To κορίτσι του GNTM περνά από την «εξονυχιστική» εξέταση του Ratpack.

Την γνωρίσαμε στο προηγούμενο GNTM. Και μπορεί να μην το κέρδισε, αλλά σίγουρα κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας. Στην πορεία, η Ειρήνη Στεριανού κέρδισε πολλά περισσότερα πράγματα: αναγνωρισιμότητα, καμιά εκατοστή χιλιάδες followers στο ίνσταγκραμ, προτάσεις για ταινίες, φωτογραφήσεις, φήμη, χρήματα και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο - δυστυχώς τα θέατρα είναι κλειστά αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, αλλά πού θα πάει; Θα ανοίξουν και θα τα απολαύσουμε.

Η Ειρήνη πάντως, είναι πολλά περισσότερα απ' αυτά που βλέπεις σε μια φωτογραφία ή σε ένα τηλεοπτικό πλάνο. Μπορεί να μείνεις στην εμφάνισή της ή το υπέροχο χαμόγελό της, αλλά όσο της μιλάς, όσο τη γνωρίζεις, ανακαλύπτεις ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα γι΄ αυτήν: έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, είναι ένα κορίτσι με ανησυχίες, παλεύει για να γίνει μια καλύτερη ηθοποιός, «αποκρούει» κάθε λογής ανήθικες προτάσεις και προσπαθεί να σταθεί σταθερά στα πόδια της όχι απλά ως ένα ωραίο κορίτσι που πέρασε από ένα τηλεοπτικό σόου, αλλά ως μια έξυπνη γυναίκα που έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα στη σόουμπιζ.

Στην ανακριτική καρέκλα του Ratpack, μίλησε για όλα στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη: για το GNTM, για συμπάθειες και αντιπάθειες, για φίλες και λιγότερο φίλες, για τη Λέσβο, για τον κινηματογράφο και το θέατρο, για την προκατάληψη που μπορεί να υπάρχει απέναντι σε ένα ωραίο κορίτσι, για τα πράγματα που απολαμβάνει να κάνει. Πάντα με το υπάροχο χαμόγελο στο πρόσωπό της, το οποίο - ούτως ή άλλως - δεν μπορείς να σταματήσεις να χαζεύεις...

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved