Οι δύο πρωταγωνιστές της μουσικοκωμικής παράστασης «Χάσταγκ» ομολογούν τα πάντα μπροστά στους Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη.

Η σόουμπιζ, είναι γεμάτη αχτύπητα δίδυμα: Μπάτμαν και Ρόμπιν. Μπόλεκ και Λόλεκ. Θέλμα και Λουίζ. Άμποτ και Κοστέλο και άλλοι πολλοί και διάφοροι στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Πόσο εύκολο όμως είναι, να ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής δυο καλλιτέχνες που έχουν μάθει να κάνουν σόλο καριέρα και να πρέπει να συνεργαστούν, να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και να παραμερίζουν το "εγώ" για χάρη του "εμείς", ώστε να διασκεδάζει ο κόσμος;

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας, είναι δυο stand-up comedians, που το τόλμησαν. Και δικαιώθηκαν απόλυτα γι' αυτό. Με την παράσταση "ΧΑΣΤΑΓΚ", μας περιμένουν στο Premise Comedy Club, στο Γκάζι, κάθε Σάββατο από τις 14 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, για να μας κάνουν να περάσουμε καλά. 

Για ζέσταμα, κάθισαν στην ανακριτική καρέκλα του Ratpack, απέναντι σε ένα άλλο δίδυμο της σόουμπιΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, το Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη.Είναι η πρώτη φορά που η ανάκριση θυμίζει μονάκι στο μπάσκετ 2 vs 2, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δυο stand - up comedians, ένα γιουκαλίλι, εξομολογήσεις, αλήθειες και πολλά γέλια ήταν μερικά πιάτα από το μενού που θα απολαύσετε. Αλλά μην ανησυχείτε, διότι στην ανάκριση μας είπαν αστεία που είχαν κρατήσει κάβα. Την κολεξιόν αστείων "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020", την παρουσιάζουν στις παραστάσεις τους στο "ΧΑΣΤΑΓΚ".

* Η παράσταση #Χάσταγκ  με το Ζήση Ρούμπο και τον Αριστοτέλη Ρήγα στο Premise Comedy Club δυστυχώς δε θα προχωρήσει σε παράταση, λόγω των ειδικών και διαρκώς εξελισσόμενων συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στα θεάματα κλειστού χώρου, εξαιτίας της απειλής του κοροναϊού.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved