Τα πιο «άτακτα» κορίτσια που γνώρισε ποτέ ο Κινηματογράφος

Και τις έξι θα τις γνωρίζαμε στη μητέρα μας.

Είναι ωραίες, είναι φινετσάτες, είναι γυναικάρες. Αλλά δεν μπορείς να τις έχεις τσάμπα. Τουλάχιστον όχι στους ρόλους που καλέστηκαν να ενσαρκώσουν.

Τα παρακάτω κορίτσια ξεχώρισαν τόσο για τις ερωτικές σκηνές τους, όσο και για το γεγονός ότι κατάφεραν να υποδυθούν τις ιερόδουλες - η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό ταμπεραμέντο.

Ξεσκονήσαμε λίγο την ταινιοθήκη μας και σας τις παρουσιάζουμε.

 

1. Rebecca De Mornay (Lana) στο Risky Business

 

 

Η Rebecca De Mornay αποδεικνύει στον πιτσιρικά Tom Cruise, ότι η ζωή γίνεται πολύ εύκολα μπουρδέλο άμα γνωρίσεις τη σωστή γυναίκα. Η Lana θα μπει αναπάντεχα στη ζωή του προκαλώντας το χάος. Θα του κλέψει το σπίτι, θα του καταστρέψει την Porsche 928 και θα του πάρει και την παρθενιά. Δεν ξέρουμε αν η Rebecca ήταν το πουλέν εκείνης της εποχής, αλλά σίγουρα θα θέλαμε μία τέτοια πιτσιρίκα για να μας μάθει 5 πραγματάκια όταν δεν ξέραμε ούτε τα βασικά. Και γι’ αυτό η ταινία είναι και σήμερα από τις διασημότερες της δεκαετίας και ζηλεύουμε ακόμη τον Cruise.

 

2. Elisabeth Shue (Sera) στο Leaving Las Vegas

 

 

Ο τίτλος της πόρνης με τη χρυσή καρδιά, δίνεται εύκολα στην Elisabeth Shue και τον ρόλο της στο Leaving Las Vegas με τον Nicolas Cage – από τις λίγες αξιόλογες ταινίες του. Ο τελευταίος αποφασίζει να επισκεφθεί το Λας Βέγκας με σκοπό να πιει μέχρι θανάτου, ξοδευόντας έτσι όλα τα χρήματα της αποζημίωσης του. Οδηγώντας την BMW, πέφτει πάνω σε μια ξανθιά οπτασία που ακούει στο όνομα Sera.  Η Sera της εποχής δεν είναι άλλη από την Elisabeth, που μας είχε πάρει τα μυαλά από τις εποχές του Karate Kid. Σε γενικές γραμμές, η Sera ήταν η πόρνη που ήθελες να βγάλεις από τον κακό τον δρόμο και να την φέρεις σπίτι να την γνωρίσει η μάνα σου. Χρυσό κορίτσι. Και ακριβό.

 Ρίξε μία ματιά και στις πιο τσαμπουκαλεμένες γυναίκεςτου σινεμά.

 

3. Linda Fiorentino (Katrina Gavin) στο Jade

 

 

Στα επικά 90s που μας μεγάλωσαν,  η Linda Fiorentino δεν ήταν απλά μία όμορφη ηθοποιός. Ήταν (και είναι) μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του κινηματογράφου και το είχε αποδείξει ουκ ολίγες φορές σε φωτογραφήσεις στα περιοδικά. Όμως η πρώτη δυνατή σφαλιάρα που μας έριξε, ήταν με το ‘‘Jade’’, την ταινία που μέχρι και σήμερα ο κοσμάκης ψάχνει για κλιπς στο Pornhub. Αυτή η ταινία ωστόσο ήταν πολύ μπροστά: sex tapes, bdsm και γυμνές σκηνές της Linda Fiorentino. Τις θυμόμαστε με νοσταλγία.

 

4. Cameron Diaz (Jenny Everdeane) στο Gangs of New York

 

 

Το ότι η Cameron Diaz είχε ξαφρίσει το μισό Five Points, δεν σημαίνει πως δεν έβγαζε τα προς το ζην και με άλλους τρόπους. Το παραδέχτηκε άλλωστε στον DiCaprio. Όταν όμως είσαι το αίσθημα του «Μεγάλου»  (βλέπε Bill The Butcher), ποιος θα τολμήσει να σε πλησιάσει έστω και για μία νύχτα; Σε μία εποχή που τα μακριά φορέματα δεν άφηναν τίποτα στην φαντασία και που κέρδιζε τα χρήματα ο πιο στενός κορσές, η Jenny πήρε άριστα και έφτασε μέχρι και να συμμετάσχει σε ολόκληρο εμφύλιο. Ειλικρινά, η μοναδική αηδία που βρήκαμε πάνω της, ήταν προσπάθεια της για Ιρλανδική προφορά.

 

5. Riley Keough (Christine Reade) στο Girlfriend Experience

 

 

Αν και τηλεοπτικό, το Girlfriend Experience έχει έναν βασικό λόγο για να κάτσει και να το δει ένας άντρας: τις ερωτικές σκηνές της Riley Keough που τυγχάνει να είναι και εγγονή του Elvis Presley. Το σενάριο; Μία πιτσιρίκα, φοιτήτρια Νομικής, αναγκάζεται να γίνει call girl για να βγάλει τα έξοδά της. Και τελικά τα καταφέρνει τόσο καλά που το πελατολόγιο της ολοένα και μεγαλώνει. Ηα φάση είναι, μάθε επιστήμη κι άστηνε... 

 

6. Jaime King (Goldie/Wendy) στο Sin City

 

 

Λίγα ήταν γνωστά στην ταινία για τις δίδυμες πόρνες της Αμαρτωλής Πόλης, αλλά γι’ αυτό το κόκκινο φόρεμα και τα χρυσά μαλλιά, ο Marv έσπασε στο ξύλο μία ολόκληρη πόλη. Από τις πιο άριστες στο είδος της, η Goldie που τελικά είχε και δίδυμη αδερφή,  ήταν ο μόνος άνθρωπος που κατάφερνε να ηρεμήσει αυτό το ανήμερο θεριό. Και όχι απλά επειδή έκανε καλό κρεβατι. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν τύχαινε να βρισκόσουν σε εκείνη την πόλη και δεν είχες δει την Jessica Alba να χορεύει, η Goldie θα ήταν η πρώτη σου επιλογή. Και τελευταία αν σε έπαιρνε χαμπάρι ο Marv.

 

BONUS

7. Lycia Naff (Mary) στο Total Recall

 

dcbb6175e0fab37f7a30cb7e9f3b471c

 

Ok θα είμαστε ειλικρινείς. Λογικά, ΔΕΝ θα ήταν η πρώτη μας επιλογή. Εδώ όμως είναι ταινία και μάλιστα sci-fi και η Lycia Naff, η άσημη ηθοποιός που έπαιξε την πρώτη ιερόδουλη από άλλο πλανήτη, απογείωσε το θέμα στήθος για όλους τους λάτρεις του. Δύο πράγματα θυμάται μέχρι και σήμερα ο κοσμάκης από αυτή την ταινία. Τις κραυγές του Arnie σε κάθε σκήνη που κάνει σαν κάποιος να πνίγει μία καμήλα και τα τρία στήθη της Mary. Δεν ξέρουμε αν είναι ό,τι πιο σέξι έχουμε δει εκεί έξω -και μάλλον όχι- αλλά πιστεύουμε πως δεν πρέπει να υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τουρίστας στον πλανήτη Άρη, που να μην τα ακούμπησε απλά για να πιάσει και τα τρία στήθη της. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved