Τρία μαθήματα ζωής που αξίζει να πάρεις από τον Lewis Hamilton

Όλη η αλήθεια πίσω από τον πρώτο πιλότο της Mercedes στη Formula 1.

Είτε «τον πας» είτε όχι, η αλήθεια είναι μία: Ο Lewis Hamilton εργάστηκε σκληρά και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα -και ίσως του κάθε άντρα που λατρεύει την ταχύτητα και τις γυναίκες (από τη Nicole Scherzinger έως τη Rita Ora… η λίστα είναι μεγάλη). Και όταν λέμε πως δούλεψε σκληρά το εννοούμε. Αν δεν το γνώριζες, μάθε πως ήταν μόλις οκτώ ετών (ναι, οκτώ) όταν μπήκε για πρώτη φορά σε πραγματική πίστα καρτ.

Κάθε άλλο τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι σήμερα ο Hamilton είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula One® και μπορεί να βολτάρει έχοντας στο πλευρό του γυναίκες όπως η Gigi Hadid (δες αυτό το βίντεο με τη Mercedes-AMG GT και προσπάθησε να μην ζηλέψεις).

Σίγουρα, λοιπόν, υπάρχουν ορισμένα πραγματάκια που μπορείς να μάθεις από τον Lewis. Αυτό σκεφτήκαμε και εμείς, όταν πριν από λίγες ημέρες ο «άσος» της F1 εμφανίστηκε σε ένα αποκλειστικό event του Tommy Hilfiger στη Σαγκάη και αποκάλυψε τι είναι εκείνο που τον εμπνέει και τον «οδηγεί». Εμείς ακούσαμε όλα όσα είχε να πει και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τουλάχιστον τρία «μαθήματα» που μπορείς να πάρεις και εσύ από τον Lewis.

 

hami5

 

Δεν φοβάται να τολμήσει

Ναι, όποια και αν είναι η άποψή σου για τον Hamilton, πρέπει να παραδεχθείς πως το παιδί δεν φοβάται να τολμήσει, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Λατρεύει το πώς αισθάνεται όταν η αδρεναλίνη του «ανεβαίνει» στα ύψη για αυτό, άλλωστε, έκανε το πάθος του επάγγελμα. Ξέρει πως η οδήγηση στη Formula One® είναι ένα σπορ επικίνδυνο αλλά όπως ο ίδιος ο Lewis λέει, το κομμάτι του κινδύνου είναι εκείνο που τον εξιτάρει πιο πολύ.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι σήμερα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οδηγούς αγώνων ταχύτητας στον κόσμο και… μη βιαστείς να πεις ότι του ήρθαν όλα εύκολα. Από μικρό παιδί άρχισε να αγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που πολλοί ξεχνούν. «Υπήρξαν πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων έπρεπε να μάθω να χάνω και είχα πολλούς κακούς αγώνες…», αποκάλυψε ο Lewis, αποδεικνύοντας πως όλα είναι θέμα προσπάθειας -και τόλμης.

 

hami4

 

Βάζει πάνω από όλα την οικογένειά του

Και μπορεί να μεγάλωσε και να έγινε ένα μεγάλο «αστέρι» της F1, ωστόσο, ο Lewis δεν ξεχνά ποτέ από πού ξεκίνησε και κυρίως, τι έκανε ο πατέρας του για εκείνον. Ναι, ο Hamilton δηλώνει δημοσίως ότι χρωστάει τα πάντα στο πατέρα του και ότι θα τον ευγνωμονεί για πάντα για όλα τα «μαθήματα ζωής» που του έδωσε και τα οποία τον έκαναν τον άντρα που είναι σήμερα.

«Χρωστάω τα πάντα στον μπαμπά μου. Θυσίασε όλο του τον χρόνο που για εμένα…», είπε από τη Σαγκάη, δείχνοντάς μας πώς όσο χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν μας οδηγήσει η ζωή, η οικογένειά μας θα είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε. Καλό είναι, λοιπόν, να λέμε και εμείς -κάπου κάπου- ένα «ευχαριστώ» στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους.

 

hami3

 

Ξέρει τι σημαίνει άψογο στυλ

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη «μάθημα» το οποίο αξίζει να πάρεις από τον Hamilton και έχει σχέση με το… στυλ. «Τσέκαρε» απλώς την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το navy παντελόνι με κόκκινο και λευκό panel stripe από την Ανοιξιάτικη συλλογή 2018 με ένα Oxford πουκάμισο με bold sailing flag color-blocking και navy nubuck boots και θα καταλάβεις.

Ναι, είναι αθλητής αλλά ξέρει να κάνει τους καλύτερους συνδυασμούς. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Tommy Hilfiger του ζήτησε να γίνει Global Brand Ambassador για τις Tommy Hilfiger ανδρικές συλλογές*.

 

hami1

 

Τι σχέση έχει ο Hilfiger με τον Hamilton και την F1; Αν δεν το γνώριζες, μάθε πως ο Tommy Hilfiger ήταν ένας από τους πρώτους σχεδιαστές που έφεραν κοντά τη μόδα με τη Formula One®. Μην ξεχνάς ακόμη  πως ήταν το πρώτο non-automotive brand που έγινε χορηγός της ομάδας Formula One® της Ferrari!

Το σημαντικό είναι πως ο Lewis δεν έμεινε στα τυπικά αλλά σχεδίασε και την ανδρική συλλογή του brand, κάτι που όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ήταν επιθυμία του εδώ και καιρό.

Αν είσαι, λοιπόν, fan της F1, τότε σίγουρα αξίζει να «τσεκάρεις» τη νέα αυτή συνεργασία. Η ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger για την άνοιξη & το καλοκαίρι «κλείνει το μάτι» στα πληρώματα των αγώνων της F1, με κλασικά work wear ενδύματα, ενώ στο λογότυπο της TommyXLewis capsule συλλογής για το φθινόπωρο και το χειμώνα «φιγουράρει» το iconic flag trademark του Hilfiger πίσω από τα αρχικά του Hamilton.

 

hami

 

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και εσύ τη δύναμη που σε «οδηγεί»;

Όποια και αν είναι η άποψή σου για τον Hamilton και σε όποια ομάδα και αν ανήκεις, το θέμα είναι πως ο Lewis είναι κορυφαίος σε αυτό που κάνει και έχει πολλά να σου μάθει και εκτός πίστας.

Η «κινητήριος δύναμή» του στη ζωή ήταν και είναι η θέληση του να πετύχει. Εκείνος τη βρήκε, εσύ την έχεις ανακαλύψει; Στο παρακάτω βίντεο ο Lewis σε προκαλεί να τολμήσεις να είσαι διαφορετικός, να μην φοβηθείς να είσαι σπουδαίος και κυρίως, να πιάσεις στα χέρια σου το «τιμόνι» της ζωής και να αρχίσεις να οδηγείς (τώρα).

Με λίγα λόγια, σε προκαλεί να βρεις το δικό σου πάθος. Είτε είναι η οδήγηση, είτε, η εργασία σου, είτε το στυλ σου. Βρες αυτό που σε εξιτάρει και φρόντισε να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να πετύχεις.

 

 

*Τις αντρικές συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 μπορείς να τις βρεις στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved