Assosiated Press Ο Aaron Taylor-Johnson είναι ο James Bond που μας αξίζει

Άλλος είναι νο.1 στις προτιμήσεις του κοινού, το σμόκιν όμως του 007 φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» στα μέτρα του.

Ποιος να το περίμενε ότι τελικά ο Aaron Taylor-Johnson θα είχε όλο το πακέτο για να φέρει στη ζωή έναν από τους πλέον εικονικούς και ταυτόχρονα απαιτητικούς ρόλους του σινεμά;

Γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 33χρονος ηθοποιός είναι το μεγάλο φαβορί για να γίνει ο διάδοχος του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond. Και όχι μόνο στις κουβέντες αλλά του έχει γίνει και πρόταση την οποία σύντομα θα αποδεχτεί.

 

To είχαμε πιστέψει ότι είναι φαβορί για τον ρόλο.

Θα τα καταφέρει ο Taylor-Johnson;

Αν ρίξουμε μια πιο σφαιρική ματιά στον ηθοποιό, ίσως και να πληρούσε τις περισσότερες προϋποθέσεις από οποιονδήποτε υποψήφιο Bond, πέρα από το να είναι Βρετανός. Και ποιο είναι αυτό; Να μην είναι ήδη τόσο μεγάλη φίρμα ή ένας ρόλος του να μην τον έχει σημαδέψει τόσο πολύ, όσο θα κάνει -σίγουρα- ο αντίστοιχος του 007. Δεν λέμε, βέβαια, ότι τον Taylor-Johnson δεν τον ξέρει κανείς - σε τόσα blockbuster έχει παίξει - αλλά δίπλα στους υπόλοιπους αντίζηλους είχε αυτό το μειονέκτημα που ήταν και το μεγάλο του πλεονέκτημα. 

Ο Henry Cavill για παράδειγμα θα είναι πάντα ο Superman και ο Geralt of Rivia, ο Cillian Murphy o Tommy Shelby και ο Oppenheimer, ενώ οι Idris Elba -είναι ακόμα πρώτος σε προτιμήσεις κοινού γθα τον ρόλο- και Tom Hardy δεν χρειάζονται κάτι για να τους χαρακτηρίσει. Τους γνωρίζει ήδη όλος ο κόσμος.

 

 

Ο Taylor-Johnson από την άλλη, παρότι έχει υποδυθεί ήδη τον Quicksilver στην Marvel και ετοιμάζεται σύντομα να γίνει ο νέος αντίπαλος του Spider-Man σε σόλο ταινία, ως Kraven the Hunter, θα λέγαμε ότι βρίσκεται ένα επίπεδο πιο κάτω από τους προαναφερθέντες. Ηλικιακά ταιριάζει 100% στο προφίλ που θέλουν να εστιάσουν στην παραγωγή, έναν τύπο δηλαδή που θα έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του για τον ρόλο και αρκετές ταινίες να τον διαμορφώσει όπως ο ίδιος θέλει.

Ο Tom Hardy θα ήταν η χειρότερη επιλογή για James Bond

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε δει ακόμα τον Aaron Taylor-Johnson σε κάτι τόσο κοντινό όσο ο James Bond, αλλά σε αντίθεση με τους υπόλοιπους έχει αυτό το άγνωστο που απαιτεί ο ρόλος. Διότι μία action figure -έχει παίξει και στο Godzilla o τύπος- έχει ένα μεγάλο κίνητρο να αποδείξει ότι πέρα από το ξυλίκι μπορεί να μετατραπεί στον elegant και κομψό τύπο που έχει δημιουργήσει τη δική του ιστορία στο σινεμά.

Αν τελικά είναι αυτός ο εκλεκτός της παραγωγού Barbara Broccoli, τότε είμαστε μαζί του. Και όχι επειδή έχει κάποια χαρακτηριστικά του Daniel Craig (π.χ. ανοιχτά μάτια και ξανθοκάστανο μαλλί) αλλά γιατί θα φέρει σίγουρα αυτόν τον διαφορετικό ενθουσιασμό που πάντα απαιτεί το σμόκιν του 007.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved