12 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν ξεμείνεις 15αύγουστο στην πόλη

Και δεν εννοούμε μόνο να κοιμηθείς.

Συμβαίνει σε όλους. Θα συμβεί κάποια στιγμή σε όλους. Θέλεις επειδή τελείωσε η άδεια; Θέλεις επειδή δεν έχεις φύγει ακόμα; Η ουσία είναι μία. Πρέπει με κάποιον τρόπο να τα βγάλεις πέρα. Η ζωή στην πόλη είναι δύσκολη όσο φτάνουμε κοντά στον 15Αύγουστο και ειδικά βλέποντας ένα σωρό φίλους να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Facebook και stories στο Instagram. Πώς θα γεμίσουν όμως οι μέρες και οι ώρες όταν κυλούν όλα αργά και βασανιστικά; 

Αν έχεις ξεμείνει, επέτρεψέ μας να σε βοηθήσουμε.

 

Να παρκάρεις στο Κέντρο της Αθήνας. Μόνο και μόνο επειδή μπορείς. Πότε θα σου ξαναδοθεί τέτοια ευκαιρία;

adeia

 

Να απολαύσεις τις παραλίες στα νότια της Αττικής χωρίς την πολυκοσμία, την κίνηση και την βαβούρα.

Να τακτοποιήσεις τις  εκκρεμότητές σου στις εφορίες και στις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες. Το πόσες θα λειτουργούν είναι ένα θέμα, αλλά η προσπάθεια μετράει.

 

adeia doy eforia arxeiou

 

Να σαπίσεις σε μαραθώνιο από τηλεοπτικές σειρές. Πόσο μάλλον για εκείνες που πάντα ήθελες να δεις αλλά ποτέ δεν είχες τον χρόνο.

 

 

Να πεθάνεις στο gaming. Και ειδικά για τώρα τον Αύγουστο, έχουμε και κάτι καλές προτάσεις…

Να κάνεις κάθε μέρα BBQ μιας και ξεκουμπίστηκαν οι υπόλοιποι ένοικοι.

Να βγεις όλα εκείνα τα ραντεβού που ήθελες με γνωστούς, φίλους, παλιούς συνεργάτες και πρώην γκόμενες. Αν δηλαδή έχουν μείνει στην πόλη.

 

 

Να και μια καλή ευκαιρία να βρεις να κάτσεις στα Αναφιώτικα για τσίπουρα.  Μόνο τουρίστες θα έχει.

 

anaf

 

Να το ρίξεις στη γυμναστική. Εκτός του ότι τα περισσότερα γυμναστήρια παραμένουν ανοιχτά, βάλε στο πρόγραμμα καθημερινό τρέξιμο ή κολύμπι.

Να ρίξεις μία ματιά στο Αυγουστιάτικο φεστιβάλ της πρωτεύουσας. Υπάρχει πλήθος από events που ξεκινούν από εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις, μέχρι προβολές ταινιών. Δεν σε χάλασε.

 

07 CINE THISSION 042 960x640

Να διαβάσεις μερικά καλά βιβλία. Και αν σου αρέσουν τα σκανδιναβικά αστυνομικά μυθιστορήματα, έχουμε και καλές προτάσεις.

Να κοιμηθείς. Να κοιμηθείς πολύ. Να κοιμηθείς πάρα πολύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved