Όταν ο Δημήτρης Μπέλλος κάθισε στην ανακριτική καρέκλα του Ratpack, η Μαρία Μπέη διαμαρτυρήθηκε: «εμένα πότε θα με φέρετε»; Και τη φέραμε. 

Οι φανς της Μαρίας επίσης μας βομβάρδισαν με μηνύματα: «φέρτε και τη Μαρία», «φέρτε τη Μαρία μαζί με το Μπέλλο», «φέρτε τη Μαρία, το Μπέλλο και την παντόφλα της Μαρίας» και άλλα παρόμοια. Ε, τι να κάνουμε κι εμείς; Αφουγκραστήκαμε τις απαιτήσεις του λαού και φέραμε τη Μαρία Μπέη να πει τις δικές της αλήθειες.

 

Θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη που είχαμε κάνει στον Δημήτρη Μπέλλο.

Δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τη Μαρία. Μπορεί να είναι μικρή, αλλά έχει τσαγανό, δεν βάζει γλώσσα μέσα, δεν «μασάει» και έχει πολλά όνειρα για το μέλλον. Κυρίως, η σημερινή Μαρία δείχνει πολύ πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη σε σχέση με το κορίτσι που γνωρίσαμε τηλεοπτικά στο μαγειρικό reality. Στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη μιλάει για τα λάθη της, για τα πράγματα που έκανε στο Master Chef, για τους πρώην συμπαίκτες της με τους οποίους έχει κρατήσει επαφή και για τη σχέση της με το Δημήτρη Μπέλλο. Και είτε την αγαπάς, είτε τη «μισείς», οφείλεις να παραδεχτείς ότι σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον κορίτσι με έντονη προσωπικότητα, που δεν σε κάνει να βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved