Assosiated Press Όταν ο Giggs «άνοιξε» μέτωπο με την κεφαλή της οικογένειάς του

Το να έχεις εχθρό τον πατέρα σου, είναι ένα επίτευγμα προς αποφυγήν.

Ποιος να το περίμενε ότι η μετα-ποδόσφαιρο legacy του Ryan Giggs, του ανθρώπου-συμβόλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμβληματικού μέλους της παρέας των David Beckham, Roy Keane, Gary Neville και Paul Scholes θα είχε δριμύ κατηγορώ για τα τερτίπια του. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και μικρό παράπτωμα το να διατηρείς παράνομη σχέση με την σύζυγο του αδερφού σου επί 8 ολόκληρα χρόνια.

 

Μια και μιλήσαμε για Beckham, δείτε εδώ το αφιέρωμα που κάναμε για εκείνον.

Γιατί με μια τέτοια πράξη, πέρα από το ότι διαλύεις οικογενειακούς δεσμούς, δημιουργείς και έχθρες που δεν περίμενες ποτέ να έχεις. Στην περίπτωση του Ryan Giggs, πέρα από τον αδερφό του, Rhodri, τη σχέση του, Kate Greville η οποία τον πήγε μέχρι τα δικαστήρια για κακοποιητική συμπεριφορά (αθωώθηκε τελικώς από τις κατηγορίες), δημιούργησε έναν εχθρό που απεύχεται κάθε άντρας. Τον ίδιο του τον πατέρα.

Κάτι τέτοια μας πιάνουν και όταν βλέπουμε τον Τσιτσιπά να τσακώνεται με τον πατέρα του.

«Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό στον αδερφό σου;»

Η παραπάνω ατάκα ακούστηκε από το στόμα του πατέρα των Ryan και Rhodri, Danny Wilson, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Daily Mail για το συμβάν, ενώ στην συνέχεια αποκάλεσε τον «δράστη» και ως «χαφιέ».

«Διάβασα τι έκανε ο χαφιές (σ.σ. o Ryan Giggs) στην κυριακάτικη εφημερίδα, και αμέσως μπήκα στο αμάξι και πάτησα το γκάζι με προορισμό το Μάντσεστερ. Ένας Θεός ξέρει τι θα του έκανα αν τον έβρισκα μπροστά μου» έχει πει ο Wilson ο οποίος, αν λάβουμε υπόψιν ότι είναι πρώην παίκτης του ράγκμπι, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα έμενε μονάχα στον διάλογο με τον υιό του.

 

 

Γιατί όμως δεν συναντήθηκαν ποτέ εκείνη τη μέρα; Όπως δήλωσε «οδηγούσα με τέτοια μανία που με σταμάτησαν δυο φορές για υπερβολική ταχύτητα. Στον δεύτερο αστυνομικό, είπα την αλήθεια “είμαι ο πατέρα του Ryan Giggs” και κατάλαβε αμέσως ότι ήμουν έξαλλος μαζί του. Οπότε μου είπε απλά “δεν θα σας βάλω πρόστιμο, απλώς παρακαλώ ηρεμήστε για 5 λεπτά και γυρίστε σπίτι σας” κάτι που τελικώς έκανα».

Ο Wilson, πέρα από την παραπάνω ιστορία, δήλωσε για τον Ryan Giggs πως «θα έπρεπε να περιτριγυρίζεται από καλύτερα άτομα από αυτόν, μπας και του βάλουν μυαλό. Τα έχει όλα στο πιάτο από τότε που ήταν 15 ετών. Ας ωριμάσει επιτέλους».

Σήμερα, ο Ryan Giggs κλείνει μισό αιώνα ζωής, θα έπρεπε να μιλάμε για διθυραμβικά σχόλια γύρω από τα κατορθώματά του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της οποίας θα αποτελεί πάντα μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές της ιστορίας της, και όχι μόνο.

Ίσως είναι ό,τι πιο κοντινό στον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

 

Παρόλα αυτά, το ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του, θα είναι πάντα ένα από τα «σφάλματα» που ακόμα δεν του έχουμε συγχωρέσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved