Ποιοι θα θέλαμε να πλαισιώσουν τον «Punisher» Δημήτρη Λάλο στην ελληνική Marvel;

Αφού ο Δημήτρης Λάλος είναι ο «Τιμωρός», βρήκαμε το υπόλοιπο cast της νέας σειράς του Alpha.

Και ναι, είναι γεγονός: Η Ελλάδα αποκτά τον δικό της σούπερ ήρωα σε καθημερινή μάλιστα σειρά του Alpha. Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο Δημήτρης Λάλος μετά τον Σασμό και τον Σιωπηλό Δρόμο θα ντυθεί «Τιμωρός» και θα ενσαρκώσει την ελληνική βερσιόν του Punisher. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, το story θα είναι ακριβώς όπως του αντιήρωα της Marvel, ένας πεζοναύτης δηλαδή που επιστρέφει στο σπίτι του για να βρει την οικογένειά του δολοφονημένη με αποτέλεσμα να του γυρίσει το μάτι και να επιζητά εκδίκηση με κάθε τρόπο.

Πανηγυρίζουμε την επιστροφή του Punisher με τις καλύτερες σκηνές του

 

Μάλιστα έχει ήδη βρεθεί ο κακός της υπόθεσης, τον οποίο θα ερμηνεύσει ο Νίκος Ψαρράς (Η Μάγισσα) και σύντομα αναμένονται περισσότερα νέα γύρω από το πρότζεκτ.

Εφόσον η σειρά φτουρίσει και εξελιχθεί σε Marvel-ικό σύμπαν (χλωμό αλλά κουβέντα να γίνεται) αποφασίσαμε να δώσουμε ιδέες στην παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη ο οποίος έχει ήδη βαλθεί να φτιάξει τους Έλληνες Avengers.

Αυτή τη στιγμή βέβαια απολαμβάνουμε το X-Men '97

Ποιοι Έλληνες θα ήταν τέλειοι Avengers και Villains;

Αν υποθέσουμε ότι οι θέσεις των Punisher και… Jigsaw (ο βασικός κακός του Punisher) είναι καπαρωμένες, ποιοι άλλοι Έλληνες θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν το υπόλοιπο σύμπαν της ελληνικής Marvel;

Δείτε τις επιλογές μας στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved