Ο «ΛΕ-ΠΑ» της καρδιάς μας, περνά από εξονυχιστική ανάκριση και μιλά για όλους και για όλα.

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι απλά ένας δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής. Είναι ένας Θρύλος. Είναι ο ΛΕ-ΠΑ. Είναι ο άνθρωπος που έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια δίσκους και cd, που στα μαγαζιά του έχουν πεταχτεί δισεκατομμύρια λουλούδια, που έχει τραγουδήσει μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα σουξέ. Είναι επίσης ένας άνθρωπος που έχει αγαπήσει τις γυναίκες και έχει αγαπηθεί απ' αυτές πολύ έντονα, πολύ βαθιά.

Ο ΛΕ-ΠΑ δεν μεγαλώνει. Απλά ωριμάζει. Και σαν το καλό κρασί (υπάρχει άλλωστε κρασί με την επωνυμία «ΛΕ-ΠΑ», όπως υπάρχει και κολόνια) όσο περνάει ο χρόνος, γίνεται καλύτερος. Ήρθε στα γραφεία της DPG, και ο κόσμος έτρεχε κυριολεκτικά να τον χαιρετίσει, να τον φιλήσει, να βγει μια φωτογραφία μαζί του, να του πει μια ιστορία από το τάδε μαγαζί ή να θυμηθεί ένα περιστατικό από τα παλιά.

Όταν τελικά ο Νίκος Συρίγος και ο Κώστας Βαϊμάκης κατάφεραν να τον «στριμώξουν» στο στούντιο, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για όλους, για όλες και για όλα. Για τις γυναίκες της ζωής του και για τις χυλόπιτες που έφαγε. Για την κόρη του, που την λατρεύει και τη θαυμάζει, αλλά και για το ποδόσφαιρο, τη νύχτα, τη δεκαετία του '80 και του '90, για τα απωθημένα του και τα αγαπημένα του τραγούδια. Και φυσικά δεν γινόταν να μην μας πει και ένα - δυο τραγούδια.

Απολαύστε τον Άρχοντα και μην το πείτε, ούτε του παπά...

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved