Deadpool & Wolverine: 15 επιβεβαιωμένα και ανεπιβεβαίωτα cameos που περιμένουμε με ανυπομονησία

Ο Chris Evans ως Human Torch είναι η τελευταία φήμη που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί.

Το hype για το Deadpool & Wolverine είναι ήδη τεράστιο, σε βαθμό που μετράμε αντίστροφα για την 26η μέρα του Ιουλίου, όταν και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με τέτοιο τρέιλερ ειδικά και τον Hugh Jackman για μία τελευταία φορά στον εικονικό ρόλο του Wolverine (με στολή αυτή τη φορά) είναι λογικό να θεωρείται η ταινία που θα σώσει (ελπίζουμε) το MCU.

Ποια είναι η Cassandra Nova που θα τα βάλει με Deadpool και Wolverine;

 

Και τα cameos βέβαια

Πέραν της φρενίτιδας που επικρατεί με τον Wolverine και τις καφρίλες του Deadpool, ξέρουμε όλοι ότι σε αυτό το φιλμ θα υποδεχτούμε γνωστές φιγούρες από το παρελθόν αλλά και αρκετές νέες φάτσες που θα μας απασχολήσουν στο υπερηρωικό μέλλον. Όπως είχε γίνει και με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ετοιμαζόμαστε για παρέλαση από variants και αρκετά cameos εικονικών χαρακτήρων της Marvel.

Μέσα στην παρέλαση ονομάτων, τελευταίο ήταν εκείνο του Chris Evans ο οποίος όμως δεν θα φορέσει την μάσκα και τη στολή του Captain America, αλλά θα επιστρέψει ως Johnny Storm, δηλαδή ως Πυρσός των Fantastic Four. Αλήθεια ή απλά φήμη; Κανείς δεν ξέρει. Και δεν είναι και ο μόνος.

Η Vanessa Kirby είναι η γυναίκα-καταιγίδα που μας άξιζε

Παρακάτω απαριθμούμε όλα εκείνα τα cameos που έχουν επιβεβαιωθεί ή απλώς φημολογούνται ότι θα εμφανιστούν στο φιλμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved