Ο Έλληνας γυναικοκατακτητής μιλάει για όλους και για όλα στην εκπομπή του Ratpack.gr.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν χρειάζεται συστάσεις: τον έμαθε όλη η Ελλάδα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Αθλητής, μοντέλο, ηθοποιός πλέον, γυναικοκατακτητής πάντα, ο Γιάννης είναι ένας τύπος ακομπλεξάριστος, που αυτοσαρκάζεται, γελάει όταν τον πειράζεις, ξέρει να κάνει και να δέχεται την πλάκα και κατάφερε να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την ώθηση που του έδωσε το Survivor, βαδίζοντας σε καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα μονοπάτια.

Ήδη έπαιξε σε μια σειρά του Telemundo, ενός τεράστιου τηλεοπτικού δικτύου της Βόρειας και Νότιας Αμερικής και «στα καπάκια» υπέγραψε για μια ακόμα σειρά στο Ιράν, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα πλέον την καριέρα του μοντέλου και ρίχνοντας το βάρος στην υποκριτική.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη για όλα: για τις περιπέτειές του στο Survivor, για τους συμπαίκτες του με τους οποίους ήρθαν κοντά, για το αν υπήρξαν τίποτα «ορμές» στο διάστημα που παρέμεινε στον Άγιο Δομήνικο, για την περιβόητη ατάκα με τις 4.000 γυναίκες και την πίεση που δέχτηκε για να την πει, για τη φιλία, τον έρωτα και το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια. Αποκαλύπτει ποια πανέμορφη γυναίκα βλέπει σαν φίλη (ε όχι κι εσύ ρε Σπαλιάρα…), πώς του έγινε η πρόταση για τη σειρά όπου υποδύθηκε τον πρώην πράκτορα της CIA και τι σχέδια - τηλεοπτικά και μη - κάνει για το μέλλον και πολλά άλλα, μια απολαυστική Ανάκριση Γ' Βαθμού.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved