associated press Ο Declan Rice είναι ο άνδρας που κάθε γυναίκα θέλει στο πλευρό της

Η σύντροφός του, Λόρεν Φράιερ, δέχθηκε λεκτική επίθεση για την εξωτερική της εμφάνιση και ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έδωσε την αποστομωτική απάντησή του.

Η εξωτερική εμφάνιση ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο στις κοινωνικές και προσωπικές επαφές. Η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες και πάντα αποτελεί ένα όπλο στην φαρέτρα. Ο Όσκαρ Ουάιλντ θεωρούσε πως είναι η ύψιστη μορφή ευφυΐας. Ωστόσο από τον θαυμασμό της ομορφιάς μέχρι το bullying και τη λεκτική κακοποίηση σε κάποιον που στερείται αυτής ή τέλος πάντων η κοινωνία θεωρεί ότι στερείται, υπάρχει ένα τεράστιο κενό πολιτισμού.

Τελευταίο θύμα της λεκτικής κακοποίησης η Λόρεν Φράιερ. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Declan Rice, δέχτηκε τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου διότι σύμφωνα με τους ίδιους δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στο πλευρό κάποιου επιτυχημένου αθλητή. Στο δικό τους μυαλό πρέπει να έχεις τις τέλειες αναλογίες ενός μοντέλου ή να είσαι το πρότυπο μίας όμορφης influencer.

 

 

Η Λόρεν Φράιερ ντροπιασμένη από τα σχόλια έσβησε όλες τις φωτογραφίες της από τα social media και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο άσος της Άρσεναλ. "Η γυναίκα μου είναι ο έρωτας της ζωής μου και δεν υπάρχει καλύτερη γυναίκα για μένα", ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και μητέρα του παιδιού τους, που δεν έχει ανάγκη καμία εμφανισιακή αναβάθμιση για να είναι εξαιρετική σε όλα της.

Ένα μάθημα ανδρισμού για όλους μας. Ένας άνδρας οφείλει να προστατεύει και να βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του. Να είναι εκείνη η ασπίδα στα βέλη που πέφτουν πάνω της. Εξάλλου η πιο σοφή επιλογή στη ζωή ενός άνδρα είναι για το ποια γυναίκα θα αποτελέσει τη μητέρα των παιδιών του. Και ο Declan Rice δείχνει να παίρνει σωστές αποφάσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved