Assosiated Press Η υπόκλιση του «Βασιλιά»

Ο Nikola Jokic υποκλίθηκε στο μεγαλείο των Timberwolves, όπως θα έκανε κάθε βασιλιάς που παραδίδει στα σκήπτρα του.

Θα τρελαθούμε εντελώς φέτος στο ΝΒΑ με τον χαμό στα Playoffs. Το Dallas έστειλε τελικώς τους Thunder για πρόωρες διακοπές, όμως στους Τελικούς δεν θα βρουν το φαβορί Denver, αλλά τους εκπληκτικούς Timberwolves των Anthony Edwards και Karl Anthony-Towns. Μια σειρά που ξεκίνησε με όνειρα και δύο διπλά, γύρισε μπούμερανγκ με τρεις σερί νίκες των Nuggets, αλλά το εκπληκτικό σύνολο από την Μινεσότα συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του φέτος.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στη νίκη-πρόκριση μέσα στο Denver και την ψυχωμένη εμφάνιση απέναντι σε μια πιο γεμάτη ομάδα όπως οι Nuggets του Jokic, αποδεικνύουν ότι φέτος δεν αστειεύονται.

 

Με τα αδέρφια Γιόκιτς δεν είναι να μπλέκεις

Η αξία του ηττημένου Βασιλιά

Ο Nikola Jokic ήταν για μία ακόμα φορά συγκινητικός, αποδεικνύοντας γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Αν μάλιστα δεν του έριχναν τόσο μπασκετικό «ξύλο» και τόσα double ή triple team ενδεχομένως οι 34 πόντοι που πέτυχε να ήταν πολλοί περισσότεροι.

Παρόλα αυτά ήταν απελπιστικά μόνος στο δεύτερο μέρος για να υπερνικήσει μια ομάδα, που όπως δήλωσε και ο ίδιος, «ήταν φτιαγμένοι για να μας κερδίσουν».

Ο «Joker» που δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει, τουλάχιστον για φέτος, το δεύτερο δαχτυλίδι του ΝΒΑ, στο φινάλε υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων του, που αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο συμπαθητικές ομάδες του πρωταθλήματος.

 

 

«Απλά κοιτάξτε το ρόστερ τους… Έχουν δύο All-Star παίκτες, δύο Αμυντικούς της χρονιάς… Έχουν και τον Mike Conley ο οποίος είναι ίσως ο πιο υποτιμημένος παίκτης στο NBA. Λατρεύω πραγματικά αυτόν τον τύπο. Είναι τόσο καλός!» ήταν τα λόγια του σύγχρονου «βασιλιά» ο οποίος για αυτή τη χρονιά τουλάχιστον παρέδωσε τα σκήπτρα του και τώρα μπορεί να πάει πιο γρήγορα για διακοπές μαζί με το άλογό του στη Σερβία.

Όταν ο Nikola Jokic κέρδιζε τον LeBron.

Και τώρα πραγματικός «χαμός»

Celtics εναντίον Pacers στην Ανατολή, Timberwolves εναντίον Mavericks στη Δύση. Σαφώς και όλοι μιλάνε για την μεγάλη ευκαιρία των Celtics να επιστρέψουν μετά από χρόνια στην κορυφή, ωστόσο, βλέποντας τα όσα γίνονται στη Δύση ποιος μπορεί να ξεγράψει το δίδυμο Doncic-Irving από τη μία, ή το Edwards – Towns από την άλλη;

Αυτοί οι Τελικοί Περιφέρειας θα μας στείλουν στον ψυχίατρο.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved