O Mike Tyson ξέρει πώς να τρομάζει τον φόβο του

Όταν παραδέχεσαι τους φόβους σου, μπορείς και να τους πολεμήσεις.

Δεν περιμέναμε να φοβάται και πολλά πράγματα ο Baddest Man on the Planet, να όμως που έχει και αυτός τις φοβίες του. Και ποιος είναι συγκεκριμένα ο φόβος του τον τελευταίο καιρό; Μα ο αγώνας του με τον κατά 30 χρόνια νεότερό του, Jake Paul. Ο πρώτος αγώνας πυγμαχίας που θα μεταδοθεί live από το Netflix στις 20 Ιουλίου στο AT&T Stadium στο Arlington του Texas.

 

Ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά και για τους δύο.

«Έχω ιδιαίτερη προσωπικότητα όπως θα έχετε καταλάβει» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Hannity.

«Αυτή τη στιγμή δεν φοβάμαι μόνο τον αγώνα, τον τρέμω. Το ίδιο συνέβη και στον αγώνα μου με τον Roy Jones Jr. Ήμουν 100 κιλά και υπέρβαρος και 54 ετών» ήταν τα λόγια του αρχικά. Ωστόσο σε ένα θεριό σαν τον Tyson, όταν χτυπάει το καμπανάκι του φόβο, ανάβει ταυτόχρονα και το λαμπάκι της επιβίωσης.

Αυτό που τον προστάζει μέσα του πως όχι μόνο πρέπει να τον αντιμετωπίσει τον φόβο του, αλλά να τον τρομάξει ο ίδιος.

 

Ο φόβος τρέμει τον Mike Tyson

«Ό,τι τρέμω, ορμάω να το ξεπεράσω. Έτσι είναι η φύση μου» θα πει ο Baddest Man on the Planet, ο οποίος βέβαια δεν άφησε ασχολίαστο τον αντίπαλό του:

«Είδα κάποια στιγμή ένα βίντεο του στο Youtube όπου χόρευε περίεργα στα 16 του. Σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσω αυτό το παιδάκι στο ρινγκ αλλά έναν τύπο που θα έρθει να μου προκαλέσει ζημιά. Αυτό θα είναι και το μεγάλο του λάθος».

Ο Mike Tyson δεν καταλαβαίνει πλέον από πόνο

 

Μπορεί να μην μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο Mike Tyson τρέμει τον Jake Paul, το γεγονός ωστόσο ότι είναι σχεδόν 60 ετών του δίνει ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για τον αγώνα της 20ης Ιουλίου.

Αυτό όμως είναι από ότι φαίνεται που θα κάνει τον Mike Tyson να μπει ξανά στο ρινγκ. Ο τρόμος μήπως γράψει στο βιογραφικό του ότι έχασε από έναν τύπο όπως ο Jake Paul, αλλά και η διάθεσή του να κάνει τον φόβο του να εξαφανιστεί για πάντα. Ή απλά να τον κάνει να τρέμει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved