Οι τύποι φίλων που δεν πρέπει να καλείς σπίτι όταν έχει ματς

Οι παρακάτω πέντε καλύτερα να κάτσουν στο σπίτι τους για το καλό όλων μας. 

 Οι αγώνες είναι για όλο τον κόσμο και όλες τις παρέες. Όχι όμως και τα ντέρμπι. Απαιτείται αφοσίωση, προσήλωση και φυσικά γερά νεύρα. Αν κάποιοι από τους παρακάτω δεν φροντίζουν για αυτά, καλύτερα να μην δουν τον αγώνα μαζί σου. 

Αυτούς τους πέντε πάντως θα τους θέλαμε: 

 

 

Σίγουρα όχι οι πέντε παρακάτω.

Ντέρμπι στο σπίτι με ηρεμία ή στο σουβλατζίδικο με τέρμα τσίκνα;

Εκείνος που μιλάει πολύ

Όλοι έχουμε ένα φίλο που μιλάει πολύ. Το αν λέει βλακείες ή όχι είναι μια άλλη συζήτηση, αλλά σίγουρα μιλάει πολύ. Τόσο ακατάπαυστα, που μπορεί να προκαλέσει ραγδαία κατανάλωση παρακεταμόλης. Και καλά οι κουβέντες στις καφετέριες και στα ποτά, αλλά στο ματς δεν θέλει κανείς να ακούσει: ούτε για την γκόμενα χθες βράδυ, ούτε για τη δουλειά, ούτε για το αν έχει βγάλει τίποτα περίεργο εκεί κάτω. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι τύποι συνήθως δεν βγάζουν τον σκασμό με καμία δύναμη, ακόμη και όταν η παρέα τους κράζει εν χορώ. Ας μείνουν σπίτι.

Εκείνος που γκρινιάζει με το delivery

Κατεξοχήν τσίπης που κοιτάζει να τη βγάζει στη ζούλα. Έλα όμως που το ντέρμπι δεν βγαίνει με στραγάλια και με τσιπς. Δηλαδή, βγαίνει και με αυτά, αλλά το φαγητό είναι must. Οπότε σε κάθε σουβλάκι, πίτσα και μπέργκερ, υπάρχει πάντα η γκρίνια του. Από το πόσο ακριβά είναι μέχρι γιατί αργούν, μέχρι ότι πρέπει να κόψετε τα delivery. Αυτή η κουβέντα όμως δεν είναι για την συγκεκριμένη ημέρα. Η συγκεκριμένη ημέρα απαιτεί φαγητό και σίγουρα κανείς δεν θέλει έναν τύπο που γκρινιάζει ενώ ταυτόχρονα σου τρώει τις πατάτες.

Εκείνον που έχει ερωτευτεί

Η λογική λέει ότι θα δει το ματς για να ξεχαστεί. Παιδιά αυτά δεν ξεχνιούνται έτσι. Την έχουμε δει οι περισσότεροι την συνταγή. Θα θέλει να το συζητήσει, θα θέλει να το ξανασυζητήσει και μετά άλλη μία φορά στο ημίχρονο. Κρίμα όντως, αλλά το πρόβλημα δεν είναι για να λυθεί την συγκεκριμένη μέρα και πόσο μάλλον αν χάνετε με 12 πόντους ή δύο γκολ. Η καρδιά σας θα λέει να τον καλέσετε, αλλά μάλλον δεν πρόκειται να τη γλιτώσετε. Υπομονή και μπόλικες μπίρες.

Εκείνος ο φίλος που φέρνετε γκίνια σε κάθε ματς που βλέπετε παρέα

Εκείνον που μιλάει συνέχεια στο κινητό

Ας στέλνει 500 μηνύματα το δευτερόλεπτο. Ας στέλνει μία στο Viber και μια στο Instagram. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν μιλάει κάθε δέκα λεπτά με κάποιον. Ακόμη και στο μπαλκόνι να βγει, είναι σπαστικό να σηκώνεται κάθε ένα τέταρτο για ένα τηλεφώνημα, είτε είναι η μάνα του, είτε η κοπέλα του, είτε κάποιος από το γραφείο. Όχι, δεν  γίνεται δουλειά έτσι.

Εκείνον που είναι γκαντέμης

Το ξεκαθαρίζετε από την αρχή για να μην χαλάσει η φιλία. Αν ο τύπος βγαίνει έξω και βρέχει, αν όποτε εμφανίζεται κάποιος χτυπάει ή κάτι σπάει, τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνει σε καραντίνα και ασχολείται με κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Τα μεγάλα ματς δεν είναι για Σαββατογεννημένους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved