Assosiated Press O Jude Bellingham είναι ο συμπαίκτης που όλοι θα θέλαμε να έχουμε

Jude, είσαι στα αλήθεια μόνο 20 χρονών;

Έχει έρθει από το πουθενά εδώ 2 χρόνια και δεν σταματάει πουθενά. Όλα βλέμματα είναι πάνω του, περισσότερο ακόμα και από τους πολυδιαφημισμένους Kylian Mbappe ή Erling Haaland (αν και αυτός δεν αγωνίζεται στο φετινό Euro). Είναι ο Jude Bellingham και μας κάνει τρομερή εντύπωση που είναι μόλις 20 ετών.

Ο Jude Bellingham αξίζει περισσότερες από έξι ομάδες για το Euro 2024 μαζί

Μια τρομερή ποδοσφαιρική ωριμότητα, η οποία είναι ευθέως ανάλογη και της ίδιας του της προσωπικότητας. Ένας ηγέτης άλλωστε δεν ξεχωρίζει μονάχα από τις ικανότητές του στον χώρο του, αλλά και από τον τρόπο που χειρίζεται καταστάσεις, είτε αφορούν αυτόν, είτε την ίδια του την ομάδα.

Στην πρεμιέρα της Αγγλίας απέναντι στη Σερβία, απέδειξε για μία ακόμα φορά γιατί θεωρείται το νο.1 «διαμάντι» της ομάδας, καθώς ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη με την κεφαλιά-δυναμίτη που λίγο έλειψε να σκίσει τα δίχτυα.

 
 

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά, ο Bellingham έδειξε ότι αποτελεί και μεγάλη προσωπικότητα, ειδικά όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα κακά σχόλια που ακούγονται για τον συμπαίκτη του στα «λιοντάρια», Trent Alexander-Arnold.

Συγκεκριμένα είπε για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ «μου τα κάνει όλα πιο εύκολα, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να χειρίζεται όλο το αμυντικό παιχνίδι». Δεν έμεινε όμως εκεί:

«Ξέρω ότι αμφισβητείται (σ.σ. ο Alexander-Arnold) αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η επιθετικότητα που βγάζει στην άμυνα, με βοηθάει τόσο πολύ στο να απλώσω το παιχνίδι μου μπροστά… Καταλαβαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, αλληλοσυμπληρωνόμαστε και αυτό είναι που μετράει» υπερασπιζόμενος ουσιαστικά τον Άγγλο που δέχεται τα περισσότερα πυρρά από τους απαιτητικούς πάντα συμπατριώτες του.

Πού να είχε και συμπαίκτη τον Σπόραρ.

Ο Bellingham είναι ακόμα 20 ετών και έχει όλο τον κόσμο μπροστά του για να γίνει ακόμα καλύτερος από ότι είναι. Πέρα όμως από ηγέτης, είναι και ένας πολύ καλός συμπαίκτης. Τόσο στα λόγια, όσο κυρίως στις πράξεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved