Ένας Unboxholic απέναντι στους Κώστα Βαϊμάκη και Νίκο Συρίγο

Ο Σάκης Καρπάς, είναι ένα βασικό κομμάτι της υπέροχης παρέας των Unboxholics, που κατάφεραν να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση, το χόμπι με την καλοπέραση και τον χαβαλέ με τον επαγγελματισμό.

Όλα ξεκίνησαν από την Αριδαία και το unboxing. Συνεχίζουν πάντα από την Αριδαία, που δεν την αλλάζουν με τίποτα και δεν την αφήνουν παρά μόνο αν συντρέχει σοβαρός λόγος (όπως μια συνέντευξη στο Ratpack), μόνο που πλέον το μενού, πέρα από unboxing, έχει μπόλικο gaming, τηλεοπτικές παραγωγές πολύ υψηλού επιπέδου, ακόμα και κοινωνική προσφορά που δεν τη «φωνάζουν», αλλά τη φέρνουν εις πέρας, κινητοποιώντας πολλούς ακόλουθους και φίλους στο Youtubeνα βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Θυμήσου τη συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στον Κων/νο Δέδε.

Ο Σάκης Κάρπας μίλησε στο Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαϊμάκη για όλα αυτά τα ωραία πράγματα που κάνει αυτή η «συμμορία», για τη ζωή στην επαρχία με τα καλά της και τα λιγότερο καλά της, για τη δύναμη του youtube, για τις ατέλειωτες ώρες που περνάει παίζοντας ένα καινούργιο παιχνίδι (κρυφά από τη γυναίκα του, μέσα στην άγρια νύχτα) και τα μελλοντικά σχέδια των Unboxholics, που φτάνουν μέχρι τις κινηματογραφικές αίθουσες. Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι η Αθήνα είναι «το επίκεντρο της γης»…

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved