Oι W&W θέλουν να μην σταματήσουμε να χορεύουμε

Το δυναμικό duo της Big Room μουσικής περνά από το μικροσκόπιο του Ratpack.

Στις 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας η ενέργεια θα ξεχειλίζει, τα decks θα είναι επανδρωμένα, ο κόσμος φορτισμένος ενώ η μουσική θα «χτυπάει» ασταμάτητα μέχρι τελικής πτώσης. Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Αθήνα και φέρνει μαζί του τα κορυφαία ονόματα του είδους, όπως οι ανερχόμενοι Mad M.A.C., o CJ Jeff, οι Playmen, ο Junior Pappa, ο Nicky Romero και ο μοναδικός Armin Van Buuren.

Παρέα τους θα είναι και oι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσουν κατακόρυφα τα ντεσιμπέλ του Σαββατόβραδου.

Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του Tomorrowland Athens, το Ratpack τους περνάει από «ανάκριση» και οι απαντήσεις τους είναι  γεμάτες ενέργεια και... ρυθμό. 

 

 wwwww

 

Είναι αυτή η πρώτη φορά που επισκέπτεστε την Ελλάδα;

Έχουμε κάνει περιοδεία σε ορισμένα νησιά στο παρελθόν αλλά ποτέ στην κυρίως χώρα. Η Ελλάδα είναι από τα πλέον ιστορικά μέρη στον κόσμο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα έρθουμε στο φεστιβάλ. 

Πιστεύετε ότι το «Unite with Tomorrowland Athens» είναι ένα event που οι λάτρεις της μουσικής σας δεν πρέπει να χάσουν; 

Σίγουρα! Όλοι γνωρίζουν το Tomorrowland Athens και πόσο σπουδαίο είναι. Άλλωστε δεν συνηθίζεται να πραγματοποιούνται  ανάλογα events έξω από την κύρια «σκηνή» που είναι το Βέλγιο, οπότε αναμφίβολα όποιος φαν ανήκει στην dance music δεν πρέπει να το χάσει.

Γνωρίζετε τίποτα από ελληνική μουσική;

Όχι πολλά δυστυχώς. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο διάσημοι τύποι της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Όταν πάμε προς τα μέρη που τραγουδούν θα μάθουμε περισσότερα, να ‘στε σίγουροι.

 

www

 

Αληθεύει ότι γνωριστήκατε μέσω Windows Live Messenger; Πώς ξεκινήσατε να παίζετε παρέα;

Είναι αλήθεια. Γνωριστήκαμε στο Messenger μέσω ενός κοινού μας φίλου. Αρχίσαμε να τα λέμε για μερικές βδομάδες πριν ακόμα συναντηθούμε από κοντά. 

Πώς μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά ένα δίδυμο πίσω από την κονσόλα του Dj; Είναι κάποιος εκ των δυο σας ο «εγκέφαλος» ή και οι δύο μαζί δημιουργείτε;

Οι δυο μας έχουμε ξεχωριστά σημεία στα οποία είμαστε καλοί, για αυτό και συνδυαζόμαστε τόσο καλά. Σίγουρα ορισμένες φορές έχουμε κάποιες διαφορές, ωστόσο στο τέλος βρίσκουμε συνεχώς τον τρόπο να τα καταφέρουμε. 

Το 2013 αρχίσατε αλλάξατε από trance σε big room μουσική. Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή;

Δεν ήταν μια απόφαση που την πήραμε εσκεμμένα, απλώς κλείναμε προς αυτήν. Δεν αλλάξαμε εντελώς τα γούστα μας. Το μυστικό μας είναι ότι συνεχώς κοιτάμε καινούργια πράγματα, εξελισσόμαστε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

 

wwwwww

 

Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης με τον οποίο έχετε συνεργαστεί;

Δύσκολη επιλογή. Συνεργαζόμαστε με δύο από τις μεγαλύτερες «εμπνεύσεις» μας από τότε που ήμασταν μικροί, δηλαδή τους Armin van Buuren και Tiesto. Έχουμε συνεργαστεί επίσης και με άλλους πολύ γνωστούς όπως οι Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike οπότε είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξουμε. Όλοι τους είναι κορυφαίοι σε διαφορετικές χώρες και σε διαφορετικούς τομείς.

Υπάρχει ένα show που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, ως Dj στη σκηνή;

Η πρώτη στιγμή που παίξαμε στο main stage του Tomorrowland το 2014. Το 2009 είχαμε παίξει στο trance stage και είχαμε πει ο ένας στον άλλον πόσο ωραία θα ήταν κάποια μέρα να καταφέρναμε να βρεθούμε στο κεντρικό.

Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φανς από αυτό που θα ζήσουν ακούγοντάς σας στις 27 Ιουλίου;

Ένα show γεμάτο ενέργεια και κομμάτια που δεν έχουν ξανακούσει.

 

Όσοι χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για το Tomorrowland Athens, κάντε κλικ εδώ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved