Τομ Χάρντι έχεις ιδέα πόσο αρέσεις στις γυναίκες;

Ζητήσαμε από δυο συναδέλφισσες να μας γράψουν για τον πιο macho τύπο του σινεμά.

Η Μίκα Χατζηδάκη και η Σοφία Μαυραντζά είναι από τα σινεφίλ κορίτσια. Αν τις ρωτούσες για τους άντρες του σινεμά, τα κείμενα τους δεν θα είχαν τέλος. Ξέρουμε όμως ποια είναι η μεγάλη τους αδυναμία: αυτός εδώ ο τύπος που σήμερα έκλεισε τα 40.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια του Tom Hardy, ζητήσαμε από τα δύο κορίτσια να μας γράψουν ένα κείμενο που να εξηγούν τι είναι εκείνο που τους προκαλεί jaw-dropping κάθε φορά που τον(ε) βλέπουν στην οθόνη, μικρή και μεγάλη. Κι όπως θα καταλάβετε στην πορεία, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να μας απαντήσουν...

Η Μίκα Χατζηδάκη τον έχει πόστερ στο δωμάτιο της

Γράψτε λέει 150 λέξεις γιατί αγαπάτε τον Τομ Χάρντι... τι 150;  Μόνο; Που να φτάσουν 150 λεξούλες για αυτό το αγόρι; Ο Βρετανός ηθοποιός είναι ο λόγος που έχω δει ταινίες που δεν θα έβλεπα ποτέ υπό νορμάλ συνθήκες. Γιατί είναι ωραίος. Ξεκάθαρα και αντικειμενικά. Ναι, πάω σινεμά για να δω τον ωραίο, είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος, no;

Ο Τομ έχει τατουάζ, έχει μούσι, έχει κορμί κυπαρισσένιο, έχει βλέμμα που σκοτώνει, έχει φωνή που με ξεπερνά και σαν να μην έφταναν όλα αυτά... είναι και καλός σε κάθε ρόλο. Να τρελαίνεσαι! Με τις φωτογραφίες του συνομιλώ καθημερινά με τη φίλη μου Βάλια χωρίς λόγια. Απλά με μία φωτό ή ένα gif.

Έτσι, για να πάει καλά η ημέρα μας (true fact)!

τομ

Δεν ξέρω τι γιορτάζει σήμερα και του αφιερώνουμε κείμενα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου! Θα μπορούσα ευχαρίστως να τον γιορτάζω κάθε μέρα χωρίς λόγο και αιτία.  Έτσι απλά γιατί υπάρχει! Ένα δημόσιο ευχαριστώ από εμένα (και τη Βάλια) στον κο. και την κα. Χάρντι για το θαύμα που «δημιούργησαν». Kudos από Ελλάδα (έξαλλα χειροκροτήματα)!

 

Η Σοφία Μαυραντζά θα υιοθετούσε μαζί του κουτάβι

Γενικά ο Τομ Χάρντι μου αρέσει. Αρκετά. Καλά, δεν πεθαίνω κιόλας. Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που μου άρεσαν οι αντικειμενικά όμορφοι άντρες. Ωστόσο, τον Τομ Χάρντι τον αγαπώ κάπως… διαφορετικά. Τον αγαπώ γιατί αγαπάει τα σκυλιά. Και ο άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα είναι καλός άνθρωπος. Ο Τομ Χάρντι «μάζεψε» ένα ημίαιμο, στα γυρίσματα του «Lawless» το 2012 και έγινε ο σκύλος του, ο Γουντστοκ. Ο Γούντι, όπως τον αποκαλούσε.

Και όταν ο Γούντι «έφυγε» νωρίς από αυτόν τον κόσμο, ο Τομ Χάρντι έγινε ο άντρας που όλες οι… σκυλομάνες θα θέλαμε δίπλα μας. Έγραψε το πιο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ήταν ένας άγγελος. Και ήταν ο καλύτερός μου φίλος […] Σε αγαπώ πέρα από τις λέξεις. Μέχρι το φεγγάρι και πίσω και πάλι πίσω, πέρα από το άπειρο… Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου πανέμορφο αγόρι».

Τομ Χάρντι πόσο υπέροχος μπορεί να είσαι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved