Assosiated Press - INTIME Η νύχτα του Λάνθιμου ή του ντέρμπι «αιωνίων»;

Οσκαρικό ξενύχτι για το ντέρμπι Poor Things vs Oppenheimer, τρέλα για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ή μήπως «διπλογήπεδο»;

Πολυάσχολη Κυριακή η σημερινή, η τελευταία πριν αρχίσουν τα διαδοχικά τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου. Έχουμε να πούμε, λοιπόν, ότι υπάρχει πρόγραμμα για απόψε το βράδυ και σίγουρα θα έχει πολύ ψωμί η φάση.

Μπορείς βέβαια να βγεις ή να δεις απλώς Famagusta και να μην κάνεις τίποτα από τις δύο επιλογές, εμείς όμως ξέρουμε ότι ποδοσφαιρόφιλοι και σινεφίλ έχουν συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό τους.

Πάντως αν προλαβαίνεις πήγαινε καμιά μονοήμερη.

Πλέι οφ και «ντέρμπι»

Μπορεί να υποστηρίζεις ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ή Άρη (ή και Λαμία), όμως ξέρεις πολύ καλά ότι ένα είναι το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα «φώτα» και πρόκειται για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Οι δυο «αιώνιοι» θα μπουν ξανά σε γήπεδο με φουλ κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με την κροτίδα στον Χουάνκαρ και αμφότεροι έχουν το «μαχαίρι στον λαιμό». Ισοπαλία δεν υπάρχει για κανέναν από τους δύο και θα γίνει χαμός για την νίκη.

 

 

Θα μπορέσει ο Φατίχ The Dream να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην νίκη ή ο Ολυμπιακός του Μεντελίμπαρ θα «ξεσκάσει» μετά το ηχηρό κάζο από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ίδιο γήπεδο;

Στις 20:30 έχουμε σέντρα και γύρω στις 22:15 θα ξέρουμε.

 

Οσκαρικό ξενύχτι για τους σινεφίλ

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με το Poor Things και τα ξημερώματα Δευτέρας θα ξέρουμε αν η Ακαδημία Κινηματογράφου θα τον δικαιώσει, ή αν θα δικαιωθούν όσοι πιστεύουν ότι ο Oppenheimer του Christopher Nolan θα κάνει περίπατο.

Τι πιστεύουμε ότι θα γίνει με το Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου;

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των Playoff της Σούπερ Λίγκας, λοιπόν, ένα άλλο ντέρμπι, αυτό μεταξύ Oppenheimer και Poor Things θα ξεκινήσει και θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα του κόσμου.

 

 

Εσύ σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκεις; Σαφώς και στην Ελλάδα φαβορί είναι η πρώτη κατηγορία λόγω ώρας, ωστόσο, αν είσαι σκληροπυρηνικός σινεφίλ σε προκαλούμε να παίξεις διπλο-γήπεδο. Και ντέρμπι Playoff και ντέρμπι των Όσκαρ. Μπορείς; Εμείς σίγουρα όχι. Αλλά θα το προσπαθήσουμε.

Καλή απόλαυση στο φινάλε της Κυριακής, ακόμα και αν επιλέξεις να δεις Famagusta.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved