Ένας άνθρωπος με χαμόγελο, ανεξάντλητη όρεξη για πλάκα αλλά πάνω από όλα ένας πολύ ενδιαφέρων τύπος. 

Τον Σάββα Πούμπουρα τον μάθαμε λίγο μετά το Euro 2004, από τη διαφήμιση που έλεγε «Σάββαααα! Καφέ!» Ήταν ο μεγαλύτερος καφές στην παγκόσμια ιστορία, καθώς συνεχίζουμε να τον πίνουμε μέχρι σήμερα, έχοντας φτάσει μια ανάσα πριν το 2020.

Σε όλα αυτά τα χρόνια ο Σάββας έκανε μαγαζιά, επιχειρήσεις, τηλεόραση, ταξίδια και οικογένεια - περιμένει από μέρα σε μέρα το πρώτο του παιδί. Και το μόνο πράγμα που δεν έχασε ποτέ, είναι το χαμόγελό του. Και αυτό, ειδικά στην εποχή μας, είναι κάτι που το συναντάς σπάνια και όταν το βλέπεις οφείλεις να το επιβραβεύεις: αντιμετωπίζει με χιούμορ, με χαμόγελο και αισιοδοξία τη ζωή, ό,τι κι αν του φέρνει.

Τον τελευταίο καιρό, είπε να ασχοληθεί και τα ιντερνετικά μαγειρέματα, στην αρχή για την πλάκα του, αλλά στη συνέχεια όλο και πιο «ζεστά», καθώς είδε τον κόσμο να ανταποκρίνεται. Και κάπως έτσι ο Νίκος Συρίγος και ο Κώστας Βαϊμάκης αποφάσισαν να τον καθίσουν στην ανακριτική καρέκλα για να του κάνουν την πολύ σημαντική και κρίσιμη ερώτηση: όταν φτιάχνει σπανακόπιτα, ανοίγει φύλλο ή το παίρνει έτοιμο;

Τον ρώτησαν πολλά και διάφορα πράγματα - γενικά όπως θα δείτε, δεν ήταν μια εύκολη συνέντευξη για τον Σάββα. Είχε δέσιμο χεριών, είχε ταινία στο στόμα, είχε αγριάδες, είχε αγριοφωνάρες. Αλλά μασάνε από τέτοια οι Πεζοναύτες; Διότι μην τον βλέπετε έτσι γλυκούλη, ο Σάββας Πούμπουρας είναι σκληρός... (ξέρετε το υπόλοιπο).

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved