Τα πολλά πρόσωπα της Φωτεινής Πετρογιάννη

Ζητήσαμε από το πιο cool κορίτσι της τηλεόρασης,  να κάνει όλες εκείνες τις γυναικείες γκριμάτσες που αδυνατούμε να διαβάσουμε.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι αυτό που λέμε κορίτσι για σπίτι. Είναι η κοπέλα που θέλεις να πάρεις από το χέρι και να την συστήσεις στη μάνα σου, λέγοντας της «να είδες, τσάμπα ανησυχούσες». Είναι προσιτή, είναι χαρούμενη, έχει χιούμορ και όλα τα παραπάνω τα βγάζει τόσο κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, όσο και στο Thema Radio καθημερινά 13.00-14.00.

Όμως η Φωτεινή δεν παύει να είναι γυναίκα. Και οι γυναίκες μιλούν πρώτα με το πρόσωπο και μετά με τις λέξεις. Η Φωτεινή αποφάσισε να μας βοηθήσει σε αυτό. Φωτογραφίζοντας τις αντιδράσεις της, καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε τι λέει το πρόσωπο των γυναικών ακόμη και όταν προτιμούν να μην μιλούν. Και ακόμη και αν δεν αντιδρούν σαν την Φωτεινή, σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα καλό μάθημα.

Δες και μόνος σου.

Όταν αντικρίζει μία έκπληξη

petrogianni1

 «Κάποτε είχα γυρίσει ένα μεσημέρι στο σπίτι και ο φίλος μου είχε αλλάξει την διακόσμηση σε όλο το σαλόνι. Μέχρι και βαψίματα στους τοίχους.   Έκανε καλή μελέτη. Έφερε συνεργείο ολόκληρο για να το κάνει σωστά και έμεινα με το στόμα ανοιχτό».

Όταν έχεις κάνει βλακεία

petrogianni2

«Η τελευταία που έκανε; Που άλλαξε το σαλόνι χωρίς να με ρωτήσει!  Πέρα από την πλάκα δεν κάνει συχνά. Αλλά σίγουρα αυτή είναι η φάτσα που θα πάρω αν μου σπάσει τα νεύρα».

Όταν βλέπει κάτι αηδιαστικό

petrogianni3

«Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από τιις κατσαρίδες. Βγάζω και περίεργο ήχο όταν τις αντικρίζω! Φοβάμαι όμως τα περιστέρια γιατί έχω πάντα στο νου ότι θέλουν να μου σκάσουν πάνω στο κούτελο».

Όταν κοιτάζουμε άλλη γυναίκα

petrogianni4

«Γιατί ξινίζεις; Είναι κάτι που το κάνετε όλοι οι άντρες. Καταλαβαίνω ότι το κάνετε ασυναίσθητα αλλά όχι να είμαστε και μπροστά!»

Όταν αντικρίζει κάτι νόστιμο

petrogianni5

«Όχι Κώστα μου δεν είμαι vegan. Τρελαίνομαι για οτιδήποτε περιέχει μανιτάρια ή κιμά – όχι μαζί. Αν δω δηλαδή στο μενού σε εστιατόριο κάτι από τα δύο, θα το διαλέξω σίγουρα».

Όταν τσαντίζεται πάρα πολύ με κάτι

petrogianni6

«Δεν είναι απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά οι διάφορες ατάκες που ακούω κατά καιρούς από άντρες σε παρέες. Αυτά τα μεσαιωνικά του τύπου «πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο» ή «γιατί οι γυναίκες πιάνετε τιμόνι;». Μπορεί να τρελαθώ αν τα ακούσω».

Όταν την βλέπεις μέσα σε αυτοκίνητο

petrogianni7

«Εγώ δεν τα βάζω με κανέναν, οι άλλοι τα βάζουν μαζί μου! Έρχεται ο άλλος καταπάνω μου ή δεν με αφήνουν να περάσω επειδή είμαι γυναίκα. Το εννοώ ότι είμαι καταπληκτική οδηγός και προσεχτική. Αλλά το τι μου λένε και το τι κόρνες που πατάνε δεν περιγράφεται».

 Όταν θέλει να σου κάνει νάζια

petrogianni8

«Γενικά τα νάζια δεν είναι καθόλου του στυλ μου. Θα πω όμως αυτό: για να μπω στη διαδικασία να τα κάνω, σημαίνει ότι έχω κάνει χοντρή μαλακία! Και ναι, κάνω τόσες πολλές που δυσκολεύομαι να θυμηθώ την τελευταία».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved