιποαναρρόφησης όπου το λίπος αφαιρείται επιλεκτικά, αναδεικνύοντας τη μυϊκή αρχιτεκτονική του σώματος. Πλέον τα πρότυπα ομορφιάς επιτάσσουν γραμμωμένο και αθλητικό κορμί.

abs2

 

 

Και αυτό γίνεται μόνο στην κοιλιά;

Όχι, είναι μια συνολική διαδικασία. Στον άντρα γίνεται στην κοιλιά, τα πλαϊνά, την πλάτη, τους βραχίονες, γίνεται η γράμμωση δελτοειδών και στις γάμπες. Στις γυναίκες πραγματοποιείται στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους έσω και έξω μηρούς, τα πλαϊνά της μέσης, τις γάμπες, τους αστραγάλους. Ουσιαστικά, αφαιρείται το συσσωρευμένο λίπος από τα σημεία αυτά με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύεται η μυικότητα. Το λίπος που αφαιρείται μπορεί να μεταφερθεί στη συνέχεια σε άλλα μέρη του σώματος, για να δώσει όγκο και να επιτευχθούν οι σωστές αναλογίες.

Εδώ βλέπω να βγαίνουν μοντέλα μετά από αυτή την επέμβαση…

Αυτό προσπαθούμε. Είναι σημαντική η εμπειρία. Mε την ομάδα μου, έχουμε πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις. Η εκπαίδευσή μου στην Αμερική και το Λονδίνο ήταν από τους πιο γνωστούς γιατρούς παγκοσμίως στο body contouring.

Και είναι κατάλληλη μέθοδος για όλους;

Κοίτα, σίγουρα δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους! Κατά συνέπεια, δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ασθενείς. Γιατί δεν θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να βελτιώσει σε απίστευτο βαθμό τις αναλογίες και την εμφάνιση κάποιου.

Εάν θέλεις, λοιπόν, να αποκτήσεις ένα καλογυμνασμένο σώμα, χωρίς στερήσεις, κόπο και ιδρώτα, ο Δρ Αθανάσιου Αθανασίου, ξέρεις τον τρόπο για να το καταφέρεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσεις ένα ραντεβού διάγνωσης στο Athens Beverly Hills Medical Group στην περιοχή της Γλυφάδας και να αφεθείς στις έμπειρες κατευθύνσεις και συμβουλές του γιατρού!

Athens Beverly Hills Medical Group

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, Τηλ. 210 8949920, 210 8949090

Κολωνάκι: Μηλιώνη 8, Τηλ. 210 7246953, 210 7230502

info@abh-medicalgroup.com

www.abh-medicalgroup.com

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved