O David Schwimmer ήταν τελικά το πιο πιστό Φιλαράκι

Eίπε «όχι» στη δόξα, για να παραμείνει ο Ross Geller. Αυτό θα πει φίλος.

Τον έχουν αποκαλέσει το πιο αδιάφορο μέλος από «Τα Φιλαράκια», ωστόσο είναι αλήθεια ότι ο David Schimmer, πιο γνωστός ως Ross Geller, έχει τις καλύτερες ατάκες από όλους.

Εδώ που τα λέμε, εξωτερικά τουλάχιστον, φαινόταν και ήταν ο πιο σοβαρός από όλους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ατάκες του ήταν λιγότερο αστείες. Ίσα ίσα είχε έναν μοναδικό τρόπο να τις εκφράζει.

 

Πώς πήρε τον ρόλο στα Φιλαράκια ο David Schwimmer;

Αν σκεφτούμε ότι κάθε μέλος του βασικού cast έφτασε σε σημείο να αμείβεται με πάνω από 1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο – ειδικά στον τελευταίο κύκλο- θα λέγαμε ότι θα μπορούσε καθένας τους απλώς να κάθεται για το υπόλοιπο της ζωής τους με τόσα χρήματα που έβγαλαν. Άλλοι έμειναν στη συγκεκριμένη επιτυχία, άλλοι πάλι κυνήγησαν το κάτι παραπάνω και δικαιώθηκαν, όπως Jennifer Aniston.

Όμως και ο David Schwimmer δεν έμεινε κολλημένος στον Ross Geller, καθώς συμμετείχε και ως εμετικός εκπαιδευτής στο «Band of Brothers» και μας εντυπωσίασε με το πόσο αντιπαθητικός μπόρεσε να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο.

 

 

Ύστερα, βέβαια, τον απολαύσαμε στο The People vs O.J. Simpson : American Crime Story και ως φωνή της φοβιτσιάρας καμηλοπάρδαλης Melman στις ταινίες Madagascar, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο τηλεοπτικός «Ross» έμεινε κολλημένος στο παρελθόν. Ωστόσο, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι ο Schwimmer σήμερα θα μπορούσε να είναι σταρ μεγαλύτερου βεληνεκούς, εάν δεν είχε αρνηθεί μια πρόταση, που όπως αποδείχτηκε άλλαξε την καριέρα ενός άλλου ηθοποιού.

Πώς αποχαιρέτησε τον Matthew Perry o Matt LeBlanc.

Agent J Schwimmer

Είχαμε 1996, όταν η παραγωγή της ταινίας Οι Άντρες με τα Μαύρα, αφού είχε βρει τον ιδανικό Agent K αναζητούσε τον αντίστοιχο Agent J, δεν απευθύνθηκε στον Πρίγκιπα του Μπελ-Αιρ, Will Smith.

Η πρώτη επιλογή της παραγωγής ήταν να «χτυπήσει» την πόρτα του αστέρα από Τα Φιλαράκια, καθώς εκείνη τη χρονιά η σχέση Ross & Rachel λόγω του δημοφιλέστατου «We were on a Break», του χάριζε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού.

 

 

Αν η απάντηση ήταν «ναι», ο Schwimmer θα είχε εμφανιστεί με μαύρο κοστούμι και γυαλί, κυνηγώντας εξωγήινους, πλάι στον Tommy Lee Jones. Το φαντάζεστε;

Δυστυχώς, όμως, ο Schwimmer δεν αποδέχτηκε ποτέ την πρόταση, όσο δελεαστική και αν ήταν (φήμες αναφέρουν ότι είχε άλλες συμφωνίες με εταιρείες παραγωγής) ωστόσο αυτή που επικράτησε, ήταν ότι θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους Men in Black και Τα Φιλαράκια. Και διάλεξε το δεύτερο.

 

mib

 

Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Will Smith εξελίχθηκε σε μεγάλο αστέρα του Χόλιγουντ, ενώ ο David Schwimmer συνέχισε να είναι ο Ross Geller για 8 ακόμα χρόνια. Τελικώς, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved