Ό,τι δεν είδαμε μπροστά στις κάμερες (όχι μόνο) το ομολογεί στους Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη.

Η καραντίνα τελείωσε και ο Νίκος Συρίγος με τον Κώστα Βαϊμάκη βγήκαν και πάλι παγανιά, με την «Ανάκριση Τρίτου Βαθμού». Κι επειδή εδώ στο Ratpack κάνουμε μαχητική και διεισδυτική δημοσιογραφία και μια και τα κάστινγκ για το επόμενο GNTM ξεκίνησαν (και θα έχει και αγόρια φέτος), αποφασίσαμε να φέρουμε ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο περσινό GNTM, τη Μαρίνα Γρηγορίου.

Η Μαρίνα, μας μίλησε για το πώς βλέπει την παρουσία αγοριών στο διαγωνισμό. Μας είπε για τις δικές της εμπειρίες, για ξεκατινιάσματα, για παρολίγον ξεμαλλιάσματα που δεν έδειξαν οι κάμερες, για όσα κράτησε από το διαγωνισμό και όσα πέταξε στα σκουπίδια.

 

 

Μας είπε τη γνώμη της για τις δυο νικήτριες, αιτιολόγησε την προσωπική της προτίμηση και μας αποκάλυψε ποια ήταν η αγαπημένη της κριτής. Πάντα με χαμόγελο, με τη διαφορά ότι εμάς δεν μας «έσφαξε με το γάντι», όπως έκανε μέσα στο GNTM.

Πού καταλήξαμε τελικά μετά από μπόλικη συζήτηση; Ότι μάλλον ο Νίκος Συρίγος και ο Κώστας Βαϊμάκης, καλό θα ήταν να μην δηλώσουν συμμετοχή στο Next Top Model…

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved