Ο πρωταγωνιστής του Netwix και ραδιοφωνικός παραγωγός, μίλησε στο Ratpack, βάζοντας αρκετή δουλειά στους Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη.

Τον Νικόλα Ράπτη εσείς μπορεί να τον απολαμβάνετε όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά εμείς τον απολαύσαμε στα στούντιο του Ratpack πριν τον κορωνοϊό, την καραντίνα και τους περιορισμούς κυκλοφορίας - γι' αυτό και στεκόμασταν όλοι κοντά ο ένας στον άλλον, μη γνωρίζοντας τι θα μας βρει… Και μια που τον βρήκαμε, είπαμε να τον ρωτήσουμε για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, τα τατού και το γάμο, τον Αρναούτογλου και τη Μελέτη, το Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και πολλά άλλα.

Και ο Νικόλας απάντησε στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη με ειλικρίνεια (στα περισσότερα τουλάχιστον….) στην Ανάκριση Γ' Βαθμού. Και μας είπε και ποια έχει «απωθημένο» να δει στην εκπομπή και να την περάσει από Ιερά Εξέταση πριν την παραδώσει στο Γρηγόρη. Για την ακρίβεια, ποια έχει «απωθημένο» γενικώς… Και επειδή τον είδαμε σε καλή διάθεση, του φέραμε και φωτογραφίες, για να επιλέξει ποιον κρατάει και ποιον σκίζει. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δείτε ποιους κράτησε, ποιους έσκισε και ποιους τσαλάκωσε, τη στιγμή που ο ίδιος, βγήκε ατσαλάκωτος απ' αυτή τη διαδικασία.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved