Όλα όσα θα σε βάλουν σε mood Final 4 ακόμη κι αν δεν σκαμπάζεις από μπάσκετ

Από το Hustle του Netflix μέχρι το ραπάρισμα του Kendrick Nunn.

Σε ρυθμούς Final 4 κινείται η μπασκετική Ευρώπη. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν να φέρουν το τρόπαιο στην Ελλάδα και το πρώτο εμπόδιό τους είναι η Φενέρ και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα. Το τι θα συμβεί θα το μάθουμε το βράδυ της Κυριακής. Όπως και να ‘χει, σε περίπτωση που ανήκεις στους ανθρώπους που δεν έχουν μπει ακόμη σε ρυθμούς Final 4, τότε βρήκαμε τους τρόπους για να σε… ζεστάνουμε.

(Ξανα)βλέπεις το Hustle

Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζεις. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει τον καθολικό σεβασμό από κάθε φίλαθλο. Είναι τρομερός χαρακτήρας και φυσικά παικτάρα. Ο Ισπανός superstar πριν προσγειωθεί στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, είχε γνωρίσει μια μακρά καριέρα στο NBA. Ωστόσο πέρα από τις μπασκετικές του ικανότητες, ο πλανήτης είχε υποκλιθεί και στο υποκριτικό του ταλέντο. Ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας Hustle, μίας ταινίας που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 στην πλατφόρμα του Netflix. Πρόκειται για μία παραγωγή που χρηματοδότησαν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άνταμ Σάντλερ και το σενάριο είναι η κλασσική αμερικανιά. Ο Σάντλερ υποδύεται έναν σκάουτερ ομάδας του NBA που ψάχνει να βρει το επόμενο μεγάλο ταλέντο στις γειτονιές του πλανήτη. 

Περνάει μία βόλτα από την Ελλάδα, δεν βρίσκει τον επόμενο Αντετοκούνμπο, και καταλήγει σε μια φτωχογειτονιά της Ισπανίας. Εκεί θα συναντήσει τον Μπο Κρουζ, έναν προβληματικό αλλά συνάμα ταλαντούχο παιδί που παλεύει με τους δαίμονές του. Τον παίρνει υπό την προστασία του, γίνεται ο μπασκετικός του «πατέρας», τον πείθει να ταξιδέψουν μαζί στις ΗΠΑ και του μαθαίνει τα μυστικά της «σπυριάρας». Η σχέση περνάει από χίλια κύματα ωστόσο στο τέλος υπάρχει happy ending, με τον Ισπανό rookie να κερδίζει μία θέση στον μαγικό πλανήτη του NBA. Γνωρίζεις ήδη πως τον Ισπανό Μπο Κρουζ υποδύεται ο νέος αστέρας του «τριφυλλιού». «Δεν περίμενα ποτέ να συμμετέχω σε μία ταινία. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω ηθοποιός», ανέφερε αρχικά ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος λόγω της καραντίνας που επέβαλε η πανδημία του Covid-19 βρήκε τον χρόνο ώστε να τεστάρει τις ικανότητές του στην υποκριτική. «Ήταν διασκεδαστικό αλλά κουραστικό, εννοώ, κάναμε γυρίσματα για δύο χρόνια, για δύο καλοκαίρια. Υπήρχαν μέρες περίπου 12 έως 14 ωρών γυρισμάτων. Γνώρισα πολλούς υπέροχους ανθρώπους και γι' αυτό ήταν μια υπέροχη εμπειρία που θα μου μείνει για πάντα». Οπότε πριν ξεκινήσει το Final 4, η συγκεκριμένη ταινία θεωρείται must.

 

 

Binge-watching αλλά στο Youtube

Τι πρέπει να κάνεις για να μπεις σε ρυθμούς; Να μάθεις όλη την ιστορία των Final 4. Στο Youtube έχουν ανέβει διαμαντάκια από παλαιότερα ρετρό Final 4 μέχρι και τα πιο σύγχρονα. Στη διάσημη πλατφόρμα θα συναντήσεις τρελό υλικό που δε θα περίμενες ποτέ ότι υπάρχει. Θα θυμηθείς θρυλικές μάχες και ανατροπές ή μπορεί να τις δεις για πρώτη φορά στη ζωή σου, από τη στιγμή που είσαι νεότερος. Επίσης θα θυμηθείς το προηγούμενο Final 4 στο Βερολίνο, εκεί που θριαμβευτής ήταν ο Παναθηναϊκός με το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

 

 

Για μπασκετάκι με τους φίλους

Τι καλύτερο από το να νιώσεις για λίγο Σλούκας, Παπανικολάου, Γιουλ και Καλάθης; Πάρε μία μπάλα, τους κολλητούς και βγείτε να ξεδώσετε σε μία μπασκέτα της γειτονιάς. Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας άθλημα και η “σπυριάρα” η καλύτερη σύντροφος. Εντάξει δεν είμαστε σίγουροι πως θα μπει το buzzer beater σου αλλά είναι ένας καλός τρόπος ώστε να γυμναστείς, να ξεδώσεις, να χαρείς και να έρθεις κοντά με τους φίλους. Τα τσιπουράκια άσε τα για την επόμενη εβδομάδα.

Άκουσε τον Kendrick Nunn να ραπάρει

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολυτάλαντοι. Τους ακολουθεί αυτή η αστερόσκονη. Με οτιδήποτε κι αν καταπιαστούν, τα καταφέρνουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Kendrick Nunn. Ο superstar του Παναθηναϊκού που θέλει να γυρίσει από το Βερολίνο με το 7ο ευρωπαϊκό. Ο Αμερικανός guard εκτός από το να βάζει την μπάλα στο καλάθι, γνωρίζει και πως να ραπάρει. Συμμετείχε σε τραγούδι του Young Rasta και μπορείς να το ακούσεις παρακάτω. 

 

 
 

Υπάρχει και άλλος τρόπος

Μπαίνεις και διαβάζεις τη στήλη του Ratpack «Στο Βερολίνο θα είναι πάντα ωραία» από τον απεσταλμένο μας, Γιάννη Κουβόπουλο στο Euroleague Final 4 2024.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved